!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Blogg (Natalia)

Hei! Sorry for en lang bloggpause, men nå har jeg tenkt å opdatere dere litt! Ble ingen skulestart på meg idag, hehhe. Kommer ikke hjem til Norge før 27.August. Siden det er pappa sin tur å ha meg på sommerferie, så er oss no i Janikowo (en liten by i landet her) Jeg har blitt kjent med Weronika, ei ganske hyggelig jente:) I morga har oss vært her 1 uke, da er det å reise tilbake igjen til Szczecin. Må innrømme at det er sykt kjekt å overnatte med ei veninne 6 daga! 


Idag tok oss turen til Inowrocław. Der var det en stoor park, og rundt er det store murer rundt (laga av tre) Der inne er det frisk luft, mange bruker å komme dit vist de er syke elns.. Oss spiste også is, og bare kosa oss :) Forteller kanskje litt mer om hvordan det er her i Janikowo osv litt senere.

Ble en ridetur på den cuute hesten <333 Beautiful ;*

Sykt søtt ekorn, som kom bort! Fikk takk et fint bilde av den faktisk! Stolte meg faktisk, hahaha.

Hva syns dere?

Hvordan var 1.skuledag?


3 kommentarer

Heii!

I går ble jeg og mamma på leit etter noen nye sko til meg, siden conversa mine er helt hemma! Vet dere hva? Jeg fannt de PERFEKTE skoa! Jeg elsker de noe sykt, man blir jo forelsket i dem! Det er på en måte Toms-lignende sko, men Toms er det ikke :) Det er verdens hærligeste og dæiligeste sko å gå i. Myye dæiligere enn converse og alle skoa jeg har hatt! Jeg kjøpte skoa på Ccc. 

Prisen var helt VILL sånn serr, skulle igrunn bare kjøpe ett par, altså de svarte. Men så viste det seg at det kosta 15zl for ett par:o De var på tilbud! Jeg ble helt sjokert, hahaha. I Norge kan oss kjøpe en lipsyl for 15kr. 

ER HEELT FORNØYD! SÅ ANBEFALER ♥♥♥
Poster også dagens antrekk med det samme. Idag ble bildene veldig vellykket må jeg si. Ikke alltid jeg har så mye flaks vettu :) Senere idag kl 21 skal jeg, mamma, bestefar og noen andre sikkert kjøre til byen, og se en fyrverkeri konkuranse! Det er om å gjøre å ha best fyrverkeri og alt det der. Jeg gleder meg veeldig, siden det er finale idag. Blir kooos til tuusen vet jeg. Har også sett på nyhetene litt, og fyrverkeria der var helt ville! Så ja, kommer til å ta bilder, så dere for se litt :)


 

Svarte og røde sko CCC , 15zl per par \\ Topp WOW \\ Bukse Cubus

Har dere prøvd de skoa før eller har dere Toms?

Har dere vært på fyrverkeri konkuranse før?


8 kommentarer

Hei

Ja, heele dagen ble oss på en plass som heter Okole. Veninnene til mamma hadde en hytte der, så det ble nok så koselig :) Tok meg også et bad i vanner der. Det var varmere enn jeg trodde. Varmere enn et basseng til og med.. Men når jeg gikk litt uti, så ble det ganske høyt. Så ble det grillkos, og igrunn bare å slappe av. Mamma var i Okole når jeg var 2 år gammel, husker igrunn ingenting. Men det var virkelig kjempe koselig å komme tilbake. Ble mye jenteprat ja, siden det var 4 jenter ved bordet og bare en gutt. Hahahha. 

Ååå, jeg kan bare ikke glemme de søte kattene som var der, det var noen svarte og hvite katter og kanskje 10 kattunger! Awww, så søte♥♥♥ Kan bare ikke motstå, de søøte små skjønningene! 

Her er noen bilder:))Hva syns dere?


2 kommentarer

I dag, altså nå drar jeg til Opole. Vennene til mamma har en hytte der, så oss skal koose oss hele dagen idag. Blir kanskje bading der også.. Nå lynte det putselig, så vet ikke om det blir noe av badinga. Orker ikke tanken på at det putselig kan begynne å PØSREGNE siden himmelen ikke er så særlig blå. Men for vell håpe på det beste! Skal ha med kameraet, så det kommer forhåpentligvis finere bilder enn det kommer nå. Har alltid tenkt å gå ut å ta bilder men så ser jeg at det regner litt, og da forsvinner tanken. Så jeg håper virkelig at det ikke regner imorra.. 

Men men, skulle igrunn bare oppdatere dere litt:) Kommer kanskje ikke hjem før kvelden, oss for se.

Å nå kom jeg på det, innkjøpsvideo fra hele sommerferien kommer kanskje idag! Hva syns dere?

 


Ingen kommentarer

Hei

I går lagde jeg en litt random video pga jeg kjedet meg, men tenkte uansett å legge den ut. Så her er den. Kommer en til video senere idag, eller i morra. Så bare å gled dere :DD

Sett på 1080p for myyee bedre kvalitet!

Hva syns dere?

Er det samme vær i Norge eller?


8 kommentarer

Hei

Nå holder jeg på å redigere en litt random video til dere, som ble filmet igår. Den skulle igrunn komme ut i går men, så forsvant internetten   >.< Det var sykt skuffendes... Men nå må jeg bare gjøre noen endringer i videoen, så er den ferdig. Igår tordnet det veeldig mye. Spesielt på kvelden! Da lynte det, tordnet og pøsregnet. Elska å se når det tordnet og lyner, må jeg si. Hahahha. 

Idag skal det bare bli en slappeavdag. Har igrunn ingen planer idag, utenom å besøke oldemor:)) Da er det bare å gle dere til video! Elska å lage video! ♥♥♥

Kanskje det kommer TO videoer i dag, skal tru? :DD

 

 

Gler du deg til video?


2 kommentarer

Hei!

Sorry for ingen blogging igår, men har vært nok så opptatt. Helt fra kl 11, har jeg vært med mamma i byen, og hos veninna henens og masse sånn. Kl 20, kjørte oss på en resturang som heter colorado. Der satt oss med ei veninne og en kompis til mamma og Egil. De kommer også fra Polen. Rett nedenfor resturangen var hele båtfestivalen, som er slutt idag. Når det ble mørkt, var det sykt kult når oss såg alle lysa fra konserten som var der, og alle karusellene!

Etter en Coca Cola til meg, og noen øl til de andre, hahah. Da gikk oss ned til alle båtene. Der var det en Mexicansk båt, den var veldig stor, må jeg si. Oss gikk inn, og seff tok noen bilder :) Kapteinene var veldig hyggelige, så ble et bilde med en av de, hahaha. Det var mye høy musikk når oss gikk, så tida gikk nokså veldig fort :( Ble at mamma kjørte meg hjem, og etter det gikk hun og de andre på disco. VOKSENE ER VELDIG HELDIGE, SOM KAN FESTE NATTA LANG! NOEN ANDRE SOM OGSÅ ER ENIGE?

Oss snakka også med noen som eigde en Norsk båt som var her, han kom helt fra Riga til Szczecin (her vi er nå) Det var selveste 140menn som jobber på båten:O Mennene kom fra Bergen :D

Kult å ta bilde med en kaptein fra en Mexico båt, vettu ^^

See ka hærlig bakgrunn! Tivoli å alt vettu! :D

Bildet over, var et bilde av den Mexicanske båten.

Har dere besøkt en Mexicans båt før?

Har dere vært på en båtfestival med 3200 båter før?

 


Ingen kommentarerHeihei! Nettopp komt hjem fra verdens værste kaos på båt festivalen! Det var mye mer folk enn i norge, når det er båtfestival. Hahahha. Ble vell å prøve noen karuseller, ehe... Må si at jeg gruer meg sykt til å ta den karusellen på øverste bilde, det gikk jo høyere enn kjøpesenteret. Men det viste seg at den var kjempe gøy! Må si at jeg ikke har sett så stort kaos før i mitt liv! Måtte vente i kø ca. 30min, og karusellen varte 3min. Det var veldig gøy, helt til jeg fikk hodepine -.- og det var også veldig varmt, så jeg ble svimmel. HATER virkelig når jeg skal få vondt i hode, når det virkelig skjer noe gøy.

Men må jo si at det var gøy før hodepinen kom :) Så gikk oss å spiste pizza, siden oss skrubb sultene. Så sitter jeg her på sofaen, å blogger.

Ikke noe mer å gjør idag vettu:))

Har dere tatt noen av desse karusellene før?


8 kommentarer

 

Hei! Sorry for så seint innlegg, men har ikke hatt så særlig blogglyst idag. Men idag skal det bli en kjekk og koselig dag! Oss har tenkt oss på en båt festival, der det er 3200 båter. Det er helt sykt, men sant siden de sa det på nyhetene. Kommer sikkert til å ta masse bilder der, og legge ut. Senere på kvelden, er det en konsert der. Det er mange polske artister som skal være med der. Så oss har også tenkt å være der, gleeder meg! 

Kanskje om natta idag kommer mamma og Egil hjem fra Tunisia, savner ho mamma så det blir godt å få se henne igjen :) Men nå må jeg igrunn bare stikke! Var nesten ingen vellykett bilder fra dagens outfit, så jeg bare legger inn to bilder idag.

Topp cubus \\ shorts WOW

Hva syns dere?


6 kommentarer

Hei! Her er en hårvideo, jeg laget til dere :) Håper dere likte videoen.

Sett på 720p for myyeee bedre kvalitet!

Hva syns dere?

Kan dere denne frisyren?


Ingen kommentarer

Hei! Nå sitter jeg bare å koser meg med potetgull&cola å ser på tv. Været er utrolig nok flott idag og! Det er sykt HOT ute, jaa. Kanskje 35 grader? Men jeg holder meg inne for en gangs skyld. Det er 0 vind ute, det føles ut som man går i en badstu, så jeg holder virkelig ikke ut ute. Men måtte jo uansett gå å spise middag i byen, og være med bestemor til butikken istad. 

For en gangs skyld laget jeg meg en kul nok frisyre. Den er veldig lett å lage! Kan sikkert lage en hårvideo, om hvordan man lager den. Siden det er litt vanskelig å forklare. Den er veldig bra å bruke når det er varmt, da trenger ikke håret å bli mer fettete, og slenge. Hahhaha ♥ 


Prøvde også en Angry bird drikk idag! Den smakte veldig godt, litt som iste med kulsyre og sitron smak. Men den var på en måte litt spesiell! ;)

Hva syns dere om den nye frisyren? Bør jeg lage en hårvideo om den?

Har dere smakt Angry Bird drikken før?


4 kommentarer

Hei! Igår så var jeg og tante på kino, den filmen oss såg var veldig bra må jeg innrømme! Etter filmen så kiket oss litt rundt på kjpesenteret, og jeg såg noen kjeempe fine sommersko! Da må jeg dra mamma ut på en liiten shopping når hun har kommet hjem fra Tunisia på søndag. Har faktisk vært på 3 shoppingturer i sommer, kommer innkjøpsvideo når jeg er hjemme i Norge igjen. Når oss kom hjem lagde verdens beste tante pisket krem med blåbær og bringebær smootie! Kremmen var sykt god, men jeg likte ikke så godt smootien.. Jupp, typiske meg! Liker ikke så godt det meste... Ellers så satt oss bare å storkoste oss plantet i sofaen, å såg en kim serie. loovee ♥ 

Nå som sagt er jeg hjemme hos bestemor. Snart er det tid å late seg på straanda, ja siden det koker ute gidder oss ikke å sitte inne i leiligheta å kjede livet av oss, haha. Her er noen bilder fra kosen igår.

 

Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Heihei gladjenta her! Er sykt glad siden jeg for bruke stativet mitt for første gong. Det var såå vert det , å kjøpe! Måtte justere på høyden masse, men det gikk bra til slutt. Trenger ihvertfall ikke å finne en høy nok plass å sette kameraet på osv.. Det er syykt mye styr, må jeg si. Men nå er jeg endelig glaad IIK ♥ 


Som sagt skal jeg overnatte med tante idag, skal ta buss til henne kl 15. Kl 16 skal oss på kino, å se en film. Vet ikke hva slags, men sikkert en bra en! Det er altid kjekt når jeg overnatter hos tante, så gleeder meg ;)) Kommer kanskje til å bli blogging hos tante, oss for se! NÅ MÅ JEG NYTE FERIEN , JRRRJRJRJGEKJGENGKJ !! DET ER UNDER EN MÅNED TIL DET ER SKUULE :((( Men vet ikke hva mer oss finner på, blogges da!

Hahahhaha tre jenta ... :P

Hva syns dere?


4 kommentarer

Hei! Sorry for dårlig blogging i det siste. Men ihvertfall, er jeg hjemme der bestemor bor nå. 

Tidligere idag tok oss en tur ned på kjøpesenteret. Jeg fikk en tidlig bursdagsgave av bestemor, det var et kamerastativ. Jeg har ønsket meg det leenge! Nå blir det skikkerlige og fine bilder. Looveit!♥ Det kostet 99zl, altså 200kr. I morra skal jeg overnatte med tante, skal dit kl 16. Gleder meg syykt, siden sist gang jeg var der såg oss på en 3D film! Kjempe kjekt! Kommer sikkert til å bli blogging, ihvertfall før jeg drar. Været er veldig fint idag, men vind er det. Vet ikke hva mer jeg skal gjøre enn å se en serie ;)

Hva syns dere?

Har dere stativ? 


Ingen kommentarer


Heii, siden jeg vil være en flink blogger så tenkte jeg å blogge nå! Har altid savnet å bare sitte ved bassenget å ta meg en Coca cola på solstolen, så idag ble oss bare ved bassenget. Sykt irriterendes med kjempe masse sand på stranda, så jeg maaset om å bare bli ved hotellet i bassenget hahahah. Ble også kjent med Ania, hun er 12 år og har lyst hår. Hun var også i bassenget med foreldrene sine og lillebroren. Vannet er ikke noe varmet, så det var iiskaldt. Føltes ut som kaldere enn i havet på stranda. Men ble uansett myye dukking og svømming på meg :) Dere ser Ania i bakgrunnen på det siste bilde hahah. 

Men ja. må igrunn nyte sola EKSTREMT MYE siden oss drar om 2 dager :(

Hva syns dere?


 


4 kommentarer

Heiia!

Ja, som dere heelt sikker vet så har jeg bare vært på stranda å slappa heelt av idag.  Begynner å bli litt kjedelig siden oss har gjort det hver dag i nesten to uker. Så blir dæilig å få komt inn til byen der bestemor bor om 3 dager, i morra blir det 2. Begynner faktisk å av og til bli veldig slapp av sola! En dag ble jeg så slapp, at jeg bare ville gå tilbake på hotellet å slappe av i senga! 

For 4 dager siden ble jeg kjent med Lila. Hun er 11 år, å har brunt og kort hår. Hun er kjeempe snill og koselii å være atmed! Så de siste 4 dagene sammen med Lila på stranda har ikke vært noe kjedelig! Oss bestemte oss for å bestille en drikk som oss også bestilte i går, nemmelig ''Pus med støvler'' Hahaha eid navn. Det er fordi at pynten på glasset skal forestille hatten til pusn, hahaha. Det var en blanding av ripsbær, og banan. Driit god!


Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Heihei søtinger! Idag var oss ikke på stranda, siden det bare var skyer ute. Men så tilslutt kom sola fram, men jeg og bestemor tenkte bare å holde oss i byen. Før idag var oss på en butikk, å handla inn litt snax , liker å ha godteri på hotell rommet tilfelle jeg putselig får lyst på! Hahahha. Oss kjøpte også inn, en stor Coca Cola flaske og en stor flaske med vann som var med jordbær smak. Elska virkelig det vannet, men det finnes ikke in the country Norway. Hahh. 

Jeg har foresten også kjøpt feriegave til snuppene mine: Natalia og Madeleine! Det er hemmelig hva jeg kjøpte, men de kommer sikkert til å ta bilde av det, så legger jeg det ut på bloggen elns.. 

 


Shorte cubus \\ bukse cubus \\ converse zalando.no \\ solbrille en butikk på gata i polen 1 år siden \\ deadem en butikk på gata som heter Matex

Det er bestemor som har tatt bildene mine nå, og når oss har vært på stranda osv.. Siden jeg ikke har stativ, og heller ikke med meg knapp. Kjempe flink fotograf vettu ;) Den dongeri shorten jeg har på meg, kjøpte jeg når jeg var på kjøpesenteret med mamma for nesten to uke rsiden. Jeg er kjempe fornøyd med den!

Hva syns dere?


6 kommentarer

Kjøpte dette hår deademet, som er i fargen hvit, rød , blå og grønn. Jeg er sykt fornøyd med det! Det er veldig behagelig å gå med, bare for å få opp luggen f.eks på stranda. Eller så kann den også passe til mer festlige anntrekk! Den kostet fantastiske 7zl , hahahha en helt latterlig pris. Kjøpte den på en butikk når oss gikk i gata, som trur jeg heter Matex. 
Hva syns dere?

Har dere et sånnt deadem?


Ingen kommentarer

Heihei! Ville bare oppdatere dere litt søte lesere! Idag kl halv 9 var oss å såg solnedgangen. Som sagt så var sola kjeempe fiin!! Var kanskje på stranda i 1 time, så gikk oss å spiste noe som heter ''pierogi'' på en resturang, også ble det heelt mørkt. Så da måtte oss på opp på hotellet. Viser også dagens outfit, det er en grå, hvit, svart, brun og lyse rosa jump suit eller hvordan det skrivest. Det er blomster over hele den. Men den er mest grå. 

Den er kjempe deilig å gå med på stranda osv.. Bare å hive på seg, og gå. Trenger ikke å knappe igjenn eller knyte elns :) Det er det jeg elsker med jump suit!

 


Der var sola neesten... Helt nede ;)Sorry for sein oppdatering, men dere skjønner nok at jeg ikke kan oppdatere dere kl 3 f.eks, siden jeg er på stranda og slapper av! ♥

Hva syns dere?


4 kommentarer

Heii, igår tilbringte jeg bare hele dagen på stranda. Helt fra kl 11 til kl 19. Dæilig å bare slappe av i sola å spise chips, pannekaker og drikke Coca Cola! Hadde tenkt å blogge når jeg kom hjem, men internetten funka dessverre ikke... Nå funker internetten så vidt, så jeg prøver å blogge til dere! Når jeg laster opp et bilde tar det ca. 20min før det blir lasta opp! Men vist internetten ikke funker noen ganger, kan jeg ikke love at jeg blogger hver dag. Men skal prøve blogge så ofte som mulig :) 

Idag er det ikke så fint vær, det er skyer og litt vind. Så jeg og bestemor har ikke tenkt oss noe på stranda idag. Har vell tenkt å bare gå litt rundt i byen, og kanskje kjøpe noe? Når oss var i ''Miedzyzdroje'' for noen dager siden, fannt jeg den driit fine pengeveska (?) eller hva det heter. Den var lyse rosa, og hadde noen diamanter på seg! Den kostet rundt 40zl. Men da hadde jeg seff ikke penger til å kjøpe den, og oss måtte kjappe oss litt for å rekke noe. Men har tenk å kjøpe en lignende her, siden jeg har 200zl nå :) 

Idag skal jeg og bestemor kanskje, bare kanskje på stranda å se solnedgangen. Så vist internetten funker, og vist oss skal på stranda så kommer jeg til å legge ut kjempe fine solnedgang bilder! Jeg lover dere , i polen er det nesten verdens fineste solnedgang! Her er ihvertfall noen bilder fra igår.

For ikke til å laste opp de andre bildene :\

Hva syns dere?


2 kommentarer

Heii, dæilig å bare sitte inne på hotellet i Polen etter å ha vært på stranden i hele dag! Syykt dæilig å våkne med sol uttafor vinduet, og ikke regn og skyer som er sikkert der i Norge. Dagen idag har vi bare slappet av 100%. Noen venner av mamma og Egil, ble med på stranda i 11 tiden.De har en gutt på 7år, og ei jente på 11år. Siden det var litt vind på stranda hadde oss to vindbeskyttera (?) Bølgene var sykt sterke, jeg badet med ei veninne som heter Silje. Vannet var sykt kaldt på begynnelsen, men etter hvert veldig varmt. Det var litt rart, for når oss gikk veldig langt uti vannet var det knappt vann opp til magen, hahha. Må faktisk si at bølgene var høgere enn oss, haha, bølgene slo oss ned sånn jeg trudde jeg skulle drukne! Men det var grunnt der oss gikk, så der var kjempe kjekt. Så holdte oss på med en leik, der oss hadde to baller. Så kastet oss en hvit liten ball å det var om å gjøre å treffe den hvite ballen! 

Rett oppafor der oss slo oss ned på stranda, var det en kafe der oss spiste is og drakk brus. Syykt hærlig å bare slappe heelt av menst sola skinner ute! ♥

 Igår var oss også i en by i Polen som heter ''Miedzyzdroje'', det er ca. 30 min ifra hotellet her. Det gøyeste der var når oss var på 7D kino MAX som det heite. Oss velgte å se en film som varte i 15min, og heite ''Alibaba'' på filmen så kjørte oss inn i en tunell, så putselig gikk oss rett ned, og det kjentes sykt virkelig ut siden stolene rørte på seg! Så kom det fram en slange, og jeg kjente lukt og det kom vann på oss. Mamma ble til og med litt redd fordi stolene oss satt på gikk fram og tilbake. Hahha. Jeg og Silje syns det var kjempe kjekt! Den beste kinoen er så klart 7D kino. Så var oss på mange resturanger, og kjørte gokard. Når vi var nede på stranda der, så var det litt kaldt siden det var kveld, så jeg og Silje fikk varm kakao med krem og en kjeks. Men har dessverre ikke bilder fra igår, hadde ikke med meg kameraet. DUMME MEG XD ....

Hva syns dere?


4 kommentarer

Heihei!

Nå har jeg lenge strevd med å finne på en overskrift, men endelig har jeg funnet på en litt random overskrift! Som sagt så kom jeg hjem fra Danmark på fredag. Har hatt det virkelig kjempe gøy der, så jeg savner det syykt mye! På lørsdags kvelden var oss å grilla hos tanta mi, oss ble der til utover natta. Jeg ble kjørt hjem i 12 tiden hjem til bestemor, menst mamma og Egil overnattet der til neste dag! Igår var jeg og mamma på shopping , sykt mye utvalg der. Så jeg kjøpte meg noen ting, har tenkt å lage innkjøpsvidoe senere idag. Nå kom mamma nettopp hjem med pizza, så blir godt å få spist pizza!♥

I morra kl 9 om morningen,  reiser oss til Pustkowo, det er en plass ca. 1 og en halv time ifra her. Oss skal ligge på hotell i 2 uker, der er noe med 25grader nå. Så oss kommer til å være på stranda every day ! Der blir det nok også blogging. Sykt dæilig å ligge på stranda å kose seg eller være i bassenget hver dag. Og ihvertfall vist været er perfekt :) 

Her viser jeg dagens outfit, noe av det jeg har på meg kjøpte jeg på kjøpesenteret sammen med mamma. Men ikke alt.

Hva syns dere?

Har dere noen gang vært i Polen? 


12 kommentarer


Heihei! Hele dagen har oss tilbringt på Djurs sommerland! Helt fra klokka halv 12 til kl 8. Det var helt FANTASTISK GØY der!! Først så tok oss et lite tog å såg rundt på plassen oss var. Så bestemte jeg og mamma oss for å ta Skandinavias største berg-og-dal-bane , omg!! Den var helt super! Berg-og-dal-banen kjørte kjempe langt opp, så kjørte den rett ned i kjempe stor fart og svinget med en gong den var nede! Det var den BESTE berg-og-dal-banen jeg noen gang har tatt. Så tok oss mange flere berg-og-dal-banen , jeg og Egil tok Juvelen. Altså den nye berg-og-dal-banen. Juvelen kjørte kjempe fort, ihvertgfall på begynnelsen. Da suuste den rett fram. Elsker sånne berg-og-dal-baner ! Men ihvertfall her er noen bilder :)

Hahahha legg merke til dama som står nede i bildet , wæ. Hahha la ikke merke til det før nå >.< haha!Så tenkte oss å spise noe. Så jeg spiste pannekaker, en hamburger, fish&chips og seff Coca Cola. Men ikke på en gong altså! Oss tok også noen flere berg-og-dal-baner. På collagene over så var oss på en ''safari tur'' der det var mange morsomme dyr som bor i jungelen osv.. Det var også et badeland der, det var veldig mange sklier der osv.. Så oss badet og solte oss. Sykt hærlig i det nydelige sommerværet! Det var en karusell jeg ble spesiellt våt på! Det var på en måte noen små runde ''gummi båter'' som kunne sitte 5 personer i. Den gikk rundt og rundt , menst oss var ute på vann. Der var mange fosser som ble laget til, så gummi båten gikk fortere å fortere. Så putselig kom det kjempe masse vann oppi håret mitt, på annsiktet mitt og oppi nakken min hahaha. Ble kliss våt! 

 

Meg og den ''fiinee'' badedrakta mi! *Ironi*

Det var et show der, det var noen manner som hoppet fra en kjempe lang stige og tok salto&skrusalto osv.. Rett oppi et basseng!! Det var en mann som hadde på seg svart drakt som gikk nesten helt oppå toppen av stigen, så putselig brannt han.. Da tenkte jeg OMG:O hvordan får de til at han ikke for vondt? Så hopppet han oppi bassenget, og det ble sykt mye røyk. hahaha.

Tok også en tatovering som heter ''Devil heart'' Ble ganske så fornøyd med den. Den kommer til å vare i over en uke, som hun dama sa! Drit fin !! ♥

Syns dette bildet ble kjempe fint! Solnedgang ♥ Tok dessverre ikke bilder av absolutt ALLE berg-og-dal-banene oss tok, men for leve med det. Jeg viser ihvertfall mesteparten av dem oss tok. ANBEFALER SYKT Å FARE PÅ DJURS! ♥

Likte dere bildene?

Har dere vært i Djurs Sommerland før?

 


9 kommentarer


Denne parken er rett vedsiden av hotellet vårt, den er nyydelig!

Heii søtnoser! Dæilig å være framme i Danmark, etter 10 timers biltur der man ikke for sove...Men endelig kl 3 idag var oss framme i Danmark i luksus hotellet vårt Radisson!! Oss har nettopp vært i byen i Danmark, sentrum er 5min unna hotellet vårt. Oss satt på noen resturanger å spiste, jeg drakk en stoor Coca cola med sitron og is, naam♥ Hele dagen har det heldigvis vært sol her, og over 20 grader.

Tuusen takk til Madeleine som blogget på bloggen min menst jeg var borte. Det var til stor hjelp! I morra har jeg kanskje tenkt å vise hotellrommet vårt for de som er inntrisert! ;)

Hva syns dere?

Er dere i Danmark?

 


6 kommentarer

Heia! Nå kom jeg nettopp hjemme fra pappa jeg var der og spiste forkost med han. Og nå har jeg tenkt og vise dagens outfit. Jeg var borte med Natalia o i sta for og si hade siden hun skulle reise til hunderforssen , så jeg syklet bort får å si hade . Nå hører jeg på musikk , og jeg er hjemme alene , mne mamma og gutene kommer snat hjem. På Fredag skal jeg til pappa igjenn , så det blir vel blogging de også. Jeg har litt dårlig til til blogging nå f.e.s. jeg var trillepike for noen uger som jeg fortalte om ! Men jeg skla blogge det låver jeg ♥ :) 

Genser fra Cubus . Shorte fra BikBok

Bokse fra Cubus

3 kommentarer

Hehei , jeg skal nå vere gjestebloggen for Natalia når hun er i Danmark , jeg skal også vere gjesteblogger for Natalia o . Jeg håper hun koser seg i Danmark. Jeg kom foresten hjem fra Natalia o . Vi har akkuratt spist egg og bacon. Det er skikkelig regnvær :( men jeg sitter inne nå , jeg er hjemme alene :) , sitter og hører på musikk.  Etterpå skla jeg sikker dra en tur ut og det blir sikkert flere innlegg i dag også . Jeg elsker og gjesteblogge , men jeg liker sefølgeli g blogge på min blogg også da . Jeg og har forresten vært i Danmark , jeg og mamma , pappa , William og Victor dro sammen med m´Michelle og de , vi leigde en leilighet , men det var sykt gøy og vere der vertfall så jeg håper at Natalia koser seg . Natalia o skal reise til hunderfossen i morra så jeg lager ett innlegg på bloggen hennes også så jeg håper at dere vil lese min blogg og Natalia og Natalia sin blogg . 

 


Ingen kommentarerHeihei! Nå er jeg akuratt ferdig å pakke, oss drar sikkert kl 5. Så Madeleine kommer til å blogge menst jeg er borte. Men gleder meg sykt til oss er framme i Danmark, da kommer det til å bli blogging og koos. Men ikke tru at jeg kommer til å legge ut 3 innlegg daglig assa, for det kommer jeg ikke til å gjøre! Har pakket med meg syykt mye, siden jeg kommer ikke hjem til Norge igjen før sommerferien er over. Men det blir sykt dæilig å være i Danmark og i Polen. Siden etter oss er i Danmark, skal oss til Polen :) Det blir sykt hærlig, og være på hotell og fare på stranda å bade hver dag lizzm. Hahha.

Men da snakkes oss i Danmark!

Hva syns dere?


4 kommentarer

Sett på 720p for myye bedre kvalitet!

Heihei! Her er innkjøpsvideoen fra Moa med mamma på torsdag , og Sunndalen med Natalia og Madeleine. I morra kommer siste innlegget før jeg drar til Danmark, og menst oss reiser skal Madeleine være gjesteblogger som dere vet! Men det blir blogging når jeg kommer fram til Danmark. Håper dere likte innkjøpsvideoen!

Hva syns dere?

Har dere noe av det jeg kjøpte?

 


4 kommentarer

Heihei!

Siste dagen før jeg reiser på ferie! Har funnet en gjesteblogger som kan blogge for meg på tirsdag, onsdag og kanskje torsdag. Da kan jeg ikke blogge siden , oss skal kjøre til Danmark. Men kommer kanskje til å blogge litt i morra. Gjestebloggeren er: MADELEINE , skjekk bloggen hennes HERHERHER. Håper dere tar hun godt imot når hun skal blogge. Har akuratt passet Julian litt, men hadde også litt tid til å gå ut å ta bilder. Idag har jeg på meg den hærlige og dæilige USA  flagget genseren, den er syykt dæilig å ha på seg! Armene er helt ok i lengde, men den er nesten helt ned til knerne mine.. Hahha , men det er meningen :) Jeg lover at når jeg kommer hjem skal eg lage innkjøps video, og kanskje en pakke vide!!!Siden dere elsker bilder av småe unger ''babyer'' så la jeg også ut noen bilder av den søteste Julian, med verdens hærligste smiil!♥

Hva syns dere?7 kommentarer

Heihei!

Nå sitter jeg inne med Karolina, siden jeg og pappa var her å spiste middag så tenkte vi at jeg kanskje ville overnatte her. Første gangen jeg overnatter med Karolina, når Julian er her. Så selvfølgelig vil jeg! Før idag, var oss på en liten kveldstur med Julian. Det var så koselig, og det var sykt mye sol ute at vi gikk i ca. 2 timer , hahaha. Turen gikk fort. Så det var dæilig å få spist lasagne etter det. Nå sitter jeg bare å blogger, og er på facebook. 

Ble sykt rørt når jeg logget innpå faceobook for noen minutter siden, det var en gutt som heter Simon som skrev at jeg var ekstremt nydelig:o Har aldri snakket med han, så ble noe sykt rørt! Han er sykt snill da! :) Så resten av kvelden skal jeg igrunn bare tilbringe med å se tv, pc og selvfølgelig kose med søtnosen miin Julian♥ Her er noen bilder fra kveldsturen!


Hva syns dere?

Skal dere overnatte med noen idag?


Ingen kommentarer

Heihei!

Idag er det ikke lenge igjen til jeg skal ut å reise, på tirsdag skal oss til Danmark&Polen. Vist dere ser på noen innlegg under så har jeg laga et innlegg om sommerplanene mine. Når jeg kommer hjem, skal jeg begynne å pakke. Kommer helt sikkert til å pakke med meg syykt mye, siden jeg blir borte en måned. Jeg gleder meg noe sykt til jeg skal til Danmark, det blir så gøy å være på Djurs sommerland og Lego land. Idag skal det bare bli en rolig dag, Karolina og Julian kom bort til pappa. Snart skal oss gå en liten tur å trille han søtnosen min! Senere idag har jeg tenkt å lage Innkjøps video fra torsdag når jeg var på Moa med mamma. Men heldigvis så blir det blogging På ferie!! Det er jeg glad for! Det er så kjekt å kunne dele ting jeg gjør i ferien med dere! :) Nå tenkte jeg å dele dagens outfit, før oss skal ut på tur med Julian!
Hva syns dere?

Hvor skal dere i sommer?


2 kommentarer

Sett på 420p i tannhjulet for bedre kvalitet!

Hei, idag strevde jeg med spørsmålsrunde videoen og endelig er den ute! Sorry for at den ikke kom ut før nå, men den ville ikke laste seg ned på youtube.. Men ihvertfall, her er den :) Håper dere fikk svar på det dere lurte på, kommer sikkert til å ha flere spørsmålsrunder fremover og sikkert flere enn jeg bruker å ha! 

Hva syns dere?

Fikk dere svar på det dere lurte på?


Ingen kommentarer

Heihei!

Nå skal jeg skrive et innlegg om sommerplanene for i år. Gleder meg syykt mye!

Djurs sommerland:

På tirsdag drar oss med bil til Danmark og overnatte der noen dager, så skal oss være på Djurs Sommerland! Som jeg har hørt så er det en blanding av gerg-og-dal-bane&badeland, åå det ser så gøøy ut der!! Gleder meg sykt! Snakket med ei som hadde vært der før, og ho rakk ikke å gå gjennom heile Djurs Sommerland på en dag! Oss har skjekket på været i Danmark når oss er der, og det skal være 15-21 grader å sool, hærlig!


Legoland:

I Danmark skal oss mest sannsyneligvis også på Legoland! Har hørt st det er syykt gøy der, jeg har aldri vært der før, ahahha. Men gleder meg noe sinnsykt! :D
Polen Pustkowo:

Etter Danmark turen, skal jeg være med bestemor i Polen en plass som heter Pustkowo. Oss skal være der i 2 uker, der skal oss være på et veldig fint hotell som oss altid bruker å være på når oss er der! Så skal jeg seff bade i bassenget , og på stranda og håper på å få ihvertfall litt brunfarge på kroppen! Jeg har ei veninne der som jeg har sett 3 gonger på rad jeg er der, hun heter Viktoria og er kjeempe snill. Skal sikkert være atmed hun. Har ikke sett hun på et år nå, siden jeg og bestemor bruker bare å være der hvert år på sommerferien. Viktoria bor på hotellet rett vedsiden av oss. 


Sorry for små bilder.. Fant dem på google!

Hva syns dere?

Skal dere noen av de samme plassene?

 

 


2 kommentarer

Heihei!

Sorry for at jeg ikke har blogget siden tirsdag, men jeg fannt ikke minnekortet mitt til kameraet mitt i Sundalen. Så måtte reise hjem uten noe minnekort.. Og det var veldig synd, for jeg hadde filmet inn mange videoer fra reisen til Sundalen, altså når oss reiste. Så jeg tenkte å få det redigert til en koselig og morsom video, når oss reiste. Men men, besteforeldrene til Natalia skulle sende minnekortet vist de fant det. Men nå har jeg bare kjøpt et random 4 GB minnekort til kameraet, sånn det blir blogging :) Når jeg er i Polen, skal jeg kjøpe meg 16 GB minnekort. Siden der er så billig!

På torsdag var jeg og mamma på moa å kjøpte inn litt klær jeg trengte osv.. Så jeg har tenkt å filme inn både innkjøpsvideoen og svara på spørsmålsrunden idag! Litt av det oss kjøpte viser jeg på bildene her. Veeldig varmt ute idag, så jeg angret syykt at jeg ikke tok med meg shorts til pappa. Det regnet jo igår, haha. Har også tenkt å lage et innlegg om sommer planer etterpå, der jeg skriver om hvor jeg skal i sommer osv.. Her er dagens outfit :)

 

USA topp wow \\ Bukse cubus \\ converse zalando.no ♥

Hva syns dere?Ingen kommentarer

Heihei!

Idag litt før idag, var oss ute å spiste is og blåste opp ballonger, og holdte på med forskjellige leiker. Det er veldig varmt idag også, men jeg hadde ikke på meg shorts idag ;) Idag er det siste dagen i Sundalen, i morra skal oss reise. Oss skulle igrunn reise hjem på søndag men oss ville bli her litt lenger, siden det var så gøy. Snart skal oss spise middag, det blir fiskepinner bare at de er mye tykkere og større. Naam! Vet ikke hva mer oss skal finne på idag. Skal kanskje være litt mer ute, siden det er så fint vær! ♥♥ Her er noen bilder

.

Hahaha lol.

Hva syns dere?

Har dere det kjekt med vennene deres?


7 kommentarer

Heihei!

Hele dagen idag har vært veeldig varm! Det har kanskje vært 18 grader idag, og det er kjempe dæilig! Oss våknet veldig seint, kl 1. Oss satt ute på verandaen å spiste jordbær med sukker og vaniljesaus! Naamm ♥ Kl halv 5 gikk oss en liten tur, oss møtte på noen kjempe søte hester. En brun og en hvit. Den hvite hadde bare et øye, på den andre var det ikke øyeeple, og den var gravid. Så søøt. Oss kalte hestene Luna og Brownie. Hehhe. Oss kom hjem kl halv 8.

For en time siden var oss ute på verandaen å spiste popcorn og drakk brus, hærlig!! ♥ Sorry for lite blogging, siden jeg ikke blogget igår. Men det er veldig kjekt her, og jeg vil heller kose meg med vennene mine, være ute og nyte været enn å sitte inne å blogge f.eks 3 innlegg hver dag ;) Håper dere forstår det. Her er noen bilder.Hva syns dere?

Har dere noen gang vært i Sundalen?

Ingen kommentarer

Heihei! ♥

Dagen idag har vært veeldig varm, oss kom fram til Sundalen kl halv 5. Det var veldig varmt der, kanskje 18 grader ute? Når oss kom fram, så kjørte oss på butikker og kjøpte maange poser med godteri! Små godt, pizza, og masse anna. Også spiste oss Oreo is. Kl 7 skiftet oss til kjole for det var veldig varmt ute. Så tok oss noen bilder ute :) Besteforeldra til Natalia har en brun puddel som heter Emiley. Ho er kjeempe søøt! Nå sitter oss å ser på Final Destination på Netflix og kooser oss! Snart skal oss spise pizza, og godis ♥

 

Min kjole cubus \\ Natalia's kjole bikbok \\ Madeleine's kjole cubus ♥♥

Glad i dokke Nati og Madde ♥♥ 

Hva syns dere?

Har dere vært i Sundalen?2 kommentarer

Heihei!

Det blir dæilig å være en hel helg, med verdens beste jentene mine! Natalia og Madeleine (♥!!) Oss skal være på Grøa i Sundalen hele helgen og bo i kjelleren til besteforeldra til Natalia. Jeg blir heltet kl 8 av Natalia, også skal oss på valderøya. Kl halv 1 blir oss kjørt innpå Moa å tar bussen inn til molde , så tar oss ferge. Det tar sånn ca. 4 timer å reise dit. Men det blir kjeempe kjekt. Har aldri reist alene med noen veninner før! 

Været skal være veldig bra der, skulle være 18 grader. Jeg skal ha med meg pcn og kameraet, så det blir blogging. Sundalen er en veldig fin plass som jeg har hørt. Så oss kommer til å ta masse bilder av alt oss gjør på osv..  og kanskje lage en video :) Så det kommer til å bli kjempe kjekt. Oss er på Sundalen sånn ca. kl 17-18, så det blir ikke noe blogging før da. Nå må jeg igrunn stikke, håper dere lesere skal kose dere ♥ Her slenger jeg inn dagens outfit.
Alt er fra cubus, hahah.

PS: Har laga video om svara på spørsmålsrunden igår, men fikk ikke redigert den. Så svara på spørsmålsrunden kommer når jeg kommer hjem, kanskje på mandag.

Hva syns dere?

Skal dere på jentetur i helga?2 kommentarer

Heihei! Akuratt nå stakk jeg innom Sheinside.com <--- Trykk der. Drømmer meg heelt bort der! Der er kjeempe fine sommerklær! Har kanskje tenkt å bestille noe der, men det er bare kanskje. I morra skal jeg, Natalia og Madeleine på en jentetur i hele helgen. Men det forteller jeg litt mer om i morra før jeg drar. Her er ihvertfall alle de kjeeempe fiine tingene jeg har lyst på fra sheinside! De fargerike toppene er bare helt til å for!! De er såå fiine. Også elsket jeg også alle kjolene og shortsene, og igrunn alt på bildene :) Kjempe mye bra utvalg der assa. 

Idag er været veldig fint, var sånn ca. 15 grader og sol ute. Og det er jeg veldig fornøyd med, i morra skal det være 18 grader og sol ute. Og da trur jeg virkelig at sommeren kommer! Håper ihvertfall på det.

 

 

Så ja, i morra sier jeg litt mer om jenteturen til meg, Natalia og Madde. Men jeg vet det kommer til å bli kjeempe koselig! ♥

Hva syns dere?

Ønsker du deg noe av dette?


8 kommentarer

Ta på 720p for myyee bedre kvalitet!

Heii, igår lagde jeg og Madeleine Oreo kake. Skulle igrunn legge ut videoen igår, men den ville ikke laste seg ned på youtube, Så endelig har jeg fått lagd den ut! :) Håper dere liker videoen, og fikk hjelp de som ikke kan lage Oreo kake ♥♥

Hva syns dere?

Kan dere lage Oreo kake?


2 kommentarer

Heihei!

Dagen startet med at jeg og Madde voknet kl 12, og lagde oss en liten sommer frokost og pyntet den litt ♥ Det var veeldig dæilig å se at sola skinner litt ute! Oss voknet veldig sent igrunn, siden oss la oss veldig seint. Også gikk oss ut å tok noen fine bilder. Hadde planer om å lage Oreo kaka no, men oss glømte seff å kjøpe kremfløte på butikken. Så oss må ned på butikken å kjøpe det. Typiske meg.. Nå sitter oss bare her ser på videoer, hører på spotify og blogger. Kommer bilder eller en liten video når oss lager Oreo kaka. Den blir forhåpentligvis vellykket!

 

Genser cubus \\ bukse cubus \\ converse zalando.no (?)

Har dere noe av dette?

Skal dere lage oreo kake?

4 kommentarer

Heihei! 

Dagen har gått kjeempe fort! Jeg og Madde var på butikken, og handlet inn alt oss trenger til å lage Oreo kake i morra, smågodt, jordbær og sjokolade. Oss smeltet sjokolade og dyppet i jordbær :D Det var kjempe godt! Kommer sikkert en video når oss lager Oreo kaka i morra, og oppskrifta. Oss lagde det på skulen noen uker siden, så jeg vet litt hvordan man lager den. Nå sitter oss bare i senga med hver vår laptop, og ser på Norges Beste Vines på facebook ♥ Hahha annbefaler å se på det, så for man latterkrampe! Oss sitter her å hylflirer. Resten av kvelden skal oss sikekrt bare ligge i sengen og kose oss!

 

Hva syns dere?

Koser du deg idag? 


4 kommentarer

Hei hei!

Istad lagde jeg og Madeleine oss pannekaker ♥ Naam, kjempe godt. Noen ble brennt, haha. Men men. Nå skal oss på butikken å kjøpe inn inngridienser til ei kake oss skal lage i morra. Oss skal lage Oreo kakee, nammis! Oss har også filmet inn noen klipp til Unblogged video, så jeg har mange klipp nå. Når oss kommer hjem skal oss sikkert ta noen bilder eller noe, og koose oss med jordbær og sjokolade ♥ Er kjeempe koselig når Madde overnatter! Lenge siden hun har overnattet, så blir det gøøy å være at med hun. 


Hva syns dere?

Har dere laget pannekake?


7 kommentarer

Sett på 1080p for myyee bedre kvalitet!

Heiii, her gjør jeg og Madeleine cup song ♥ Hva syns dere? ♥

Hva syns dere?

Kan dere cup song?


2 kommentarer

Heihei!

Dagen idag skal sikkert bli gøy, siden søteste Madde HER skal overnatte idag ♥ Vet ikke helt hvor tid hun kommer, kanskje kl 4? Da kommer det til å være myee blogging. Å ihvertfall noe å blogge om. Jeg gleder meg sykt, siden det er litt lenge siden hun har overnattet, og oss finner sikkert på noe kjekt. Jeg hadde tenkt å bake noe idag, så da kommer jeg sikkert til å gjøre det når hun kommer! Det bruker å bli mye finere vær utover dagen, så da for jeg håpe på det. Nå sitter jeg bare å hører på spotify, og har tenkt å kanskje lage en video med svara på spørsmålsrunden snart. Så oss for se :) 

Håper dere søøte lesere for en fin og gøy dag idag da ♥!!Topp bikbok \\ høy shorts wow \\ smykke kappahl

Hva syns dere?

Skal dere ha overnatting idag?


2 kommentarer

Sett på 1080px på tannhjulet for myyye bedre kvalitet!

 Her er en video der jeg viser noen sommer anntrekker ♥ Dette er den hemmelige videoen jeg lovte dere. Hva anntrekk likte dere best?

Hva syns dere?

Har dere noen favoritt anntrekk?


8 kommentarer

Heihei!

Dagen min har startet med at jeg ble irritert, såg ut av vinduet og det regnet! Sluttet å regne nå da, men fortsatt mye skyer. Håper det tar slutt å regne en gong! Idag skal jeg ikke gjøre så mye mer enn å være hjemme, blogge, se tv og filme inn noen klipp til en video jeg skal lage. Så idag blir det bare en chill dag :) Har noen flere innlegg på lur, så de kommer nok senere. Håper at dere lesere har fiint vær, og ikke dritt vær som er her nesten hver dag! ♥♥♥Har tenkt å lage video om svara på spørsmålsrunden senere idag :) Så bare gle dere!

Hva syns dere?

Hva slags vær er det med dere?


6 kommentarerFikk denne av søsteren min, det er øyenskygger og rought der. Den koster 199,- 

Hva syns dere?


2 kommentarer

Heihei søtinger ♥

Har vært kjeempe koselig å være på dåp, men det som var kjedelig var å høre all preiken i ei time.. Så kjørte oss på en resturang å spise der, og var der igrunn å kosa oss til kl 4 :) Det var kjempe koselig! Oss tok masse bilder ilag osv.. Men ikke med mitt kamera, så jeg for se om jeg legger inn bilder fra resturangen senere. Der var masse god mat, fra shive helt til deser og middag! Spiste daim kake, det må jeg anbefale dere! Den var kjeempe god. Kom hjem for noen minutter siden, også skal mamma bare skifte så skal oss en tur til Karolina og Julian. Tok heldigvis noen bilder i kirka, når Emil skulle døypest. Så her er de. 

Så nå må jeg bare gå, hadee.

Hva syns dere?

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!


Ingen kommentarer

Heihei!

Nå er jeg klar for å fare på barnedåp. Emil, gutten til søstra til Egil skal døpest i ei kirke i Ålesund. Oss skal være der seinest kl halv 11, så oss må fare kl 10. Stod opp litt tidligere idag, kl 8 for å ikke stresse med bloggingen osv.. Jeg skal ha på meg en mørkeblå kjole med sløyfe på. Den er såå fiin! Jeg bestilte den på Zalando.no for ikke så lenge siden. Der er veeldig mye utvalg! Vet ikke hva som skal skje etter at oss har vært i kirka. Skal ha med meg kameraet, så jeg oppdaterer dere litt når jeg kommer hjem :) Det blir sikkert kjekt og koselig i barnedåp. Men det blir litt stas, siden det er 11 babyer som skal døpest idag. Hahhaa. så ja, her for dere se kjolen jeg skal ha på meg ♥ Hadde den også på Karolina sitt bryllup.

kjole zalando \\ hvit jakke polen \\ sko (?)

Hva syns dere?

Skal dere på dåp?

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!

 


4 kommentarer

Heihei!

Idag var jeg på resturang med Egil og mamma på resturang i byen. Det var på en måte et familie møte, så mange av familien var der. Det var sånn ca. 18stk der. Oss var på Egon hotell i byen og koosa oss masse! ♥ Jeg bestilte pizza, coca cola og oreo milkshake. Jeg ble kvalm av milkshaken, fordi det var oreo kjeks strødd oppe også kjeks biter inni. Men den var god fordet om! Jeg var også atmed ei som heite Silje, gøy å være atmed noen og ikke bare sitte med de voksene. Hahah. Oss kom hjem i halv 10 tiden, seinere enn jeg trodde. Jeg trodde at oss kom hjem kl 7, men det var da oss var på resturangenn.

Nå sitter jeg bare hjemme, og har tenkt å kose meg å se en serie, kanskje? Hadde tenkt å vise dere kveldens antrekk eller skal jeg si resturangens anntrekk når jeg kom hjem, haha. Men det ble det ikke noe av, siden det bare regner, regner og regner hele tiden. Hååper så mye at det ikke regner i morra, siden jeg skal jo lage en video til dere ;) Men for vell bare håpe da. For nå skal jeg bare kose meg å se en serie, så hadee ♥ Gooood kveld alle søte lesere! Håper dere har fått en fin dag, uten regn! Hva har dere søte lesere gjort idag?

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!

 


8 kommentarer

Heihei!

Straks skal jeg til byen med mamma og Egil, oss skal spise på resturang. Også skal jeg og mamma bare gå rundt å kike litt på moa. På tirsdag eller mandag, skal jeg og mamma også på moa men da skal ho kjøpe meg nye ting jeg trenger. Trenger virkelig noe nytt i klesskapet ;) Blir dæilig å kjøre til byen, siden det regner her.. Åhh! Vet ikke om det blir noe sommer her i Ålesund, det regner jo nesten hver dag! Men men, for se da. Turte ikke å gå ut å ta bilder idag, da hadde jeg sikkert blitt helt klissvåt, haha. Senere idag eller i morra kommer det en video! Men det er en litt annerledes video enn det bruker å være. Så dere bør gle dere ♥ Kommer ikke hjem før 7.tida idag sånn ca. Så det blir mer blogging når jeg kommer hjem.

 

Topp bikbok \\ shorts wow

                                                                                       Ha en goood dag alle lesere!! ♥♥♥♥

Hva skal dere idag?

Har dere noe av dette?

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!

               


2 kommentarer

Heihei!

Som jeg sa i det første innlegget så var jeg med Julian idag! Han er steike meg kjeempe skjønne. Jeg fikk trillet han idag, trillet han i kanskje 30min? Også passet jeg han litt, og lekte med han. Men jeg blir selv veldig lei meg når han gråter :( Han gråter ganske ofte igrunn, fordi at han har vondt i magen.. Det er såå trist å se han gråte! Men har fått tatt noen glad bilder av glad gutten miin. Etter helga har jeg og Karolina tenkt oss på Moa å bade med han! Det blir spennende å se hvordan han oppfører seg i vannet. Håper han ikke gråter, da for han sikkert all oppmerksomheta. Hahahha. Skulle ønske jeg kunne tatt flere bilder av han når han smilte, men kameraet ble utlada..

 

Det er litt rart å si at jeg er tante, for det føles så voksent ut.. Hahaha.

Er dere tante\onkel?

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!

 


Ingen kommentarer

Hei! Nå har jeg tenkt å lage eit innlegg der jeg skriver noen punkt en blogg ha for at jeg skal bli fast leser på den.

  • Ha en fin og lys header med stor skrift på.
  • Ha et ryddig design, kanskje litt rosa eller grått? Og det må være gratisdesign! Jeg krysser ut bloggen med en gong vist jeg ser at designet er f.eks med hjerter, glitter, ponnier og sterke farger som lilla f.eks..
  • Ha stor og inntresang overskrift på bildene dine, jeg liker ikke sånn små løkkeskrift som overskrift.
  • Ha store og lyse bilder , f.eks i størrelse 800px og oppover, jeg bruker 900px for da for jeg stoor og fine bilder.
  • Ha minst 1 bilde i hvert innlegg, ihvertfall når du forteller hva du har gjort på idag osv..
  • Du bør ha litt tekst i eit innlegg vist du skal fortelle hva du har gjort på idag, ikke bare idag var jeg atmed blablabla og her er noen bilder. Det blir for lite å skrive om.
  • Ikke ha så mye skrivefeil i innleggene dine.
  • Ta gjerne bilder ute, da blir bildene lysere og finere. Du trenger ikke å ta bilder ute hele tiden, men det kan bli litt kjedelig å se f.eks outfit bilder med en hvit vegg hele tiden :)
  • Du bør ha et kamera når du tar bilder, og gjerne et bra et. Ikke bruk mobilen hele tiden!

 

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!

Hva syns dere?

Kommenter bloggen deres på kommentar, kanskje jeg blir fast leser?

 


Ingen kommentarer

Heihei!

Det følest faktisk ut som det er helg, men det er ikke det. Hahha, det er fredag ♥ Idag har jeg bare hatt på meg chill klær og spist pannekaker fram til nå. Dæilig å vokne å tenke, NO SCHOOL! Så det skal bli masse blogging i sommerferien skal jeg love dere! Det er den tida jeg for mest tid og inspirasjon til å blogge. Skal snart ut, jeg og mamam skal besøke Karolina og Julian. Julian ble 1 måned og 2 uker igår, wii! Han er steike meg så skjønne, nå siden han har blitt litt større. Kanskje jeg tar noen bilder av han? Idag er det litt sol ute, men mest skyer. Så jeg lengter etter soola noe syykt. Men blir dæilig når oss skal reise bort til sola i sommerferien ♥♥♥ Men nå må jeg bare stikke. Her er noen bilder.

 

Hva syns dere?

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!


2 kommentarer

Heihei!

Nå har jeg tenkt å ha spørsmålsrunde, da er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg på dem om kanskje en uke? Vil først få minst 30 spørsmål før jeg svarer på dem. Du kan spørr om ALT du vil, spørr i vei! Svarer seff på video ;)Har dere noen spørsmål?


23 kommentarer

Trykk på 1080p på tannhjulet for myyee bedre kvalitet!

Heii, nå har jeg laget en Cup song video til dere :) Håper dere liker den. Er ikke så særlig flink da men, tenkte det hadde vært greit å legge den ut. Jeg, Malene og Fride har tenkt å lage en Cup song video en dag, kanskje det ikke blir så lenge til? Da skal jeg legge ut videoen på bloggen. Jeg har også tenkt å lage en video der jeg viser hvordan man gjør Cup song, for de som ikke greier det. Skriv gjerne på kommentar hva du syns om videoen!

Hva syns dere?

Kan dere Cup song?

 


8 kommentarer

Heihei!

NÅ ER DET SOMMERFERIE PÅ MEG! På skulen så såg oss film , spiste godteri og holdte på med leiker. Som jeg sa så fremførte jeg, Malene og Fride Cupsong. Fride sang :) Læreren og de i klassen ble innponert, og det ble oss glad for. Var veeldig nervøs og hadde veldig rar magefølelse, siden når oss øvde så gjekk det enten noe galt med syngingen eller at oss glapp koppen. Men alt gikk perfekt på framføringa! Og ei i klassen sa oss gjor det heelt likt. Det er jeg veldig glad for ♥ 

Idag kom en pakke i posten fra www.Lightinthebox.com <---- klikk her,  pakken bestilte jeg for ca. 1 og en halv uke! En Nikon Fjernkontroll, har ønsket meg det leenge sånn jeg kan gå veeldig langt bak og bildene blir ikke uklare! Kjempe fornøyd!! Den kostet 18,- kr for den var på salg. Igrunn kostet den 38,- . Mange trur at det er svindel siden det koster så lite osv.. Men jeg bir bare litt lei av folk som trur at billige ting er svindel elns.. Jeg har heller ikke bestilt der før, men pakken kom etter 11 dager. Den funker heelt perfekt, og den er helt lik de som er på lkjøp osv... Så anbefaler å bestille der, masse billigere og helt lik! Ignorer neglene mine >.<Hahah mange bilder, måtte prøve ut fjernkontrollen :D

Hva syns dere?

Har dere fjernkontroll?9 kommentarer

Vet dere hva?

Jeg kom på 1.Plass på Giskekommune idag!! Er så kjempe stolt over alle leserne mine! Uten dere kunne jeg definitivt ikke ha klart meg, og heller ikke klart å blogge! Når jeg kom på 1.Plass hadde jeg 74 lesere. Ble veldig sjokert da jeg såg at jeg putselig hadde 74, siden dagen før hadde jeg kanskje noe med 30? Så håper virkelig at leser anntallet stiger, fordi dere lesere inspirerer meg noe sinnsykt! Hver kommentar gjør meg glad, og varmet hjerte mitt.

Så håper at jeg kommer på 1.Plass noen ganger til, det er en utrolig god følelse å tenke at man endelig har lykkes med noe man har hatt lyst på lenge. Så håper virkelig at dere leser bloggen min, det gjør meg KJEMPE GLAD! Jeg legger ut bilder hver dag, og prøver å blogge mest mulig! Så det er bare å kommentere om dere har tips til hva jeg kan blogge om :) Glad i dere søte lesere!


Har dere komt på 1.Plass før?

Er dere fast leser på bloggen min?6 kommentarer

Heei!

Nå har jeg nettopp spist taco til middag! Naam. Mange har spørt meg om hva min favoritt skrekkfilm er, og hva den handler om osv.. Så favoritt skrekkfilmen min er definitivt Final Destiation. Anbefaler den det sterkeste! Den er for de som ikke blir redde av skumle filmer og som liker litt blodige filmer, heheh. Her er en beskrivelse om hva filmen handler om, fannt denne på en side der man kan se filmen :)

Wendy Christensen (Winstead) har synske evner og en dag får hun et forvarsel om en forferdelig ulykke med en berg-og-dal-bane hvor hun og hennes venner er med. Hun får varslet vennene sine og hindret at de er med i dødsulykken. Men mørkets skjulte krefter gir ikke opp kampen for å innhente de "overlevende", som egentlig skulle blitt drept i fornøyelsesparken. Wendy og vennene hennes tar opp kampen mot kreftene og forhåpentlig klarer de å lure døden denne gangen.

Her er en trailer.

Det er 1-5 filmer av Final Destination. Denne er Final Destination 3. Men det skjer helt ulike ting på de andre filmene ;) Se gjerne filmene! ANBEFALES!

Har dere sett filmen før?

Vil dere se filmen?

Høres filmen spennende ut?

 

 


Ingen kommentarer

Heihei!

Idag er jeg suuperglad ♥ Da er det bare en dag igjen til sommerferien, omg hva dæilig! På skulen så jobbet oss med eit prosjekt oss skal fremføre i morra. Jeg og Elina har ein lakat om Polen. Håper det går bra når oss skal fremføre den! :D Så reiv oss av papir fra bøkene, som er det beste jeg vet om hahaha. Føles ut som det var idag læreren vår maset om å ha papir på bøkene! 

I morra skal oss ha en kose dag på skulen, oss kan ha med oss godteri. Oss skal ha noen leiker og kanskje se film elns..? Jeg, Malene og Fride har tenkt å vise fram Cup song foran hele klassen :) Fride skal synge, siden hun er kjempe flink! Det blir litt flaut, men jaja. Oss slutter ihvertfall kl 12 i morra, dæilig. Her er noen bilder til dere.Hahahha søte Kiara jenta mii ♥ HA EN GOD DAG VIDERE ALLE SØTE LESERE! ♥

Hva syns dere? 

 


Ingen kommentarer

Heihei søtinger!

Tok meg en tur ut, å treenet. Ja kjeempe masse. Hahaha, bare utpå trampolina. Øvde meg på stiften, som jeg klarer nesten og flikflak. Men når jeg skal gjøre flikflak bare lander jeg på hodet. Som vanlig.. Men men, som mange sier: Øving gjør mester! Så skal bare øve massee. Ble ganske sliten og sulten, så jeg kom inn og spiste kjempe god middag. Så la jeg meg på sofaen å sov i kanskje 1 time? Dæilig å få seg en liten blunn! Nå vet jeg ikke hva mer jeg skal gjøre, kanskje dra ut på trampolina igjen eller noe sånn?  Håper dere har hatt en god dag idag ♥
Hva syns dere?

Hva har dere gjort på idag?


4 kommentarer

Heihei!

Dagen idag har vært ganske fin! Det har vært sånn okei vær, vært skyer og sol. Nå ser jeg at det kommer mer sol :) 2 dager igjen til SOMMERFERIE!!! Can't believe it, haha. Nå sitter jeg å slapper av, ser tv, spiser bløt kake med jordbær, bringebær, blåbær og krem, så drikker jeg Coca Cola, yndlings brusa mii ♥ Koos vettu. Snart skal jeg se en film Final Destination. Anbefaler på det sterkeste!! Mange har spørt om hva film som er yndlings filmen min og hva den handler om osv.. Så da har jeg tenkt å lage et innlegg om Final Destination senere. For dere som ikke har sett den. Her har dere dagens outfit:))

Topp wow \\ skinnjakke H&M 

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?


2 kommentarer

Heihei!

Idag er det mandag, første dagen i uka. Dæilig å slippe lekser, siden det bare er 3 dager igjen til sommerferie! Har igrunn ikke noe sommerfeeling enda... I dag tidlig regnet det, og har igrunn bare vært skyer hele dagen. So baad! Men snart måå sommeren komme!! Nå sitter jeg her med Fride, og tenker ut en Unblogged video! Så ja, min første unblogged video hehe. Oss har filmet inn noen klipp nå idag, men resten filmer oss inn kanskje om noen dager? Har tenkt å ha en spørsmålsrunde senere. Så da for dere stille meg spørsmål når det kommer ut et spørsmålsrunde innlegg :) Her er noen bilder søøte Fride tok av meg. Hahaha, hun er proff ass!


Hva syns dere?

Ha en fiin dag videre alle sammen!


6 kommentarer

Heihei!

Hele dagen min ble basert på å gjøre meg selv litt brun, heheh. Vil jo bli litt brun til sommerferien ihvertfall :) Snart blir det bare å spise good middag, jeg er kjempe sulten. Også skal jeg vell bare fortsette å sole meg. Sitter i hagen til pappa på eit teppe med pcn, og hører på spotify. Har fått meg en sooleklart ny favoritt sang! Har blitt helt hekta på den, dæilig å sitte ute å sole seg og høre på full guffe musikk! Sangen heter Isac Elliot - New Way Home ♥♥ Kl 6 eller 7 skal jeg hjem til mamma igjen, men ihvertfall til da skal jeg kose meg :) Håper alle dere søte lesere har fiint vær og nyter det!!
Hva syns dere?

Har dere sol der dere bor?

STEM PÅ FINEST HEADER HERHER!

 


2 kommentarer

Heihei!

Idag er det søndag, siste dagen i helga. Dritt assa... Men men, idag hadde jeg null niks i skapet å ha på meg, og siden det var så varmt så slengte jeg bare på meg en topp&shorts :) Like greit det vettu. 

Nesten varmere idag enn det var igår, kjeempe diiigg! Og det beste er at det bare er mindre enn en uke igjen til sommerferie, bare 4 dager! HOOOOOLY kan ikke vente. Idag vet jeg ikke noe jeg skal finne på. For vell oppdatere dere senere også da!

Topp kappahl \\ shorts wow

Har dere noen spesielle planer idag?

STEM PÅ FINEST HEADER HERHER!

 


4 kommentarer
Heii, idag har dagen gått veeldig fort. Har sittet å chillet hjemme og vært på moa. Men kjøpte meg igrunn ikke noe på moa ;) Bare gikk rundt å kiket litt. Så fikk jeg kjeempe lyst på Mac donalds, så da ble det det også. Hahah. Må nesten alltid stikke innom der når jeg er i byen. Veeldig usunt iknow! Og nå skal jeg bare sitte plantet i sofaen å se en film som heter Final Destinasion elns.. Det er en Horror en skrekk film, og i love it! ♥ Istad kiket jeg ut av ytterdøra å såg den fiiiine solnedgangen. Så da ble det seff noen bilder av den, hehe. De bildene som er tatt av månen, og der sola er gigantisk og det er laange solstråler er tatt med Iso High2, det er veeldig nyttig når du skal ta bilder av f.eks sol, eller når det er mørkt osv.. For da for du skikkerlig nydelig effekt på bildene :) Så siden jeg har skrevet deen lange teksten så har dere også fått mange bilder.

Hva syns dere om bildene?

STEM PÅ FINEST HEADER HERHERHER!

2 kommentarer

Heihei!

Jeg har ingen header som dere ser , så jeg sendte inn ønske om header til Headerplease HERHER , jeg fikk inn en kjempe fin header der! Også har jeg også sendt mail til noen og fått inn nydelige headere ♥  Alle headerne var nydelige!! Elsket dem. Men greier ikke å bestemme meg hva header jeg skal bruke. Stem på hvilken header du likte best, som jeg burde bruke. Vil du lage meg en header? Da er det bare å kommentere. STEM STEM STEM FOR FINEST HEADER SOM JEG BØR BRUKE!

Nr.1 Zatarina på Headerplease og bloggen hennes HERHERHER ♥ Veldig fiin, skogslig header med stor fin skrift!

Nr.2 Mayelife HERHERHER ♥ Kjempe fin header med striper og løkkeskrift! Tuusen takk for headeren.

Nr.3 Line Ross Holmen, e-mail: Lineroho@gmail.com. Kjeempe fiin lys header med stor løkkeskrift ♥ Ble veeldig fornøyd med headeren.

Vil dere lage meg en header? Send meg mail: Nataliakbslife.blogg.no , eller kommenter :)

Hva syns dere?

Hvilken header syns dere jeg bør bruke?


16 kommentarerHeihei!

ENDELIG HELG! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Utrolig hærlig med helg, her og nå! Det er dæilig å få spist nydelige pannekaker til frokost siden jeg var dødssulten! Nå skal jeg snart ut i byen , å igrunn bare kike litt. Vet ikke om jeg skal kjøpe meg noe siden neste helg skal jeg og mamma til byen og kjøpe meg alt jeg trenger til sommer :) Været idag er perfekt, sool ♥ Sola gir meg virkelig masse inspirasjon sånn jeg for lyst til å ta tak i kameraet gå ut å ta bilder, og etterpå skrive til dere. Dere lesere gir meg også myee inspirasjon, uten dere hadde det ikke vært noe blogging!

Så vist det blir noe innkjøp ifra byen, så oppdaterer jeg dere senere. Så igrunn ville jeg bare oppdatere dere litt om hva jeg skal gjøre idag. Kommer flere innlegg etter byenturen, så idag skal det bare være en kooos dag med masse sol, skal jeg love dere! :)
Hahaha, kleint. Men måtte bare laste inn dette bilde xD
Genser cubus \\ shorts cubus \\ strømpebukse (?)

Hva syns dere?

Good helg alle søte lesere!♥


 

 

 


2 kommentarer

Heihei! Idag har jeg ikke blogget fordi jeg var på regnmakerdag med hele klassa. Jeg kom hjem sånn ca. kl 5 :) Det var kjempe gøy på regnmakerdagen, oss hadde kjempe mange aktiviteter. F.eks: Klatring, sånn flåte greie og maange ting jeg ikke vet navnet på. Så spiste oss også mat der! Det var en konsert, det var noen kjente artister der. En mann fra Ålesund som vannt Idol, og en til mann som er halv afrikansk og bor i Oslo og ei dame som fekk platekontrtakt når ho var 11 år! Jeg og Natalia stod ilag under konserten, eller halve konserten. Oss var ikke så langt framme, men så ble jeg pressa lenger fram. Så jeg var nesten helt fremst med scena, menst Natalia ble der oss var. På koserten var det bra musikk også danset oss regnmaker dansen osv.. :) Så var en veeldig vellykket dag idag! Så dere forstår vell hvorfor jeg ikke fikk blogget før nå?Hva syns dere?

Var dere på regnmaker dagen idag?


4 kommentarer

Hei, her er videoen jeg lovte deg om hvordan lage krøller med rettetaang. Jeg brukte laang tid på å redigere den, så håper dere liker den! Er det noen spørsmål, så bare spørr i kommentarfaltet :)

 

I morra blir det Regnmaker dag på skulen, så da begynner skulen blog halv 10! Også skal oss skal ta buss til byen med klassa på tuneset , så skal oss se konsert å danse og ha maange aktiviteter. Så kommer hjem fra skolen kanskje rundt kl 5. Så det kan være det ikke blir blogging før kl 6 eller eventuelt 7 i morra.

Hva syns dere?

Likte dere videoen?


2 kommentarer

Heihei!

Nå har jeg vært på sommer avsluttning med Pirates. Oss var på volsdalsberg stranda å grilla. Jeg, Natalia, Mora henna satt ilag å hadde engangsgrill å grilla ♥ Det var veeldig koselig. Så var oss atmed noen andre fra Peewee laget vårt , og stunta litt. Såg også på noen fra Junior\Senior som stuna, de var veldig flinke! :) Sånn kl halv 8 kjørte oss hjem. Og var veldig heldig med været, var litt vind. Men mesteparten av tida var det sol.

Nå sitter jeg bare å gjafser i meg vannmelon og jordbær og ser på tv. Hahahha kos ♥ Her er anntrekket jeg hadde på når oss grilla!Dongeri jakke H&M \\ Topp oslo (?) \\ Høy shorts cubus \\ Brun strømpebukse (?)

Har dere noe av dette?

Har dere grillet idag?


Ingen kommentarerHeihei!

Idag har det vært en heelt vanlig onsdag. Oss fekk fri litt tidligere idag fra skulen. Oss sluttet kvart på 2 , og ikke ti over to :) Nå har jeg spist middag, senere skal jeg ut på sommer avslutning med Pirates på voldsdalsberga. Det blir sikkert kjeempe koselig! Da skal heele Pirates laget møtest. Skal bli henta av Natalia kl 5, og kommer hjem ca. litt over 8. Håper på det beste været, skulle være litt regn idag. Men ble ikke noe av, braa. Er veldig bra vær idag, sol med skyer men passe varmt. Så da for jeg snart dra på avslutning da! Her er sneek peak på dagens outfit, men skal skifte når jeg skal på avslutning.

Jb genser ebay \\ vest cubus

Hva syns dere?

Hva skal dere gjør idag?
5 kommentarer

Heei, igår tok oss klassebilde på skulen. Jeg syns det ble veldig vellykket igrunn, bedre enn i fjor ihvertfall! Fotografen hadde en ape blits på kameraet, haha. Når han trykkte på handa hans så bevegde den seg og flirte. Den var morsom, haha. Når oss tok alene bilder da fekk oss løv å gjøre hjerte! Har tenkt å vise dere bildene oss tok, her er dem :)

 Hva syns dere?

Har dere tatt klassebilder på skulen?

 


4 kommentarer

Heihei!

På skulen idag hadde oss engelsk prøve, kjiipt. Men jaja gikk ko bra den ! :) I dag er det fiint vær jippi! Endelig vettu, men i morra skal det kanskje bli småregn igjen. Nå er jeg atmed Fride, oss har vært på trampolina og kooost oss med sjokolade. Oss tok en liten photoshoot. PS: Fride er kjeempe flink til å ta bilder! ♥ Vet ikke hva mer oss skal finne på, sikkert være ute å nyte sola. 

 

 


Hva syns dere?


6 kommentarer

Hva syns dere?

Går dere på cheerleading?


5 kommentarer

Heihei!

Idag var skoledagen helt vanlig :) I morra skal oss ta skolebilde på skulen, håper bildene blir fine hahaha. Sist år såg jeg ut som en nerd, helt sant! Nå er jeg hos Natalia, oss sitter bare å chiller. Idag er det endelig fint vær ute, yees. Oss har igrunn bare vært ute, og hatt en liten photoshoot hehe. Vet ikke hva mer oss finner på , etterpå sånn ca. kl 5 skal jeg hjem å lage til hårvideoen til dere. Nå er det vell bare å gå ut å nyyte sola , skal være ute meste parten av dagen ♥
Hahaha kleint bilde, men men..Hva syns dere?

Ingen kommentarer

Heihei!

Idag har det bare regnet, og vært stygt vær! Som sagt har jeg vært atmed Marie. Gjerne skjekk ut bloggen hennes HERHERHER, Oss såg film og koste oss med sjokoladekake og vanilje is. Nam nam! Oss gjor igrunn ikke på noe, oss hadde det igrunn så kjekt att tida gikk veldig fort, og da glømte jeg seff å ta bilder. Jeg ble kjørt til Marie kl halv 6 også kl halv 9 måtte jeg gå gjem igjen. Jeg hater at det regner, omg.. Det er jo en sommer måned nå! Også regner det, jeg kan ikke tro det. Måtte gå gjennom mye gress når jeg skulle hjem igjen, så ble våt. Haha :D Savner sola fæælt! Har igrunn ikke gjort så mye annet idag. I morra skal jeg bli med Natalia hjem rett etter skulen. Da skal jeg ha med meg kamera, så kommer det bilder forhåpentligvis :)Hva syns dere?

Har dere sol eller regn der du bor?


Ingen kommentarer

Heihei søtinger ♥

Idag er det søndag, siste dagen i helga. Dritt ass! Idag prøvde jeg ut noen fancy krøller med rettetang, jeg skal vise dere hvordan man lager de på hårvideoen. Men seff hadde oss ikke hårspray, hahaha. Aldri gløm hårspray! Da detter de ut veldig fort. Men men. Nå sitter jeg og hører på spotify, og etter middag skal jeg til Marie HER ♥ Vet ikke hva oss skal finne på, men det kommer sikkert bilder :)

Hva syns dere om krøllene?


2 kommentarer


Heei, nå sitter jeg bare plantet oppi sofaen med jordbær og ser på tv. Har tenkt å lage en hårvideo til dere, der jeg viser noen frisyrer man kan ha på hverdagen :) Den kommer sikkert i morra.

Gleder du deg til videoen?

Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Heihei! Idag skal jeg bare chille løs! Det er endelig heeelg, dæilig! Idag stod jeg opp kl 10, og kl 11 dusjet jeg og stellte meg. Hadde bare på meg en chill stil idag, gadd ikke å finne på noe stort. Bare en topp og ei bukse. Snart skal jeg ringe til Andrea å spørr om ho vil komme opp, ho skal kanskje overnatte idag ;) Vist ho overnatter skal oss kose oss kjempee masse. Sist gong hun overnattet var jo veeldig lenge siden, kan jo hende det var nesten 1 år siden. Da døgnet oss og hørte musikk osv.. Hahaha, da hadde jeg rom nede. Helt i kjelleren, så mamma hørte ikke bråket. Bildet oppafor var det ei jente som heiter Elise som redigerte bildet! Tuusen takk til deg, syykt fint bilde ♥ Her er noen bilder jeg tok til dere.
Topp bikbok \\ bukse cubus

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?
 


2 kommentarer

Heihei 

Idag har det vært en helt vanlig dag. Oss hadde kartleggingsprøve Del 1 i Matte på skolen idag, men den var veeldig enkel ;) Idag vet jeg ikke hva jeg skal finne på, skal kanskje være atmed Andrea senere. Hun skal kanskje overnatte i helga. Blir koselig det! Skal ihvertfall ha masse å blogge om i helgen vist hun overnatter. Nå hører jeg igrunn bare på spotify og chiller. Har tenkt å kjøpe\bestille meg en fjernkontroll\knapp til Nikon D5100 kameraet mitt. Men på elkjøp, lefdal, expert osv.. Koster det jo 200 eller 300kr.. Har funnet ei side som selger en helt vanlig grå og hvit Nikon fjernkontroll som koster bare 36 kr! Men finner ikke denne siden igjen, så vist dere vet hvor man kjøper\bestiller billige Nikon fjernkontroller hversåsnill si ifra! Nå sitter jeg og spiser, så må spise fra meg fær maten blir helt kald. Snakkes! ❤ Her er dagens outfit.

Hva syns dere?

Hva skal dere i helga?Ingen kommentarer

Heihei!


Idag hadde oss prøve på skulen, planprøve jepp.. Vet ikke helt hvordan det gikk, ikke så bra egentlig. Men men. Skal øve litt mer til neste planprøve! Oss hadde Mat&Helse på skulen, oss fikk bestemme hva oss skulle lage. Jeg, Malin og Elina lagde Oreo kake, og noen andre lagde Brennende Kjærleik. Naam! Oreo kaka ble veldig vellykket igrunn ;) Etter skulen tok jeg og Natalia buss til Madde på valderøya, oss har vært atmed Mathea. Nå sitter oss bare å chiller og koser oss. Har sett en film istad ♥ Tenkte å oppdatere dere litt, så oss tok en liten photoshoot til dere. For se hva mer oss finner på senere.

Hva syns dere?

Har dere kost dere med bestevennene deres idag?

 


Ingen kommentarer

Hei! Som jeg sa skulle jeg og Madde HER  ha piknik ute, og det hadde oss! Det var kjempe gøy og koselig ♥ Oss satt på eit teppe ute i hagen, hadde med oss pølse m brød og marsmelows. Også fikk oss lov å grille i grillen vår, og mamma kom med dæilig og god taco. Naam! Så det ble grilla pølse m brød, marsmelows og taco. Det var kjempe godt. Oss filma en liten video der oss viser når oss griller og koser oss, videoen skal jeg redigere i morra. Videoen kan komme i morra eller i over i morra :) Savner virkelig å grille, det var så koselig. Også holdte oss på med ding og spring med naboene, hahaha. Det var artig. Ja, skal ikke skrive så mye mer. Her har dere bilder.

Hva syns dere?

Har dere grillet idag?


2 kommentarer

Heihei!

Nå er jeg atmed Madeleine HER ♥ Hun kom for ikke så lenge siden, oss har vært ute å tatt noen bilder og vært på trampolina. Nå skal oss snart ut å ha piknik, og kose oss veeldig. Vet ikke hva mer oss finner på, men oss for se. Oss har nettopp tatt noen bilder til dere, haha twins vettu. Tok på meg noe annet enn jeg hadde på de siste bildene.

 


Jb genser ebay \\ vest cubus \\ dongeribukse cubus

Hva syns dere?

Har dere besøk?

 


2 kommentarer

Heihei!

Idag grillet oss på stranda med klassen, var ikke så fint vær når oss skulle grille. Det begynnte å regne litt, men var koselig å sitte ved bålet. Oss fikk komme hjem kl 12, så jeg har ryddet litt på stua og gått tur med Kiara♥ Putselig ble det glo varmt ute, men når oss skulle grille var det jo regn.. Men må også rydde rommet mitt idag, ser jo helt boomba ut! Mamma har mast på meg i mange dager no, haha. Her er noen bilder jeg tok til dere :)
Hva syns dere? 


4 kommentarer

Heihei!

Idag blogget jeg ikke fordi jeg var med Natalia på valderøya , også kl 5 skulle oss på cheer trening. Det var ganske gøy på trening. Men veeldig leit at det er siste treningen i år, og noen går over til Junior. No har jeg gjort lekser, og sitter nydusjet i senga å chiller.

I morra er det veeldig DIGG dag på skulen. Ungdomms trinnet skal ha muntlig eksamen, så hele skulen unntatt de som skal ha eksamen må vekk! Så klassa vår bestemte seg for å fare på Alnes på Sanvdika (stranda) å grille og kose oss masse! Oss kunne kanskje bade, men skal i hvertfall vasse. For vell ha på meg dongeribukse i det første. Det er veeldig skiftendes ver :\ Men skal ha med meg shorts i tillfelle det blir sol! Dere for se hva jeg skal ha med meg når jeg griller i morra. Har tenkt å vokne litt tidligere å lage ett innlegg til dere før skulen :) Der viser jeg dagens outfit, og hva jeg skal ha med meg. Slenger bare inn noen bilder. PS: Ser helt gørr ut ja GØRR når jeg har dusjet og sminken min ikke er helt borte.

 


Hva syns dere?

Hva har dere gjort idag?

 


2 kommentarer

Heihei!

Var så heldig at jeg fikk hjelpt mamma å lage verdens beste bløtkake eller hva det nå heter. Den er kjeempe god! Spiste den etter middag idag kl 6 sånn ca. Den tar kjapp tid å lage kanskje 30min (?) På skulen på torsdag for oss velge hva oss vil lage i Mat&Helse, siden det er siste gang i år oss for lage mat. Jeg og Fride hadde ikke peiling på hva oss skulle lage, så oss tok gullrotkake. Vist jeg kom på den kaka mamma lagde, hadde jeg selvfølegelig foreslått den! Men men, gjort er gjort! Nå skal jeg bare øve til engelsk prøven som er i morra og sikkert bare chille løs, siden Natalia gikk hjem igjen for ikke så lenge siden. Har hørt at mange har eksamen, lykke til alle som skal ha eksamen!!

Naam, blir sulten av å se på bildene!

Hva syns dere?

Har dere smakt sånn kake før?


2 kommentarer

Heihei!

Idag er det mandag igjen, ja uff. I morra skal oss ha engelsk prøve osv.. Men det er dæilig å komme hjem fra skulen. Oss begynnte kl 9 idag, så fikk sove litt mer idag :) Nå er Natalia her, oss skal sikkert finne på noe ute snart siden det er så fiint vær ute. Det er finere vær idag enn i helga, men fortsatt ikke så varmt. I morra skal det begynne å bli enda varmere, og jeg håper at det blir mer sommer vær da. Vet ikke hva mer oss skal finne på idag, oss skal ut nå. Så skal bare legge inn noen bilder til dere :)

 Hva syns dere?8 kommentarer

Heihei!

Det er en svart og hvit liten katt som bruker å komme ut i hagen til pappa. Den var så skjønn at jeg tenkte å ta en liten photoshoot av den på fredag. Hahha, ble jo noen fine bilder da. Siden han var i bevegelse hele tiden. Katten bruker å komme på besøk til pappa nesten hver gang jeg er med han. Han er bare så søte! Men vet ikke om det er jente eller gutt. :D

 

Hva syns dere?

Bruker det å komme ukjente katter til dere?


9 kommentarer

Heihei!

Idag regner det selvfølgelig. Så jeg sitter plantet i sofaen, hører på spotify og ser litt på favoritt serien min. Og stoor koser meg med litt godis, sjokoladekjeks, is , cola osv..  Hahha, ikke så sunnt men man for jo lov i helgene da ;) Senere idag skal jeg til Karolina og Julian. Kommer hjem kanskje i 7tida. Skal vell ikke gjør så mye anna idag , siden det er drittvær. Men oss for se! ♥Hva syns dere?

Hva skal dere gjør idag?

 


2 kommentarer
grønn stram bukse cubus 249kr // høy dongeri shorts cubus 179kr.

Dette var innkjøpa mine fra idag, hadde med meg 450kr trur jeg. Ps; Høy shortsen ser masse bedre ut i virkeligheten:)

Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Heihei!

Idag voknet jeg kl 10, såg ut av vinduet og det regnet! Ååå.. Er så lei av at det må regne. Det er jo første sommer dagen idag , og den kommer det til å regne på. Så det blir vell ikke noen fine bilder ute i sola i helga da.. Istad dusjet jeg, og om ikke så lenge skal jeg på Moa (byen) å kjøpe meg noe. Men har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe enda. Innkjøpene kommer idag:)

 


Hva syns dere?

Hva skal dere i dag?

 


6 kommentarer
Viva La Diva \\ Elf.

Max factor \\ Essence

Essence ♥

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?

 


2 kommentarer

Heihei! 

Endelig helg, folkens! ♥ Virkelig dæilig! Og det har til og med vært masse sol idag. Oss sluttet skulen kl 1 , det gjør oss hver fredag. Egil skal kjøre meg til jobben til mamma, også skal oss til på Moa (Byen) Etter jobben hennes. Så sann ca. kl 6 skal jeg til pappa og være der hele helgen! Håper såå masse at det blir sol i helga også.

På skulen hadde oss sporløp rett etter maten kl 12, oss var delt inn i 6 grupper med 3 personer i hver gruppe. Også skulle oss gå en sti og finne sånne ark der det stod spørsmål på. De som greier mest, for en hemmelig premie. Jeg trur gruppen min greide det veldig bra! :)

Har også fått meg nytt design, hva syns dere?


Hahaha.Hva syns dere?

Hva skal dere i helga?

 


4 kommentarer

Heihei! Nå har jeg, Natalia, Rikke, Per Johann, Ingebrigt, Anna, Julie, Marie og Malin vært på Thomas tivoli ♥ Det var kjempee gøy og kjeempe kjekt! Hadde Vip Armeband som kostet 300kr. Så jeg kunne ta alle karusellene jeg ville, hele dagen! Oss tok Joker, Jump, Extreme, Dragen, Free Style, Radiobiler og en Mini Karusell. Første gongen idag jeg tok Extreme, først var det litt skummelt , men så ble det kjempe gøy! Jeg tok den 8gonger idag, hehe. Ble litt kvalm på slutten men spydde ikke ;) Savner alle karusellene nå! Skulle ønske at Thomas tivoliet var her for alltid! Men men, det kommer tilbake neste år, da skal jeg også sikkert fare. Her er noen bilder . Har dessverre ikke bilder av alt, men har noen.
Hva syns dere?

Har dere tatt Extreme?


Én kommentar

Heihei! Tenkte jeg skulle bare lage eit innlegg før jeg gikk på skulen. Skulen begynner kl 8.15, så jeg bruker å gå kl 8. Idag skal oss ha Mat&Helse på skulen vår og lage pizzahorn, naam! ♥ No har jeg sminket meg og spist. Etter skulen skal jeg, Natalia, Maria, Malin, Anna, Per johann og maange andre i fra klassa vår på Thomas tivoli i byen ♥ Oss tar bussen rett etter skulen, så blir ikke noe blogging før jeg kommer hjem ca. kl halv 7 :) Men skal ha med meg kameraet, så det kommer bilder fra tivoliet.

hvit topp cubus \\ svart topp cubus \\ dongeri jakke H&M \\ shorts wow \\ strømpebukse (?)

Har dere noe av dette?

Har dere vært på tivoli?

 


4 kommentarerHei, nå har jeg, mamma og Egil grillet uti hagen. Jeg spiste to pølse med brød, er ikke særlig glad i grillkjøtt, hamburger osv.. Også solte jeg meg litt ut i sola, og jeg sovnet selvfølgelig. Mamma prøvde å vekke meg fordi jeg skulle hjelpe hun med noe. Men jeg sa bare ,,Jada la meg sove'' ,,5min da?'' Hahahah ? Men jeg voknet til slutt, skulle rake litt gress, siden oss hadde klippt pleen så skulle jeg rake alt det som var klippt. Nå sitter jeg bare her å blogger, kjenner virkelig at det har vært en fin dag! Masse sol! Og har til og med fått solt meg :) Ble litt brun da. For se hva jeg finner på resten av dagen, har igrunn ikke peiling.


Mamma i bakgrunnen vettu.


Hahah skikkerlig faila neglelakk, men må lakke neglene på nytt:)


DÆILIG MED SOL! ♥♥ MÅ BARE NYTE DET!

Hva syns dere?

Hva har dere gjort på idag?


2 kommentarerHeiii ! Nå er endelig sommeren kommet til øya igjen. Jeg gikk faktisk med shorts på skulen idag og svettet , som en gris!

På skulen idag i Kunst&Handtverken skulle oss opp til skogen og lage kunst av natur. Også en time etter skulle oss opp på fjellet med klassa i gymmen, det var glovarmt! Jeg hadde bare shorts og topp men svettet forde om. Men jeg og noen til gikk bare halvveis fordi gymlæreren vår sa oss kunne gå ned. Og timen etter hadde oss fritime ute. Oss spiste også mat ute ? Digg uke , med maasse sol! I love it! ♥ Og no holder oss på å fyre opp grillen, og oss skal grille. Det kommer bilder av grillingen senere:)
No ice no summer!

Hva syns dere?

Skal dere grille idag?

 


2 kommentarer

Heihei søtinger!

Nå er jeg og Natalia på valderøya hos pappan hennes, oss er klar for cheerleading trening:) Treninga begynner om ei halv time, så oss blir kjørt om 15min. Oss spiste pizza og var litt på trampolina. Jeg tok feil når jeg skulle ta med meg treningsklær til Natalia. Tok heller med meg en hvit topp enn en hvit trening shorts. Hahah min feil! Men har lånt en trenings tights til Natalia. Så nå må oss igrunn bare fare på trening, slutter trening kl 19. Kommer kanskje eit til innlegg etter trening!Hva sport går dere på?

Hva skal dere gjøre idag? 


4 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits