Snoop \\ Rar pakke

Hey!

For sånn ca. 4 timer siden kl 6 så kom Marie til meg også sa han Egil at jeg hadde fått en pakke på butikken, og jeg har jo ikke bestilt noe! Så jeg og Marie var veldig spente også hadde oss jo litt penga å snope for også. Så oss gikk ned på butikken og henta bakken og åpna den... Og gjett hva det ble! Noen natur filmer med dyr og fisk i sjøen osv... Og noen blad. haha. steik hva oss begynte å hyl flire! Men betalte ingenting for det da. Også kjøpte jeg og Marie oss Poweraid Energi drikk og angry birds klubbe og lian ♥ Så kom Malene til oss kl halv 8 så har oss bare hørt på spotify og sett på videoer osv... 

 
Naam!

Hva syns dere?

Har dere snopa idag? haha.

 


2 kommentarer

See whats outside!

Heii.

Har nettopp vært atmed Natalia og Malin men Natalia måtte rekke bussen kl halv 5 så de spurta ned til Godøy skulen. Og nå såg jeg ut av vinduet og der kom snøen! Yeeyy.. ♥

Har dere snø ute der dere bor?

 


2 kommentarer

Overnatting av Marie

Hei!

Igår overnatta Marie med meg også laga oss fruktsalat, den ble kjempe god! Med vaniljesaus. Og no ligger oss i senga og har nettopp stått opp og kl er halv 7. Også tok oss litt bilder igår :-) 

 Hva syns dere?

Liker dere fruktsalat?


7 kommentarer

Marie piaa ; fruktsalat

Heisann!

Nettopp så kom Marie til meg og oss har tenkt å lage fruksalat, men da må oss seff fare ned på butikken å kjøpe frukt, vanilje saus osv... Det kommer bilder fra butikken og når oss skal lage fruktsalaten :-) Oss tok noen bilder nå ?
Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Innkjøpsvideo

Heei!

Her er video der jeg viser innkjøpene mine fra Polen :-) 

Hva syns dere?

Har dere noe av det?


2 kommentarer

Dagens outfit 

Ja det var dagens outfit :-) En kjedelig outfit, haha. Men jeg holder på å redigere innkjøps videoen fra Polen. Så den kommer straks ♥

Hva syns dere?


6 kommentarer

The happy feeling to the sweet

Heisann!

Har nettopp kommet hjem fra Polen. Det var en litt lang reise med fly idag, fra kl 8 til kl 18 (6). ikke så lenge igrunn. tida gikk fort! Jeg var som sakt på bryllupet til søstra mi og Pawel, det var på lørsdag også tok jeg noen bilder, men det var ikke i kyrka men fikk uansett tatt bilder. Karolina hadde den fiiine brudekjolen ♥ Det var også en fotograf der men når oss gikk i resturang å spiste med alle gjestene, tok jeg flest bilder. For der var det ingen fortograf. Har også shoppet mye siden det er syykt billig i Polen. Mest sminke daeh.. Innkjøpsvideo eller bilder med innkjøpene kommer i morra. Men her er bildene fra bryllupet:

 

Bestemor, Karolina og Pawel ♥


Veninna til Karolina og kusina mi ♥ Veninna til ho Karolina er ho med orange hår

Pappa og Gosia ♥


Tante og Onkel sammen med Karolina og Pawel ♥


Bestefar, hahha!

Ja det var alle bilda, sikkert veldig mange da. Heheh :-)  Ble krølla av frisøren som lagde til mamma og karolina. Ble ganske fornøyd!

Det var også mange sånne gruppebilder av alle men det tok fotografen.

Vist jeg ikke har fortalt dere så er Karolina gravid, gleder meg sykt til ho skal få en liten gutt. Det blir sånn ca. 26.april trur jeg.

Hva syns dere?

 


7 kommentarer

Drar til polen!

Hei!

Nå skal jeg ta fly til polen, skulle egentlig si det til dere før men rakk det ikke! Så ja.. det blir ingen blogging! fordi jeg skal i bryllupet til søstra mi og kjæresten hennes! Men jeg kommer hjem på onsdag! Så kommer til å savne dere. heheh. Men det kommer bilder når jeg kommer hjem igjen. Men det er ikke sånn bryllup i kyrka men oss skal fare på resturang osv...

Hade!

Snakkes på tyrsdag


6 kommentarer

Må gjøre video

Hello

Endelig ble jeg ferdig med å redigere må gjøre videoen til meg Anna og Julie. Del 2 kommer en annen gong, og da gjør oss de siste forslagene. Oss rakk ikke alt idag.. 

Hva syns dere?

Det er bare å gi flere forslag!


6 kommentarer

Idag \\ må gjøre video snart klar

Hello!

Nå er jeg og Julie nede med Anna, oss skal snart lage ferdig må gjøre videoen. Alt det oss må gjøre hjemme er ferdig men oss skal fare på butikken og gjøre resten. Så videoen kommer etterpå :-) Nå har oss tatt noen bilder.Hva sns dere?

Gleder dere til må gjøre videoen?


4 kommentarer

Forslag til må gjøre video!

Heei!

No har jeg komt hjem fra skulen og Anna og Julie ble med meg hjem. Og oss har tenkt å ha en må gjøre video! Så det er bare å komme med forslag, så håper oss at oss for mange forslag. Må gjøre videoen skal oss lage etterpå når dere har komt med forslag :-)


4 kommentarer

Vinneren av konkuransen!!

Vinneren av konkuransen!!


Gratulerer til June Kristiansen!!! Som vant Justin bieber Bag! Har kontaktet deg på facebook! Bloggen henna finner dere HER♥

Gratulerer!

Kanskje noen av dere vinner neste gang?


Ingen kommentarer

Today - Whit the best! \\ Dagen's Outfit

Hei!

Etter skulen så ble Natalia med meg hjem fra skulen, så tok oss bilder og gikk til Anna og Julie :-) No sitter jeg og Natalia bare å chiller og jeg har trekt vinneren av konkurransen om å vinne Justin Bieber Bag. Og resultatet kommer på video snart!

Her er bildene:Hva syns dere?2 kommentarer

Vinneren trekkes snart

Hello!

Vinneren av konkurransen om å vinne en Justin Bieber Bag trekkes om noen minutter! Så det er siste frist til å melde seg på! HER HER HER♥Har dere meldt dere på?

 


4 kommentarer

Tirsdagen's ....

Heei!

Har nettopp vært på cheer sammen med Madde og Natalia. Ble ingen bilder hjemme hos Natalia desverre, men kameraet henna låg med mora henna! Men ja... Har nettopp spist spaghetti, og skal dusje no!
Hva syns dere?

Går dere på cheer?


Én kommentar

Today

Heyy!

No kjeder jeg meg, vet igrunn ikke hva jeg skal finne på! Tenker bare på at det er cheer trening i morra :-) Så da blir det ikke bloggings før kvelden eller før treninga. Det er sånn det blir ca. hver tyrsdag! Oss skal snart ha middag.. Kylling. love it. Hva har dere til middag?

Meld dere på konkuransen om å vinne Justin Bieber bag >HER<


5 kommentarer

Favoritter i klesskapet - Video !

Endelig ble jeg ferdig med favoritter i klesskapet videoen! Så håper dere liker den ♥

Hva syns dere?

Meld dere på konkuransen om å vinne Justin bieber bag >HER<


3 kommentarer

Free from school!

Heei

Idag hadde oss fri på skulen, og det var skikkerlig dæilig! Vokna kl 10, yees. Endelig ikke så seint, hahha. Og det er skikkerlig fint vær ute! Så ja. Jeg tok noen bilder ♥

 

Viika♥Puus♥


Etterpå kommer det en Favoritter i klesskapet - video ! Gled dere ♥

Har dere fri fra skulen?

Meld dere på konkuransen om å vinne Justin Bieber bag >HER<


4 kommentarer

10 Ting dere kanskje ikke viste om meg

♥ At jeg blir redd av å være i et rom fullt av folk jeg ikke kjenner! Men jeg kan bli kjent med nye folk!

♥ At jeg blir skikkerlig flau når jeg kommer på skulen med joggebokse genser osv.. og de andre jentene i klassen har høg bukse og kjempe fine klær på seg liksom...

♥ At jeg bare MÅ gå innpå data'n og skjekke om noen har skrevet til meg på facebook før jeg legger meg, vist ikke greier jeg ikke å sove. hahah!

♥ At jeg greier ikke å sminke meg uten å ha munnen helt oppe.

♥ At jeg blir veldig irritert og sint vist jeg har ventet litt også må jeg vente mer!

♥ At når jeg kommer hjem fra shopping så er jeg kjempe fornøyd med det jeg kjøpte meg, men noen uke senere! ''Mamma jeg har jo ingenting å ha på meg''

♥ At jeg syns alltid alle andre har masse finere klær enn meg! :P

♥ At jeg glømmer ting kjeeempe fort! ''Natalia det er middag!'' ti minutter senere ''Natalia kom ned nå!!' ''Ops jeg glømte det..''

♥ At jeg alltid prøver å passe inn.. uansett hva! Vist noen skriver til meg med mange smilefjes gjør jeg det, vist ikke skriver jeg ikke smilefjes... I don't know why?

 At jeg alltid må herme etter folk, vist jeg syns det de gjorde er fint eller noe sånn.. 

Hva syns dere?

Kan du kjenne deg igjen i noen av desse?

Meld deg på konkuransen om å vinne Justin Bieber bag >HER<

 


3 kommentarer

Søndags morgen!

Heei♥

Har voknet for ca. 2 timer siden. Endelig voknet jeg med sool ute! Skikkerlig dæilig..! Men det har jo nesten ikke vært noe snø her i Ålesund :-( Savner virkelig all snøen! Det hadde vært perfect med snø og sol! Men det er i hvertfall ikke minus grader siden det er 0 grader ute. Så jeg gikk ut å tok noen bilder.

Hva syns dere?

Meld dere på konkuransen om å vinne Justin Bieber bag >HER<


5 kommentarer

Koozz

Heisann!

No har jeg nettopp vært på butikken og snopa litt :-) Skal sikkert se en bra film sammen med pappa, så kommer oss til å kose oss! Når jeg er med pappa bruker oss alltid å kose oss med godis, å se film. ♥♥ 


Hva syns dere?

Koser du deg idag?

Meld deg på konkuransen om å vinne Justin Bieber bag >HER<


Ingen kommentarer

Lørdag

Hei!

Sorry for null blogging før no, for jeg gadd ikke å dusje før kl var 3. haha, og jeg gadd ikke å ta bilder med det fettete håret. Oss skal snart spise middag, også tok jeg noen bilder ute istad!
Hva syns dere?

Meld dere på konkuransen om å vinne Justin Bieber bag >HER<


Ingen kommentarer

Inspiration

Hello!

Jeg ville bare si at det som inspirerer meg aller mest på bloggen er dere! Alle dere som leser bloggen min! Jeg blir så inspirert av dere, tuusen takk for alle de fine kommentarene dere legger gjen og at dere gidder å faktisk lese bloggen min! Jeg vil bare at dere skal vite at jeg er kjempe glad i dere alle lesere uansett hva! ? Uten dere hadde jeg ikke fortsettet på bloggen! Jeg bryr meg om hver eneste liten kommentar og jeg svarer på hver kommentar, håper dere fortsetter å lese bloggen min! SØTNOSER. Dere betyr alt for meg!

Jeg blir bare såå inspirert av dere lesere! Hver gang jeg for en kommentar tenker jeg awww,, ♥ elska dere! :-)

Har dere så fantastiske lesere?

Meld deg på konkuransen min om å vinne Justin Bieber bag >HER<


Én kommentar

Fredags kveld

Hei♥

No er jeg hos pappa! Oss har nettopp sett film, er ikke sikker på hva den heter :-) Og no har jeg nettopp spist litt céle, og no prøver jeg å kjøpe Justin bieber ståplass biletter med noen som selger! Skal kanskje kjøpe med ei veldig hyggelig dame! ♥ Gjør igrunn ikke så masse ellers, bare chiller!

 
Har dere en koselig fredags kveld?

Skal dere på Justin bieber konsert?

Meld deg på konkurranse om å vinne Justin Bieber bag >HER< 


Ingen kommentarer

Sunshine

Heisann!

Har nettopp komt hjem fra skulen, eller ikke så nettopp kom hjem kl 13.15 fordi oss slutter alltid kl 1 på fredagane! Idag er det et kjempe nydelig vær ute! Med sol og litt snø på gresset! Men det er -2grader ute, hahah. Men men, jeg gikk ut og tok noen bilder. Her er de:

Hva syns dere om bildene?

Vil du melde deg på konkurransen om å vinne Justin Bieber bag? Trykk >Her<


2 kommentarer

Anbefaling av blogg!

Heisann!

No har jeg lyst å annbefale en blogg - Natalia0v.blogg.no ! Dette er en fantastisk blogg som BFF'en min har! Hun heter Natalia Hun er en utrolig flink blogger og hun blogger om hverdag, dyr, sminke, mote, outfits osv.. Så det er lurt å stikke innom å lese litt, vist du er inntrisert! Hun har korte innlegg og mange nydelige bilder som hun tar med Canon eos 600D

Hun har av og til noen skrive feil og skriver mange hjerter og smilefjes osv... men hun er seg selv! Hun bryr seg ikke om haters! Hun står imot dem! Uansett hva! 

Natalia er veldig fin og nydelig og snill! Og hun har et veldig artig liv, håper dere følger henne på bloggen! 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL BLOGGEN

Leser dere bloggen hennes?

Husk meld dere på konkurransen om å vinne Justin Bieber bag >HER<3 kommentarer

Noe sunt trengs

Heei!

Har nettopp komt hjem fra sånn Digital Kafe greier, på skulen! Der man snakker om mobbing, internett osv... Også tenkte jeg at det kommer til å være greit å spise noe sunt idag, så mamma laga sånn frukt blanding til meg :D Med pære, eple, banan, appelsin og det beste av alt annanas!

 Liker du frukt salat?

Har du hatt en koselig kveld?


2 kommentarer

Chill med girls'a :D

Hello!

Julie og Anna ble med meg hjem fra skulen idag, oss hadde Mat og Helse på skulen og oss bakte grovbrød, og istad gjor oss lekser, spiste og tok bilder ♥ De har fått seg en ny blogg og jeg fikset design og header til dem! Se bloggen HER! De har en kjempe BRA blogg!! :-) No sitter oss igrunn bare oppi senga mi, blogger og hører på Supernova!

Søte Anna, joo.. ♥ Måtte bare slenge det inn!

Meg og søteste Julie!

Meg og Anna ♥♥ Heheh..♥
Hva syns dere?

Håper dere for en god Torsdag!

Husk å meld dere på konkuransen min om å vinne Justin bieber bag! >HER< 

 


2 kommentarer

Konkurranse! - Vinn JUSTIN BIEBER SCHOOL BAG!

Heei!

Nå har jeg tenkt å ha en konkurranse der man kan vinne en justin bieber i love justin bieber school bag i fargen svart\hvit, bagen er svart men skrifta der det står I love justin bieber er hvit. Bestilte den på torsdag så den kommer sikkert neste uke! ♥

 DET DERE MÅ GJØRE FOR Å BLI MED ER:

1.Skriv på kommentar at du er BELIEBER og om hvordan jeg kan kontakte deg, vist du vinner!

2.Vist du har facebook lik blogg fansiden min >HER<

 

Trekker vinneren om noen uker!

Er du med? 

 


43 kommentarer

Too day!

Hei!

Idag når jeg kom hjem fra skulen så spiste jeg kylling, tok litt bilder med søstra mi. hahah. Så klokka fire kom Natalia :-)Hva syns dere?

Hva gjør dere på?


6 kommentarer

Klar for cheer trening!

Hei igjen!

Ville bare legge inn noen bilder, nå er oss klare for trening! Snart blir oss henta av madde og foreldrene hennes, så oss stikke no!


Hva syns dere?

Hva skal dere idag?


4 kommentarer

Kos før cheer trening!

Heei!

Nå sitter jeg, Natalia og Madde og kosa oss ♥ Jeg ble med Natalia på valderøya etter skulen fordi oss skal snart på cheer trening! Også kom Madde til oss, og no har oss tatt noen bilder :-)
Øyet mitt ♥


Oss skal ha med oss kamera på trening, så kommer sikkert bilder :)

Hva syns dere?

Går dere på cheer?

 


Ingen kommentarer

Mandags frys

Heii!

Kl 5 så tenkte jeg, Nataliaog Marie å fare ned på kiosken å kjøpe oss hamburger, så jeg ble med Marie for å hente penger og Natalia gikk hjem til seg selv, og oss møttest på kiosken :-) Også bestilte jeg meg stor chips og ei cola boks, Marie bestilte seg baguett med sminke og ost. og Natalia hamburger talerken med chips, hamburger og cola. Også skulle jeg og Marie bare tulle litt med Natalia med at oss ikke skulle gå opp igjen med hun, så ble hun veldig sint å bare sprang hjem igjen... Jeg og Marie leita etter hun men oss fant hun ikke og det var -2grader ute og oss frøs ihel! Så oss gikk hjem til meg og spiste litt av godisen vår.

Fikk dess ikke bilder av når oss var ute fordi da var minnekortet til kameraet i pcn... Men jeg og Marie tok noen bilder når oss kom hjem igjen!
Hva syns dere?

Har dere kuldegrader ute?

8 kommentarer

Kos me Natalia&Marie

Heisann

Nå har jeg, Natalia og Marie nettopp komt hjem fra skulen og spist. Og Natalia holder på med lekser :-) No gjør oss igrunn ingenting, kosa ossh. Og oss har tatt noen bilder!Hva syns dere?

Hva har dere gjort på idag da?2 kommentarer

Sminkevideo

Heii

Nå har jeg endelig blitt ferdig med sminkevideoen :-) 

 

Hva syns dere? 

Vil dere ha andre videoer er det bare å si ifra :-)


11 kommentarer

Igår med Michelle og Natalia

Heei.

Fekk ikke blogget så mye igår men det var fordi jeg var at med Natalia og Michelle ♥ Jeg gikk til Natalia kl 2 igår, også gikk oss bort til Michelle, så gikk oss på butikken... :-) Oss tok også noen bilder!Hva syns dere?

Holder på å redigere en sminkevideo til dere!

Gled dere! Ingen kommentarer

Linkene

http://creativeme.blogg.no/

http://natalia0v.blogg.no/

http://marieslife2.blogg.no/

Ja det var alle 3 bloggene som blir linket ♥ Sorry for så småe bilder på Marieslife1 og Creative me , men de hadde bare så små bilder på bloggen.

Har dere lest de bloggene før?

 


2 kommentarer

Just dance 4 \\ Fride KOS

Heii.

Kl 4 bestemte jeg og Fride oss for å fare ned til hun. Siden oss hadde ingenting å finne på med meg. Og oss har kost oss med pizza og brus! (Biff Pizza) (Solo) Og oss har danset Just dance 4, et danse spill på Wii. Døds gøy! Også hørte oss på musikk og jah, chilla ♥ Det er alltid gøy når jeg er med hun! Og oss tok seff noen bilder da, haha. Og no har jeg nettopp komt hjem å sett Idol, nå trur jeg at jeg ikke gidder å sitte på datan og kjede meg.. Så jeg legger meg.

Her er bildene:

 

I morra kommer sikkert en videoblogg elns... hva vil dere jeg skal lage video om? Kanskje jeg lager den videoen du ville ha?

Hva syns dere om bildene?

Har dere Just dance 4?


 


Ingen kommentarer

Fredag's kos

Heisann.

For 2 timer siden kl 1, så kom jeg hjem fra skulen og Fride ble med meg hjem :-) No har oss kost oss med pepperkaker og kokkoskjeks! No sitter oss bare å chiller. Tenk at det var siste dagen på skulen idag, og no er det heelg. Skikkerlig deilig med heelg, yeeah! hahah.

 Hva syns dere?

Elsker dere helg?

 


7 kommentarer

Sminkekolleksjonen min

Heii..

No har jeg laga en sminkekolleksjons video til dere! Der jeg viser alle sminkene mine bortsett fra body lotion, neglelakker, parfymer osv... ♥

 

Kanskje litt fårlig kvalitet.. Men det er dårlig lys siden det er så mørkt ute, skal prøve å lage en anna video med mer lys :-)

Hva syns dere om videoen?


6 kommentarer

Fan video til Natalia0v

Hei.

No laga jeg en fan video til min BFF Natalia ♥ (Link) Håper dere liker den! Og spesielt Natalia ♥

 

Hva syns dere?

Har dere laget en fan video til deres BFF før?


Ingen kommentarer

Outfit \\ solnedgang

Heisann.

Har nettopp gjort lekser og gjekk ut for å ta noen bilder, det var veldig kaldt ute men var ikke noe vind.. Men det var 0grader ute, men men må uansett ta bilder :-) Det ble den kjempe fine solnedgangen at jeg bare måtte ta bilder av den også! Etterpå kommer kanskje en sminkekolleksjon video, hadde en sminkekolleskjon video som Madde laga til mej. Men den ble sletta.Hva syns du om bildene?

Hva har du gjort idag?


4 kommentarer

Pixlr.com - Video, del 2

Hei igjen!

Det var noen som lurte på hvordan jeg redigerte bilder i en kollasj og med mange detaljer stjerner, glitter osv... så jeg lagde en til video :-) Men jeg hadde en til som er litt lenger nedover, men den va kjedelig. haha.

 

Fekk dere hjelp?

Hva syns dere om videoen?


2 kommentarer

Pakke fra Ebay - Endelig!!

Hei! 

Istad så øvde jeg litt på engelsk prøven oss skal ha på skulen i morra, også sa ho mamma at jeg fikk en pakke. Og endelig fikk jeg Justin bieber genseren jeg besilte noen dager før jul :-) Den er litt for stor til meg da, så det er lurt å bestille en størrelse mindre enn den du bruker til vanlig, men den er ikke så stor igrunn da. For vekse i den ♥
Kr 135+frakt kr 30

Trykk HER for å bestille genseren ♥

Hva syns dere?


Ingen kommentarer

dagens outifit: hjemme å chilla

Hei!

For kanskje tre timer siden spelte jeg meg, dusja, og prøvde å lage en sminkevideo.. Men den blei fail fordi det var så mørkt på rommet siden det var ikke noe sol lenger! -_- Men da tok jeg noen outfit bilder i stede.Hva syns dere?

Har dere bare slappet av hjemme idag?


8 kommentarer

Home from school

Heei.

Idag gikk jeg ikke på skulen fordi ringeklokka ringte ikke. Hadde søtte den på feil dag! Voknet netopp kl 12, og da er ikke det vitsen å fare på skulen. Har nettopp laget meg frokost, og no sitter jeg å hører på musikk og skal straks dusje! :-)


Voknet dere tidlig nok til å rekke skulen?
 


Ingen kommentarer

Sammen me good jenta!

Halla!

No har jeg nettopp vært på cheer trening, så kunne dess ikke blogge før det! Jeg tok buss til Natalia på valderøya rett etter skulen, og oss tok noen bilder ♥ No driver Natalia akuratt på med lekser menst jeg var nettopp ferdig.


Peace ♥♥


Hahahah, såg hemma ut!Fiiiina ♥ Elska dej!

Hva syns dere?

Har dere vært på besøk idag?


4 kommentarer

Kos med mamma

Hei!

Snart skal jeg og mamma kanskje kose oss med potetgull, dipp&film ♥ Vet ikke hva vi finner på resten av kvelden, har igrunn bare chillet på datan hele dag og hørt på spotifye, haha loll. 

 


Hva gjør dere på? 


6 kommentarer

10 ting som irriterer meg - VIDEO

Her er en video der jeg sier 10 ting som irriterer meg! Håper dere liker den og legger igjen en kommentar :-)

Hva syns dere om videoen?

Er det noen samme ting som irriterer dere?

Husk linkrunden HERHERHERHER ♥


4 kommentarer

Etter skulen

Hello.

No har jeg nettopp komt hjem fra skulen og gjort lekser.Trur jeg bare skal slappe av idag, jeg :-) Endelig er kameraet full lada, siden den lada i heile natt. Så jeg tok noen bilder ♥


Nå holder jeg på med en video til dere ''ting som irriterer meg'' den kommer ut om noen min ♥

Hva syns dere om bildene?


4 kommentarer

Lese din blogg?

Skal jeg lese din blogg?

Jeg har lyst å lese noen blogger, skriv bloggnavnet ditt på kommentarfeltet! Kanskje jeg blir fastleser?

♥ Kjeda mej no, siden batteriet på kameraet driver å lader, så det kommer bilder i morra! ♥

Hva gjør dere no?

 


9 kommentarer

Anbefaling av blogg!

Hei!

No har jeg lyst å ha en anbefaling av en blogg som ligger på 8.plass på Giske topp lista! Denne bloggen fortjener masse oppmerksomhet, bloggen er kreativ og gøyal! Madeleine V. eiger bloggen. 

Hun blogger når hun har tida, og lyst men kunne ha blogga litt mer. Hun blogger om hva som faller henne og hun har veldig brae og morsomme bilder og innlegg. Hun blogger om cheer, sminke, hverdag, litt mote, venner og alt hun vil om egentlig!

Hun har en veldig sterk personlighet og følger drømmene sine og alt hun har lyst til.Så hun bryr seg ikke om haters! Hun er ei blid og morsom jente♥ Hun blogger med småe skrive feil, foreksempel ej, me, å osv... Men hun bryr seg ikke, hun er seg selv! Bloggen har hun hatt i snart 2år, og håper hun fortsetter leenge.

Hun skriver ikke masse i innleggene sine, hun har flest fantastiske og kule bilder som hun tar med Nikon D3200, ipod, eller mac book og slik som 10-13åringer bruker :-) 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL BLOGGEN HENNES

Madeleine er bare heeelt fantastisk!

Leser dere bloggen henna?
2 kommentarer

Linkerunde

Heii♥

No har jeg lyst å ha en linkerunde, siden kameraet mitt er utlada og jeg for ikke noe spess å blogge om.

For å være med i linkerunda må dere følge dette:

1. Del dette innlegget til facebook (liker knappen), vist dere ikke har så del dette innlegget på bloggen.

2. Skriv på kommentar om hvorfor du er en verdig vinner

Vist dere ikke gjør det, er ikke det noen sjanse for at du vinner


Det blir trekt 3 vinnere.

Er dere med?


9 kommentarer

Hvordan jeg redigerer bildene mine

Endelig ble jeg ferdig med videoen! Bare ha på litt musikk menst du ser på videoen, hehehe :-)

Jeg var så dom igår at jeg ikke hadde med meg laderen til kameraet, så kommer ingen flere bilder i løpet av helgen for kameraet er utlada.

Men kommer sikkert flere videoer da!

Hva syns du om videoen?


4 kommentarer

Butikken

Hei

For kanskje to timer siden tenkte jeg å fare på butikken, så jeg og pappa gikk på butikken. Pappa vil altid ta bilder av meg så han tok bilder av meg, han er ikke særlig noen fotograf da så... Måtte slette de fleste bildene. Men ble fornøyd med dette :-)Var du på butikken idag?


Ingen kommentarer

It's friday!

Hei

No er jeg med pappa, kom til han ca.kl 6 :-) Istad var jeg og Karolina søstra mi på Moa og bada og vi hadde det kjempe kjekt! Også gikk oss på Mac Donalds rett vedsiden av svømmehallen å spiste, var seff sulten etter svømmehallen haha.. Jeg fekk ikke til å legge inn bilda før no fordi jeg måtte formatere hele minnekortet på kameraet, rart! jeg vet ikke hvorfor. Så alle bilda ble sletta! Men jeg tok bildene på nytt da, ingen problem. Og de bilda som jeg hadde før er jo på bloggen så kan bare laste dem innpå pcn :-) Skole dagen var ganske grei, oss skulle igrunn se film på slutten av dagen kl 12, siden oss slutter altid kl 1 på fredagane.. Men det ble bråk så det ble ikke noe av.

Her er noen bilder:


Bilde når jeg kom til pappa ♥

Skal snart kose meg med pudding ♥♥♥ Senere kommer det en video om hvordan jeg redigerer bilder og kanskje ting som irriterer meg.

Hva syns dere om bildene?

3 kommentarer

Kommer straks en konkurranse

Heisann!

Jeg har nemmelig lyst å ha en konkurranse men ikke enda da. Jeg fekk en veldig god ide og det var å bestille noen Justin bieber ting og ha en konkurranse om å vinne det. Men tenk om akuratt du ikke liker Justin bieber da... For tenke over kanskje det blir noe anna i konkurransen :-) Så jeg har lyst at dere skal stemme! Skriv Justin bieber vist du er Belieber og skriv One Direction vist du er Directioner eller noe anna  (kommentarfeltet) Så for oss se om det blir Justin bieber ting i konkurransen eller ikke.

Håper dere stemmer!

Vil dere ha konkurranse?


20 kommentarer

Spa

Haha hello.

Nettopp så var jeg og Fride ute å børsta ho Kiara, siden ho røyta sykt! Så ho kunne ikke være inne på stua. Kiara likte det veldig og var veldig rolig, heheh  hunde spa :)) ♥

 Nå er Kiara kjempe fin og søte ♥

Hva syns dere om bildene?

Har dere hund?


8 kommentarer

Fride is my life ;**

Hei alle sammen.

No chilla jeg med ei veninne, overskrifta sei hva hun heter. Hun ble med meg hjem fra skulen og oss har nettopp gjort lekser og spist. KJEDELIG.

Meg å Fride! ILU ♥Gangnam style woop woop woop!Hva syns dere om bildene?

Har dere besøk?11 kommentarer

Chill

Hei!

For en stund siden da så måtte Malene hjem å spise middag og jeg ble kjempe slapp .... Tenkte bare å ta mej en dusj og det gjor jeg :-) Tok også noen bilder ♥


Hva gjør dere?

Hva syns dere om bildene?16 kommentarer

Onsdag's kos

Heisann.

Idag er det siste dagen igjen av vinterferien.. Øhh. Har ikke lyst på skulen i det hele tatt! Jeg og Malene stod opp kl halv 1 idag, hehehe. Også kledde oss på oss, spiste frokost og jeg tok noen outfit bilder osv.. Vet ikke hva vi kommer til å finne på :-) Kommer sikkert flere bilder av hva vi holder på med senere ♥


Kiara søtaaah mii ♥

Hahah det var veldig kaldt ute, jaja. Som man bruker å si ''alt for bloggen''

Hva syns dere om bildene?

 

 


4 kommentarer

Spørsmålsrunde 2013

Her er svara på spørsmålsrunden! Vil dere stille meg fleire spørsmål er det bare å skrive på kommenter.

Fikk dere svar på det dere lurte på?


15 kommentarer

Film kveld med Malene!

Hello

Idag skal Malene overnatte med meg! Mamma henta tvn som var innpå det andre rommet mitt og satt den på hylla på soverommet mitt, så oss hadde filmkveld♥ Det var en Horror film da.. 15års aldersgrense, men gjer ingenting. Filmen var blodig men kjempe bra!! No har oss fått kjempe masse latterkrampe og oss tok noen bilder.

The Children   

Haha, Malene og Justin :p


Hva syns dere om bildene?

Har dere overnatting?


 


4 kommentarer

Welcome 2013!

Hei !

Jeg, mamma, Egil, Karolina og Pawel, søstra til Egil og kjæresten henna var å skøt opp raketter kl 12 bort med krysset! Jeg hadde med kameraet :-)

Her er bildene:

Hadde dere masse fyrverkeri?

Hva syns dere om bildene?


5 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits