Kose dag igår

Heei!

Igår overnatta jeg hos Natalia, mamman min og pappan til Natalia hadde kjøpt inn litt snop og frukt osv... så oss skjerte opp frukt og la all snopet oppi ei skål og pynta frukta på et fat. Og oss satt og såg Gossip Girl kl 12 sånn ca. Oss har allerede blitt hekta på det! Verdens beste serie, haha. Oss såg to episoder. Og etter det var oss så slitene at oss la oss.

 

Sorry for faila bilde av meg, haha såg teit ut..

Hva syns dere?

Har dere hatt en kosedag igår?

 
8 kommentarer

The harlem shake

Heii!

Idag overnatter jeg med Natalia og oss har laga en The Harlem Shake video, hahah. Den er kjempe morsom! Så dere for bare se hva oss har funnet på!Det blir dess ikke mer blogging til jeg for igjen kameraet mitt, da kommer det med en gong bilder sånn dere vet at blogginga er begynnt. Så jeg skjønner hvorfor jeg bare har hatt 4 lesere idag, haha!

Det kommer nok flere når jeg begynner å blogge igjen!

Hva syns dere?

Var den morsom?


3 kommentarer

Tar kvelden, Natta!

Heei!

No blir det dessverre mobil blogging helt til kameraet mitt kommer igjen etter reperasjonen om kanskje noen dager eller ei uke. No skal jeg ta kvelden å legge meg med hestehale, thihi for bølger i håret i morra. I morra skal jeg overnatte hos Natalia og da kommer det bilder og en video, hehe gled dere!


Ingen kommentarer

0 blogging!

Heei!

Det blir ikke masse bloggings i sann ca.2 uker! Siden kameraet er pa reperasjon. Det var nokke gale med kamera linsa. Men oss for ei ny gratis da siden oss har garanti. Men ja :) Kommer sikkert noen innlegg eller bilder vist jeg er en plass da. Men nar jeg er hjemme kommer det dess bare innlegg. Men haper at kameraet kommer om en uke elns... :) So kommer dess ikke video i helga men blir masse video nar kameraet kommer igjen da.. Men skal kanskje overnatte med Natalia i morra, so vi for se. Da kommer det sikkert bilder og kanskje video? Oss he tenkt ut nokke! Men idag var oss pa fjellsetra helt fra kl 11 til no og etter det Peppes Pizza. Naam <3 Oss tok noen bilder, de kommer nar kameraet kommer! 

Hva har dere gjort idag?


Ingen kommentarer

Black, white and blue

Heei!

No har oss besøk av søstra til Egil og noen venner av mamma.,, så ville bare slenge inn noen bilder jeg tok og redigerte i stad. Har tenkt og kanskje ha en hår video i helga. Siden i morra blir det å gå på slalom,, wii. So oss for se hva slags video det blir, for håpe å få laget en hårvideo. For ihvertfall ikke gjort det i morra, men kanskje i helga :) vist dere har noen tips til hva dere vil at jeg skal lage video om so er det bare og komme med forslag! 
Hva syns dere?

Hva skal dere gjer idag? 


Ingen kommentarer

VIDEOBLOGG; Night routine!

Heei!

No er jeg akuratt ferdig med Night routine - Video! Sorry for den kom ut litt seint, men matte redigere den nar jeg stod opp siden det ikke funket igar.

Hva syns dere?

Vil dere ha morning routine?


5 kommentarer

Under redigering

Heei!

Den videobloggen jeg lovte dere er under redigering, PS; det er en video jeg lager om kvelden! So den kommer ut i morra tidlig. Og etter at videoen er redigert eller halveis, kan vere at jeg redigerer den ferdig i morra tidlig. Men skal sette pa ringerklokke kl 10, ja so etter jeg har redigert videoen litt so skal jeg bare legge meg. Jeg trur videoen blir bra! So haper dere liker den nar den kommer ut.

Slengte bare med et random bilde!

Hva kl legger du deg i helgene\feriene?


2 kommentarer

Photos; Sweet HomeSkulle igrunn ta bilder ute, men ble alt for mørkt ute. Men husk kommer en hemmelig videoblogg senere! ;)

Hva syns dere?Ingen kommentarer

Morning photos

Hei!

Kjente bare at jeg matte ga ut og ta noen morgen bilder, So ja. Har nettopp spist en deilig frokost, omlett. Sitter igrunn bare pa Facebook og chatter med venner. Det er et kjempefint ver idag. So skal kanskje ut en tur og ta noen bilder. So de bildene jeg skal ta kommer ut etterpa :-) Ogso senere har jeg tenkt og lage en videoblogg til dere, men det er hemmelig hva det blir! Dere for bare gle dere ;)


Hva syns dere?

Gleder du deg til videoen?

 

 

 


4 kommentarer

Kvelds kos

Hei.

No har jeg nettopp laget meg mais, haha elsker det! Og ser pa Tid for hjem... Er veldig sliten idag, siden jeg var ute nesten hele dagen. So no skal jeg bare CHILLE Ut kvelden. Har jo blitt helt hekta og fare til byen og finne pa noe, nar jeg er atmed noen og oss ikke finner pa noe, so tenker oss alltid ''skal oss fare til byen?!'' Hah. bra det er vinterferie da. Skal vell fare til byen pa moa og bade flere ganger i denne uka. For vell bare ntye ferien! Men ja.. No skal jeg bare ta meg litt mer mat, siden maisen vakke serlig mettendes og chille med sofa, tv og mat!Ha en koselig kveld videre, med masse latter, moro og chillings!

Hva har dere funnet pa idag?

 

 

 


2 kommentarer

Kose dag med jentene!

Heei.

Idag som dere vet har jeg, Malene og Natalia vert pa moa og bada! Jeg og Natalia hoppa fra 4m, haha stolt. So gikk oss pa Mac donalds og spiste. No har de vert hos meg, men Natalia skulle hjem igjen. So jeg og Malene tenkte bare og ta noen funny photos :-) 

Hva syns dere? 


Ingen kommentarer

Out we go

Heei!

No har nettoppp Marie fart hjem igjen siden ho overnatta, og no skal jeg, Natalia og Malene pa moa og bade! Marie kunne dess ikke bli med :\ Men ja, no ma jeg igrunn bare springe ut for oss skal hente dem! Hva syns dere?

Syns ikke dere det er koselig med sol ute? 


4 kommentarer

today ++ sleep over

Heiisann!

Idag var jeg atmed Marie og Malene, de kom til meg for ikke lenge etter jeg skrev det siste innlegget mitt. Oss har bare sittet og sett The Harlem Shake videoer på facebook, vist dere vet hva det er? Hahhah synnsikt morsomt! Og Marie skal overnatte idag, no sitter oss igrunn bare i senga og blogger. Og har nettopp spist kveldsmat. I morra blir det nok moa og bade sammen med Natalia og Malene kl 11. Marie skulle igrunn ogsa bli med, men hun kunne ikke.Hva syns dere?

Har dere overnattig?4 kommentarer

Mandag

Heii!

Idag er det mandag, men det er heldigvis vinterferie! Hadde virkelig ikke giddet å stått opp idag. Kanskje litt seint innlegg? Men stod opp litt seint og sposte frokost.Hahah har blitt helt dilla på Afterski, sitter og hører på den heile tida! Skal kanskje være atmed Marie seinere.Vet ikke helt hva oss finner på, siden det er jo dritt vår ute! Håper det snart tar slutt, savner virkelig kulden og den hvite snøen. Men men kulden skal kanskje komme tilbake på onsdag. 
Hva syns dere?

Hvor tid stod dere opp?

 


4 kommentarer

Sunday night

Heisann!

Idag har jeg igrunn bare hatt en ''slurvedag'' ikke gjort på noe spesiellt. Men det beste med en søndag er at oss bare skal slappe av og ihvertfall ikke tenke på lekser, haha. Kl 7 kom jeg hjem fra pappa og etter det så har jeg bare sittet på pcn, fram til nå. Har nettopp spist berlinerboller, numm numm. Og no har jeg snart tenkt å legge meg, siden jeg er den eneste som sitter på stua så seint.

Godnatt<33

Hva syns dere?

Har dere vinterferie?


2 kommentarer

Sponsetblogg.no

Hei!

Har nettopp registrert med på sponsetblogg.no.

De hjelper oss sånn oss kan skaffe oss sponsere! Jeg venter i spenning på at de skal gi meg en sponser! Lurer på hvem det er. Gleder meg til å få mail av dem :-)

Har dere registrert dere? Vist ikke trykk HER

 


Én kommentar

Go out

Heei!

Istad stod jeg opp og spiste frokost. No skal jeg og pappa på svømmehallen, blir sikkert kjekt! Oss bor jo bare 3min fra kjøpesenteret&svømmehallen! Så no må jeg bare kjappe meg, pappa venter. Hahah. Legger inn bare noen bilder jeg tok istad.Hva syns dere?

Bor dere nært et kjøpesenter?

 


Ingen kommentarer

10 ting jeg elsker med blogging!

Hei!

Nå har jeg lyst å ha et sånnt innlegg der jeg sier 10 ting jeg elsker\liker med blogging!

♥ At jeg kan legge ut bilder.

♥ At jeg kan legge ut videoer.

♥ At jeg kan ha konkurranser og mange andre gøye ting.

♥ At oss kan lage til en header og design.

♥ At det er veldig morsomt og gøy.♥ At jeg kan dele hele livet mitt med andre.

♥ At oss kan bli kjent med andre.

♥ At det er på en måte en stor dagbok, som du skriver i hver dag.

♥ At jeg for kjempe fine og nydelige kommentarer.

♥ At jeg har mange snille lesere, som betyr alt for meg.

Hva syns dere?

Er det noe av dette dere også elsker med blogging?

 

 


11 kommentarer

Lørdag

Heei.

Idag har jeg bare spist, vært litt ute å tatt bilder, hørt på musikk og masse anna. Sletta spotifyen min med et uhell og for ikke til å laste den ned igjen. Har for lite plass på datan, aha. Snart skal jeg og pappa spise middag. Tomat suppe. loove! det er yndlingssuppa mi. Også kommer jeg sikkert til å finne på nokke, kanskje jeg skal lage en video, eller noen flere innlegg? Skriv noen forslag på kommentar, om hva video jeg skal lage! Tok noen bildedryss istad.  Her er de:
Vist du ikke he sett room touren min er det bare å bla nedover å finne den :)

Hva syns dere?

Hva har dere gjort på idag?


 


2 kommentarer

Room tour

Hei!

Nå er jeg ferdig med å redigere room tour'n jeg lagde igår! Når jeg for det nye rommet mitt nede kommer det del 2.

 

Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Vinterferie, yees!

Heii!

Idag var det siste dagen på skulen og oss slutta på skulen kl 13 og i de siste to timene såg oss film. Endelig vinterferie, loove it! Skal chille i ferien, hater å stå opp så tidlig! 

Hva skal dere gjøre i ferien?Ingen kommentarer

Photo; Valentines!

Heii.

Idag var det Valentins day! Sikkert koselig for kjærestepar å sånn.. Men jeg er lonee.. Men er jo koselig å sitte med Marie og Malene å chilla. Haha. Har ikke gjort på noe spess idag, har bare vært en "chill day'' for meg idag! Når jeg kom hjem så såg jeg High school musical. Elsker det, spesielt når det er romantisk. 

Håper dere har kost dere idag! 

Hvordan var deres valentins dag?

 
2 kommentarer

heiiiå!

Heii!

Kl 2 kom jeg hjem fra skulen og spiste mat, så har jeg bare vært hjemme å kjedet meg hele tida, haha! Så jeg tok noen bilder. Idag så skal jeg sikkert bare være hjemme, så blir en god del bloggings! I morra kommer en room tour 1 der jeg viser det rommet jeg har no, men skal flytte ned til et masse finere rom så da kommer det en til :-) Gled dere!Hva syns dere?

Hvor skal dere idag?


6 kommentarer

Sunday - Video!

Hello!

Her er den videoen dere har ventet lenge på. Den skulle igrunn komme ut på mandag eller tirsdag, men fekk ikke redigert den. Siden pcn bare slo seg av, og det var for lite plass innpå pcn. Så nå har jeg endelig redigert ferdig videoen av morsommet ting jeg og Marie gjor på søndag på bowling og maccer'n. Har brukt syykt lang tid på den så håper dere liker den :-)

 

Hva syns dere?

Skal jeg (oss) lage flere sånne videoer?


16 kommentarer
Stikkord:

Byen tur

Heei!

Som dere sikkert fikk med dere i siste innlegg så var jeg på moa og bade på svømmehallen og etter det på Mac donalds sammen med Marie og Natalia. Og her kommer noen bilder!
Hva syns dere?

Har dere kost dere i dag?


Ingen kommentarer

Today!

Hei!

Idag gikk jeg til Marie atmed Natalia etter skulen, så har oss spist pizza og bare kost oss! No skal oss på Moa å bade, gledings ♥ Så no har jeg akuratt pakket og jeg og Marie skal stikke på butikken å møte Natalia. Også blir oss kjørt :-) Også tok oss noen bilder med Marie.
Hva syns dere?
4 kommentarer

Mandag

Hello!

Istad var jeg atmed Malene, Marie og  Natalia de kom etter at jeg var på butikken med Julie å filma ferdig må gjøre videoen, for de som ikke har sett den; dere kan bla nedover å finne den.. Oss har bare sittet å chillet å spist berlinerboller. Naam ♥ Kl halv 10 måtte de hjem! Og jeg skal øve litt til engelsk prøva, men har øvd litt før også da :-)

 

Hahah, bare to igjen! ♥

Hva syns dere?

Har dere hatt besøk idag?
 


10 kommentarer

Må gjøre video del 2

Heeii!

Her kommer må gjøre videoen del 2. Håper dere liker den :-) PS: Anna kunne ikke være med å gjøre ting ute fordi ho måtte hjem igjen.

 

Hva syns dere?

Tips til andre videoer? (skriv på kommentar)


5 kommentarer

After School

Heii!

Etter skulen ble Anna og Julie med meg hjem også har oss gjort lekser og laga ferdig må gjøre video del 2 de tinga oss skal gjer inne! Og snat skal oss på butikken å møte Natalia og gjør de tingene oss skal gjer på butikken på må gjøre videoen. Men Anna måtte fare hjem igjen, så da gjør bare jeg og Julie de tingene ute. haha! blir morsomt!
Hva syns dere?

Gleder du deg til må gjøre videoen kommer ut?

2 kommentarer

Sunday night on bowling and Mac Donalds!

Heei!

Nå har jeg nettopp komt hjem fra bowling og macer'n. hahaha ♥♥ Er skikkerlig vill no, mohhahaha. Har fått i meg så masse sukker at jeg for sukker kik. lool. Har så masse gøy å skrive om (jeg babla) Ja, på bowling vannt Marie, haha. Ho hadde 100 poeng menst jeg hadde 84. Også gikk oss bort på macer'n å jeg spiste chees burger, chips, cola og daim is. Og Marie spiste macmeny, chips, cola og oreois.. Også filma oss når oss var på do hahaha, men oss la bare kameraet på bordet og filma alle folka. Har hatt det kjempe kjekt! Skal få laga en video til dere av alt oss har filma. Gle dere til den kommer ut!

Daim iiis ♥

Hva syns dere?

Har dere hatt en koselig søndags kveld idag?

 


Ingen kommentarer

Bowling

Hei!

Nå skal jeg og Marie på bowling i byen og etter det på macdonalds, naamii. Haha veldig usunt. så no har jeg gjort meg klar! Og må bare stikke ut døren og fare til Marie før pappan henna skal kjøre.


Hadee ;*

Hva syns dere?

Har dere vært å bowla en gong?


4 kommentarer

Photo; Solnedgang

Hei.

Igår fikk jeg tatt et kjempe fint bilde av solnedgangen! ♥

Hva syns dere?6 kommentarer

Dagens outfit; Sweet blue

Heisann!

Nå sitter jeg og Marie å kjeder oss og oss har tatt noen outfit bilder! Snart skal jeg hjem å spise middag. 
topp cubus \\ shorts wow \\ strømpebukse huska ikke

Hva syns dere?

Har dere noe av det samme?


6 kommentarer

Overnatting \\ Mgp

Hei!

Idag så gjekk jeg til Malene også spiste oss pizza kl 7, så kom Marie og oss kosa oss å såg på Mgp! Og oss heia på Adelen, og ho blei med i finalen! yees. Så spørte jeg og Marie om jeg kunne overnatte med ho, og oss fekk lov. Så da sitter jeg med Marie og oss har spist sjokolade kake og iste. Og oss skal snart legge oss no :-)

Overnatter dere hos noen eller har dere overnatting?

Ser dere på Mgp?


2 kommentarer

Svara på spørsmålsrunden

Heei.

Her er en video der jeg svarer på spørsmålene dere stillte meg!

 

Nå stikker jeg ut døren til Malene ♥

Hva syns dere?

Fikk dere svar på det dere lurte det?


6 kommentarer

God morgen, heelg!

Hello!

Idag voknet jeg opp kl 11 og spiste frokost å satt bare å chilla og spiste frokost i pysjen lool. Men så gikk jeg å stelte meg og tok noen bilder ute ♥ Nå driver jeg å redigerer spørsmålsrunde videoen :-)

Hva syns dere?


2 kommentarer

Ready to begin the weekend

Heii

Nå sitter jeg å drikker cola og ser på Idol. Bruker å se det nesten hver dag det er. Jah elsker når det er helg for da kan man kose seg ekstra masse og ikke måtte legge seg tidlig, gjør det uansett ikke. uff :\ Ja men nå er det reklame da så. Tenkte å bare blogge litt :-)

haha, det blikket! jaja ♥

Hva syns dere?

Gleder dere til Idol begynner på igjen etter pausen?


2 kommentarer

Room details

Heei

Nå har jeg lyst å vise dere noen av rom detaljane jeg har. Skal lage en room tour i morra også da! Så gled dere. Men spørsmålsrunden kommer i morra, lover!Ja det var alle details.. Kommer room tour i morra. ja

Hva syns dere?

 


2 kommentarer

Tidlig fri

Hei.

Idag fikk oss tidlig fri fra skulen, oss slutta kl 10.45, dæilig. elska når oss he fri tidlig! Så kom Natalia, og oss tok noen bilder. Og snart skal oss ut å ake med Malla. ♥

Hva gjør dere på?

Siste frist til å stille meg spørsmål til spm runda mi! Svarer idag kveld, Trykk HER


2 kommentarer

Drømme antrekk fra Bikbok

Her er et drømme anntrekk jeg ønsker meg kjempe masse! Alt er fra Bikbok

 

Hva syns dere?

Ønsker du deg noe av det samme?


Ingen kommentarer

Idag sammen med mange...

Hei!

Idag som jeg sa tidligere var jeg ute med jentene! Oss gikk opp en bakke å aka der å rulla oss.. haha ka awesome å gøy det var. Også kom det noen flere jenter og Lisa ville ta bilder av oss. Og hun er jo kjempe flink til å ta bilder av oss da, haha! Så da ble det noen bilder fra idag.


hahaha, lol!Ja det va nokken bilder, hatt det veldig gøy idag! Nå sitter jeg bare å drikker godteri sprayen, som er så siick god! Sorry for så sein blogging... 

Hva syns dere?

Vil du stille spørsmål til spm runden? Trykk HER


2 kommentarer

So much snow, omg!

Hei!

Det har komt kjempe masse snø ute. Og det er såå fiint ♥ Snart skal jeg til Malene og Marie, veit ikke hva oss finner på :-) Har med kameraet ihvertfall! Men istad tok jeg noen bilder. Her er de:

Boniek under trampolina..♥

 Hva syns dere?

Har dere så masse snø?

 


6 kommentarer

Whitout makeup

Heei.

Nå har jeg nettopp tatt meg en dæilig dusj, og skal snart legge meg. Chatter med Natalia og Marie. Laga meg dæilig kakao istad fordi jeg var så iskald etter å ha vært ute i snøen å vært gjennomvåt, haha. Men nå sitter jeg bare i senga å setter på ringer klokke til kl 06.50 til i morra ♥ 

 

Sov godt alle sammen ♥♥

Hva syns dere?

Er det noen som er oppe enda?

 


2 kommentarer

Happy SNOWDAY!

Heii!

Har nettopp vært atmed Marie og Natalia, oss ble med Natalia hjem etter skulen og oss satt litt på pcn, spiste og gikk ut å aka i den vakkre snøen, men oss hadde ikke akebrett. så gjett hva oss brukte? Bosssekker, hahaha! Og oss hadde ikke på oss dress eller vinterbukse bare helt vanlige klær, så oss er kjempe våte no. men masse latter ble det! Og oss rulla ned i snøen også. Og det begynte å snø å bli litt kaldt så oss gikk hjem til Natalia igjen. Har hatt en kjempe koselig å kjekk dag sammen med Natalia og Marie! Kunne seff ikke blogge før nå da men, bedre å være litt ute å ha det kjempe gøy enn å sitte å game hjemme. Kommer bilder fra når oss var inne, tok ikke med kameraet ut. Ble ut lada :\

Kommer kanskje bilder ute i snøen i morra ♥♥

Hva syns du?

Har du vært ute i snøen idag?

 


Ingen kommentarer

Dagens outfit; white snow

Hei!

Nå er jeg med Natalia og Marie og her kommer outfits bilder ♥

 bluse cubus \\ bukse H&M

Hva syns dere? 


Ingen kommentarer

Trening

Hei!

Har nettopp vært på cheer trening sammen med Madde og Natalia også har jeg hatt med meg kameraet mitt og oss har tatt noen bilder når oss stunta og tulla osv... elska cheer gruppa mi!♥

Nokken av de søte girlsa våre!

Direkte lib, det er sånn at oss holder den eine foten min nede også tar oss foten opp menst den andre er bøyd.

Haha jeg å Nor!

Holder på å lage en cheervideo der jeg viser litt av treningane våre osv... :)) Den kommer ut senere!

Hva syns du?

Vist du går på cheer, kan du direkte lib?

 

 


6 kommentarer

Rabattkode hos Caseapp!

Heei!

Idag gikk jeg litt rundt på Caseapp nettsida der du kan bestille mobildeksel til mange slags forskjellige mobilen. f.e.ks iphone å sånn.. Og der fannt jeg en rabattkode hvor du kan få 25% avslag! Et deksel kan koste sånn ca. 245kr som jeg har sett. Så da for du det nesten for halvpris. Og dekslene er kjempe vert det. Med kjempe god kvalitet og beskytter mobilen din veldig godt! Jeg kjenner noen som har et deksel og er stoor fornøyd med det! Og det beste med alt er at du kan designe ditt eget daksel. Jeg ville ihvertfall ha kjøpt et men hakke iphone.. haha. bare et lite skrot! neida, elska mobilen min! Finn Caseapp HER

RABATTKODE: CASEAPPLOVE

Har dere Iphone?

Har dere et deksel fra Caseapp?


Ingen kommentarer

Blogger jeg leser!

Hei.

Nå har jeg tenkt å vise dere bloggene jeg leser! Siden det er så mange som har spørt om det :-)

 

Erica Mohn Kvam - L0ve (Link) \\ Therese Charlotte - Tcmn (LINK) \\ Anette Skauen - Anetteskauen (LINK) \\ Ida Jacobsen - Naissweetlife (LINK) \\ Sofie Laxaa - Sofiemote (LINK) \\ Hanna Gjerholm Moe - Hanna94 (LINK) \\ Natalia O.Valderhaug - Natalia0v (LINK) \\ Marie Elise - Marieslife2 (LINK) \\ Anna og Julie - Ajlife (LINK)

Har du lest eller leser du noen av desse bloggene?

Vist ikke, SKJEKK DEM UT ♥♥♥


Ingen kommentarer

hate it !

Hei..

I morra blir det prøve så nå har jeg spist middag å sitter å leser på engelsken og øver til engelsk gloseprøva. Hater å måtte øve på prøver så drikker poweraid en energi drikk, for å få opp energien og humøret. Har nettopp snakket med Natalia og hun skal også snart øve til prøve. Jeg håper det skal gå bra! Håper jeg for full score. Det er jo uansett bare 8 gloser, peanutt's! 

 
Vil du stille meg spørsmål til spm runden min? Trykk HER

Har dere prøve?

Øver du på prøve?


Ingen kommentarer

Malla is here ;*

Heii!

Malene ble med meg hjem fra skulen idag, og oss var sultene så oss fannt en kokebok som lå oppi skapet på kjøkkenet vårt å tenkte å lage lassagne. Men det ble nok ikke som planlagt blir heller ostegryte, hahahah! Hadde ikke hvetemel så brukte potetmel også ble det klompa for jeg leste at det var stivelsesmiddel, var sikkert ikke noe lurt. Men oss tok ut klompene ;) Den ble en to pers. middag! Her er resultatet:

 Før:

Etter:

Ble ikke helt som planlagt, haha. skal nok spise noe til!

Vil du stille spørsmål til spm runda mi? Trykk HER

Hva syns dere?

Har dere laget det sjøl før?

 2 kommentarer

Sunday chill

Hei!

Har nettopp dusjet, og idag skal jeg bare ta meg en chill pill og chille dagen ut, har vell tenkt å legge meg litt tidlig idag sånn jeg ikke blir så kjempe trøtt på skulen i morra! Skal spise middag no, det blir mer blogging etterpå!

Skal dere chille idag?

Vil du stille meg spørsmål til spm runda? Trykk HER
4 kommentarer
Stikkord:

God morgen \\ Dagens outfit; snow

Heii.

For en stund siden stod jeg opp å spiste frokost. Også kom endelig sola fram så jeg gikk ut å tok noen outfit&morgen bilder ♥ men sola holder ikke lenge uansett da, haha. Hva syns dere?

Vil du stille spørsmål til spm runda? Trykk HER

Nå skal jeg dusje, snx ;**
2 kommentarer

Spørsmålsrunde

Hei.

Nå har jeg tenkt å ha en SPØRSMÅLSRUNDE. Så det er bare å stille så mange spørsmål som dere klarer! Svarer på spørsmåla i video, seff. Og jeg svarer på dem når jeg for sånn ca. 30spm.

                                                                                                              SPØRR I VEI!

Vil du stille spørsmål?


16 kommentarer

Dagens bilder

Hei!

For en stund siden var jeg ute og gikk rundt den stoore Spjelkavik dammen og det tar sånn ca. ei halv time å gå rundt den også er butikken rett etter så jeg gikk på butikken også. Også var det en nydelig grå svane på slutten av dammen. å herre ka søøt. Måtte bare ta bilder av den! Også var det også masse and der, hehe.


hahah, anden tok fra svana brødbiten. so ble det slosskamp!


Hva syns dere?

Ikke sant svanen var søt?

 


4 kommentarer

Dagens oufit; black

Hei!

No vil jeg bare vise dere dagens outfit, bildene fra turen sammen med pappa kommer etter på. 

genser vero moda \\ høy shorts wow \\ svart strømpebukse husker ikke..

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?


2 kommentarer

Getting Ready - Sminkevideo!

Heei!

Her er en Getting Ready Sminke video til dere! Der jeg viser hvordan jeg sminker meg om morgenen å sånn.. Håper dere liker dem! Nå skal jeg ut en tur, så da kommer det sikkert bilder og kanskje outfit bilder senere.

Hva syns dere? 


4 kommentarer

Favoritt sminker - Video!

Ferdig med videoen!

Hei, nå er jeg ferdig med en videoblogg til dere! Håper dere liker dem, og gle dere til i morra for da kommer en til videoblogg, men det er hemmelig hva slags det blir. Dere for se. 

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?


4 kommentarer

Snow!

Heei!

Idag ble jeg med Marie hjem fra skulen også har det komt syykt mye snø ute! Oss lagde Brennande Kjærleik som dere kan se lenger nedover og oss tok noen bilder ♥

 Elsker snø!!

Ja det var alle bildene, sorry for at de kommer så sent men har nettopp redigert favoritt sminke video til dere, som kommer senere eller i morra!

Hva syns dere?

Elsker dere snø? 

 


2 kommentarer

Oppkrift - Brennande kjærleik

Heei!

Nå skal jeg vise oppskriften på Brennande kjærleik. Oss laga det på skulen igår og jeg og Marie laga det no. Det er 'pølse, potetstappe, sminke og små løkbiter. Her er oppskrifta:

1.Skrell poteter og skjær dem i skiver og legg oppi kokende vann i ca. 10min

2.Skjær opp skinke (hvilken som helst)

3.Skjær opp pølse

4.Hell i 1 dl melk i potetstappa og mos potetstappa med potettrykker

6.Ta i ei halv teskje pepper og ei teskje salt

7.Smelt smør i ei steikepanne heilt til smørre smelter

8.Bland alt sammen og hell det oppi steikepanna og steik i ca.15min

9.Vist du liker ta oppi noen løk biter

Da er det ferdig! Det var kjempe godt så håper dere liker det :-)

Hva syns dere?

Har dere smakt det eller skal dere prøve det ut?

  

 


4 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits