Colorado

Hei!

Sorry for ingen blogging igår, men har vært nok så opptatt. Helt fra kl 11, har jeg vært med mamma i byen, og hos veninna henens og masse sånn. Kl 20, kjørte oss på en resturang som heter colorado. Der satt oss med ei veninne og en kompis til mamma og Egil. De kommer også fra Polen. Rett nedenfor resturangen var hele båtfestivalen, som er slutt idag. Når det ble mørkt, var det sykt kult når oss såg alle lysa fra konserten som var der, og alle karusellene!

Etter en Coca Cola til meg, og noen øl til de andre, hahah. Da gikk oss ned til alle båtene. Der var det en Mexicansk båt, den var veldig stor, må jeg si. Oss gikk inn, og seff tok noen bilder :) Kapteinene var veldig hyggelige, så ble et bilde med en av de, hahaha. Det var mye høy musikk når oss gikk, så tida gikk nokså veldig fort :( Ble at mamma kjørte meg hjem, og etter det gikk hun og de andre på disco. VOKSENE ER VELDIG HELDIGE, SOM KAN FESTE NATTA LANG! NOEN ANDRE SOM OGSÅ ER ENIGE?

Oss snakka også med noen som eigde en Norsk båt som var her, han kom helt fra Riga til Szczecin (her vi er nå) Det var selveste 140menn som jobber på båten:O Mennene kom fra Bergen :D

Kult å ta bilde med en kaptein fra en Mexico båt, vettu ^^

See ka hærlig bakgrunn! Tivoli å alt vettu! :D

Bildet over, var et bilde av den Mexicanske båten.

Har dere besøkt en Mexicans båt før?

Har dere vært på en båtfestival med 3200 båter før?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits