Har du lyst å bli linket?

Hei, nå har jeg lyst å ha en linkrunde, jeg kiker innom alle bloggene som melder seg på og velger ut 3 heldige vinnere som blir linket og jeg skriver litt om bloggen deres osv.. og det er de som jeg syns var best av alle. For å melde deg på må du skrive på kommentar feltet at du er med og bloggnavnet ditt :-) Vet ikke hvortid jeg trekker vinnerne, men jeg må få ihvertfall 10 som har meldt seg på linkrunda før jeg trekker den!

Slenger inn et random bilde av cheer laget vårt! 


Hva syns du?

Er du med i linkrunda?


18 kommentarer

Dagen min videre

Hei, kl 5 spiste oss påskemiddag, det var masse god mat. Naam ♥ Og no har jeg bare tenkt å spise litt av påske egget jeg fikk igår, og igrunn bare kose meg menst jeg ser på tv. I morra kommer det noen gjester til oss, veninna til ho mamma med 4 barn, to jenter og to gutter. haha. Og sånn kl 4 eller 5 etter middag i morra skal jeg overnatte med Natalia søta. Gleder meg! Men det blir seff blogging med ho. Må igrunn kjappe meg siden Politipatroljen på tvn begynner no. Skal ha linkrunde etterpå, gle dere!

 

Hva syns dere?

Gleder du deg til linkrunden?


4 kommentarer

Påske kos

Hei, idag har jeg ikke rukket å blogge før no, sorry! Men ja, det er 1.påskedag idag så ville heller ikke starte dagen med pc :-) Kl 11 hadde oss påskefrokost med masse god mat, og snart skal oss ha påskemiddag, naam ♥ Er virkelig sulten, etter påskefrokosten spiste oss litt kake å sånn.. Og kl 13.15 dro oss til kirka i Ålesund og kom hjem sånn ca. kl 3. Kommer sikkert også flere innlegg senere. Her er noen bilder! Dere må bare kose dere videre!

 Hva syns dere?

Hvordan har dagen deres gått?


2 kommentarer

Tar natta

Hei, nå har jeg akuratt dusjet og skal ta meg noe å spise. Har vært en chill dag idag, og det er alltid sånn påskeaftene blir haha, nå er påskeaften over igrunn... Skal snart legge meg, for å være utkvilt til i morra. For da må jeg sikkert stå opp kl 9, siden kl 10 skal oss ha påskefrokost :-)

 

God natt ♥

Hvor bruker dere å legge dere?

 


3 kommentarer

Beautiful sunset

Hei, jeg kiker ut av vinduet så ser jeg den vakre solnedgangen, måtte bare åpne vinduet å ta bilder ta den, haha. Jeg vet ikke hvorfor det putselig blir så mørt, for jeg tok bildene for 15min siden og det er helt mørk ute no.. Men jeg bare elsker når det blir solnedgang, da kan jeg bare kike utenfor vinduet mitt. Og sola blir kjeempe fin!

 


Ingen av bildene er redigerte.

Hva syns dere?

Har dere en vakker solnedgang der dere bor?


4 kommentarer

1.Plass!

Hei, endelig kom jeg på 1.Plass på giskekommune!! Jeg har drømt om det lenge og endelig er drømmen oppfylt! Tusen takk for alle dere som leser bloggen min, ilu! :* ♥
Vist dere har blogg, har dere komt på 1.plass før?


8 kommentarer

Påskeegg

Hei, idag når jeg våkna så spise oss påskemiddag, siden jeg stod opp kl 1. Hahah. Kan virkelig ikke fatte at det er påske no, har enda ikke fått noe påske feeling.. For noen år siden brukte oss å få besøk av noen venner til mamma som hadde med seg barn, så husket jeg oss å finne påskeegg ute i hagen, og kose oss og ha det gøy. Men i år ble det ikke sånn, så da var det ikke så masse påske følelse da :-)

 


Hva syns dere?

Har dere fått påske feeling?


6 kommentarer

Coozy time

God kveld søtinger, nå sitt jeg oppå senga med pcn og puusn vedsiden av meg og ser på film. Verdens søteste puus Boniek sover, haha. Han er så søt når han sover. Veit ikke heilt hva filmen heter, men den er ihvertfall veldig spennendes. Den handler om at noen skal rømme fra eit fengsel. 

I morra skal oss kanskje på ski eller nokke. Elsk ♥ Men oss for se hva oss skal da, for det er ikke helt sikkert. Er kjeempe glad i alle feriene.. Det er så digg å sitte å chille! Heheh..

 


Hva syns dere?


6 kommentarer

Tusen takk søtinger

Hei, når jeg gikk innpå bloggen min å skjekket hvor mange lesere jeg hadde, hadde jeg putselig 97!!! Omg hvor glad jeg er, jeg elsker dere alle leserne mine ♥ Håper at dere vil fortsette å lese bloggen min. Og tuusen takk Adrian som hjalp meg med å få flere lesere! :-) Er skikkerlig glad no!

 

Vist du har blogg, har du mindre eller mer lesere?

Er du fast leser på bloggen min?


5 kommentarer

Some accessories

Hei, no vil jeg vise dere noen smykker&øredobber og sånn jeg har :-)

 


På NM kr 125

I tyrkia fra mamma

På glitter kr 199 men var til tilbud på 99Glitter ?


Fikk dem til bursdagsgave

I polen på en sånn kiosk fullt med øredobber og smykker osv...


På Glitter kr 46


På H&M kr 99

Ja det var alt, håper dere likte innlegget :-)

Har dere noe av dette?10 kommentarer

Ferie kos

Hei, idag har jeg bare slappet av. Utrolig dæilig med sol og ferie, og ikke masse stress med skole å sånn kl 7 om morgenen. Kunne gjerne ha vært sånn hver dag. Men det går dess ikke... Skal sikker ut en tur etterpå, men jeg vet egentlig ikke enda. For vell se hva jeg gidder, for no kjeder jeg meg ihvertfall. Siden både Malene og Natalia er bortreist, haha. For se om jeg skal være atmed Madde elns da ;)

 

Hva syns dere?

Hva skal dere gjøre idag?6 kommentarer

5.Plass på giskekommune

Hei, nå vil jeg bare si at jeg kom på 5.plass på giskekommune og jeg er kjempe glad! Tusen takk alle lesere som leser bloggen min, jeg elsker dere! Men jeg skulle ønske jeg kunne komme på 1.Plass. Så da må jeg få 70lesere, hversåsnill å les bloggen min :) Jeg elsker dere ♥ Skal oss prøve å komme på 1.Plass?


Vil dere hjelpe meg å komme på 1.Plass? ♥


Ingen kommentarer

Friendship never ends

Heei, no har jeg vært med Malene snuppa ♥ Oss koste oss med litt potetgull å sånn, og oss prøvde å lære oss en dans til Scream and shout, haha oss har lært oss dans til nesten halve dansen som oss husker uten att. Kommer kanskje en smakebit når oss har lært oss den helt perfekt. Og oss tok noen morsomme bilder.

Og som overskrifta sier FRIENDSHIP NEVER ENDS, eller skal jeg si BESTFRIENDSHIP. Haha elska deg søtah ♥ Sånn kl 10 kom jeg hjem og gjør igrunn ikke på noe mer enn å blogge og snakker med Adrian ♥


Hva har dere gjort på idag?

Har dere en BFF?


6 kommentarer

Ryddings på gang

Hei, har akuratt rydda rommet, syykt dæilig å bli ferdig. Har rydda, tørka støv og sånn også skal mamma støvsuge :) Trenger ihvertfall ikke å rydde mer i ferien da, ihvertfall ikke rommet mitt. Skal prøve å holde det ryddig i noen uker ihvertfall. Spørs om jeg greier det haha.. For håpe da! 

No skal jeg bare spise pizza og stikke ned til Malene snuppa ♥ Her er noen bilder og også før og etter bilder.

 


Goood skjæretorsdag alle sammen!

Hva syns dere?

Hvordan har dagen deres gått?


10 kommentarer

Dæilig morgen

Hei, idag stod jeg opp kl 10 og spiste frokost å dusja. Så ser jeg gjennom vinduet så har det blitt masse snø igjen! tenkte bare omg... begynner å hate snøen no! Jeg vil ha vår! men men blir sikkert noen uker med snø også kommer våren skikkerlig fram. Snart skal jeg begynne å rydde rommet mitt heilt strøkent siden det er skikkerlig rotete der, det er så rotete at jeg til og med ikke har lyst å gå inn dit. Så må vell gjør nokke med det. Kommer før og etter bilder når jeg er ferdig. 

Etter jeg har ryddet rommet å sånn skal jeg bort til Malene, mamma skal kjøre meg når hun har komt hjem fra valderøya. Så for jeg vell se hva oss finner på der. Skal ta med kameraet, så kommer bilder når jeg har komt hjem igjen :)

 
Hva syns dere?

Har dere snø der dere bor?


4 kommentarer

Kos på Eid

Hei, fra søndag til idag har jeg vært på Eid å stått på ski som dere vet, oss stod på ski på tirsdag fra kl halv 11 til kl 4 kanskje? Det var kjempe kjekt! Med kjempe fint ver og alt.  Der var det eit barnetrekk eller ikke sånn mini trekk men sånn som ikke er sånn kjempe bratt også to trekk som gikk helt opp på fjellet, men jeg tok bare barnetrekket da. Har ikke gått sånn kjempe masse på ski enda. Men det var i hvertfall kjempe koselig!

Savner det kjempe masse, skulle ønske jeg kunne være der mer. Også var oss jo på eit senter og kjøpte godteri å koste oss med film og masse sånn. Oss bodde med foreldra til Egil :-) Så har stortsett bare gjort det da. Men også litt dæilig å komme hjem idag sånn ca. kl 7. Men det tok bare 3timer å kjøre med ferge å sånn♥ Slenger inn noen bilder fra skituren!Hahah loll, måtte bare ta bilde av skiskoa mine!

Ja det var noen bilder fra skituren, håper dokke likte dem :) Skal nok legge meg snart, chatter bare med verdensbestefolk på facebook.

Hva syns dere?

Har dere vært på ski?

 


2 kommentarer

Dagens outfit \ Reiser

Hei, no må jeg kjappe meg å blogge fordi jeg skal på Eid å stå på ski og der er det ikke internett, kommer hjem på onsdag og skal seff ta med meg kameraet så blir blogging når jeg kommer hjem. Vil bare slenge inn outfit bilder :-)

 

Genser cubus \\ vest cubus \\ bukse wow

Har dere noe av dette?

Snakkes på osndag :*

4 kommentarer

Sunday; solskinnsdag

Hei, idag har oss vært nokså flinke med å ikke stå opp så seint, og som dere vet overnatter jeg med Karolina. Oss spiste en dæilig frokost, varme rundstykker, kakao og youghurt, sminka og kledde på oss, og gikk en lang tur ute i solskinnsveret sammen med Vika. Haha, Vika var skikkerlig fotogen ja... På bildene hadde ho tunga ut, haha søtah mi! ♥ No ligger ho på teppet sitt og er kjempe sliten, siden oss gikk i nesten 2 timer. Jeg og er igrunn veldig sliten, sitter å drikker Cola. Ja.. Jeg for se hva mer oss finner på da. Jeg har også tatt noen bilder :-)

 Haha på de siste bildene såg jeg kanskje litt hemma ut, sola blenda meg noe sykt!

Hva syns dere?

Hvordan har helga deres vært?6 kommentarer

Sleep over

Hei, idag skal jeg overnatte med Karolina søstra mi på valderøya. No sitter oss å ser på Xfactor og koser oss! Tidligere idag var jeg atmed Natalia litt før jeg dro på valderøya. Oss gjør igrunn ikke noe mer enn å se på Xfactor, er igrunn litt sliten etter dagen uansett om jeg ikke har gjort så masse igrunn. Men det er kjempe dæilig med helg! Og i morra kvelds skal oss på Eid til foreldra til stefaren min, men forteller mer om det i morra. God påske søtinger ♥
Hva syns dere?

Hva skal dere gjøre i påska?

 

 


Ingen kommentarer

Saturday feeling!

Hei, når jeg vokna idag så var det en vakker solskinnsdag ute! Omg hvor glad jeg er, endelig litt sol ute! ♥ Og jeg voknet ikke så seint heller kl 9, også sånn ca. kl 12 spiste jeg frokost. Snart kommer Natalia så skal oss gå ut på trampolina og øve på litt cheer ting. Igår lærte jeg meg å gå direkte ned i bru! Yes, for se om jeg lærer meg noe mer i dag da. Skal ihvertfall nyte sola idag da. Kommer sikkert noen flere bilder senere når Natalia kommer :-)

 Hva syns dere?

Har dere en fin solskinnsdag ute?


6 kommentarer

Disco

Hei, for 10min siden kom jeg hjem fra disco på valderøya, var skikkerlig gøy med masse musikk osv...! Men bildene jeg tok ble dess ikke så bra! Så legger bare ut noen, men de er ikke så bra da.. For håpe på å ta bedre bilder neste gong jeg er på disco da!

 

Oss stunta litt der også :D


Sorry for veldig uklare og dårlige bilder, skal love dere å få bedre bilder neste gong jeg er på disco!

Hva syns dere?

Har dere vært på disco før?


Ingen kommentarer

Funny cheer thing on trampoline

Hei, her er noen morsomme cheer ting jeg og Natalia gjor på trampolina istad. Ho ble med meg hjem fra skulen og oss har igrunn bare vært ute på trampisen og spist litt da. Etterpå skal jeg, Natalia og Marie på disco på valderøya. Blir sikkert gøy! Skal ha med meg kameraet.

 

Hva syns dere?

Hva skal dere gjøre idag?


Ingen kommentarer

Prøve i boks!

Hei, for en stund siden ble jeg ferdig å øve til planprøva. Jeg trur jeg for eit bra resultat, for spørsmåla var heilt greie :-) Oss skal ikke ha sånn en og en planprøve men oss skal sitte i grupper på 4stk, så det går sikkert litt bedre da. Og no har jeg akuratt dusja, har tenkt å legge meg no for å ikke bli så kjempe trøtt på skulen. Så snx søtinger ♥ Slenger bare inn noen bilder jeg tok istad.

 


Natta! :*

Hva syns dere?

Har dere prøve i morra?

 

 


2 kommentarer

Favorite Perfumes

Hei, no ville jeg vise dere 3 favoritt parfymer, i LOVE them! De lukter kjempe godt, anbefaler dem virkelig!

 

 Justin bieber - Girlfriend, 50ml 319kr . Den er helt HERLIG! Haha...LOVE♥


Beyonce - Parfyme 49kr H&M. Lukter helt NYDELIG! 


Puma - Parfyme, fikk den to ar siden til julegave. Lukta kjempe godt og HERLIG den og!

Ja det var alle parfymene som er mine favoritter, jeg anbefaler alle! :)

Hva syns dere?

Har dere noen av dem?


8 kommentarer

Beautiful thursday

Hei, idag er det en kjempe fin solskinnsdag! Masse sol ute! Skolen idag har igrunn gått heilt greit, oss skulle igrunn ha en Harlem Shake på påskeforestillinga i morra men så tulla oss og bråka syykt masse igår, som jeg syns var ganske dumt også kutta lærerane heile Harlem Shaken. Og det skulle jo være så morsomt! Etterpå skal jeg øve på planprøva oss skal ha i morra, håper på godt resultat. Men uansett hvor mye jeg øver, for jeg ihvertfall 5feil.. For vell bare håpe på det beste. Skal kanskje gå ut med noen venner senere eller noe sånn, for vell bare se :D

Hva syns dere?

Har dere sol der dere bor?


2 kommentarer

coozy time = chill

Heisann!

Dagen idag har bare vært helt vanlig, når mamma kom hjem fra jobb sånn kl. 5 så spiste oss middag og no sitter oss her, ser på favoritt serien vår og koser oss med smågodt ♥ SKIKKERLIG KOS ♥ Og Kiara ligger atmed oss oppi sofaen, haha. Ho elsker å ligge på sofaen. 

 

Hva syns dere?

Har dere kost dere idag?Ingen kommentarer

Moro helga på NM

Heei!

No vil jeg vise dere noen bilder fra Lillestrøm på NM, tok bilder på hotellet, i bussen og når noen lag opptredde.. På lørdagen skulle oss ha en galla middag der alle fra Pirates laget skulle komme å spise middag sammen, det var taco. Naam! Og på søndag opptredde oss ♥ Men har dess ikke bilder eller film da oss opptredde, ingen kunne filme oss. Og jeg delte rom med ei som heite Amalie, ho var ei søt, snill og tullete jente som var 9år.


Bilder fra da de andre laga opptredde på NM kommer ein anna gong, madde må sende meg bildene fra hennes kamera. Hadde ikke med meg mitt akuratt der. 

Hva syns dere?

Har dere vært på NM? 

 


4 kommentarer

Basic wednesday

Hei!

Dagen idag har bare vært en av de vanligste onsdagane. Føler at onsdagane er alltid så vanlige, gym på skulen og ikke ha noe å gjøre på hjemme. Gjor lekser med en gong jeg kom hjem fra skulen. Skal begynne på å redigere NM videoen, har filmet litt av hvert :-) Så den kommer kanskje idag eller i morra.

Hva syns dere?

Hvordan har dagen deres gått?

 


Ingen kommentarer

Hverdags routine - Video

Heisann!

Her kommer hverdags routine videoen til dere. Så håper dere liker videoen. Den skulle igrunn komme ut før NM i helga, men rakk ikke det, sorry. Videoen varer i 10min men jeg syns den er bra. Så jeg ble ihvertfall fornøyd med videoen. Håper dere liker den!

 

For dere som ikke har sett innkjøpsvideoen fra NM jeg la ut for noen timer siden er det bare å bla nedover :-)

Hva syns dere?

Skal jeg lage flere routine videoer?


2 kommentarer

Innkjøpsvideo fra NM

Hei!

Her er innkjøpsvideoen fra NM, kjøpte ikke så særlig masse men litt kjøpte jeg :-) Håper dere liker videoen!

   

Nå er jeg snart ferdig med en til video til dere som kommer senere, så da er det bare å gle dere til den!

Hva syns dere?Ingen kommentarer

I'm back \\ dagens outfit

Heei!

Igår kom jeg hjem fra Lillestrøm sånn ca. kl 23 og det var 9timer med buss. Jeg ble litt bilsjuk da men, jaja. Det gikk over etter hvert når jeg ble henta av mamma på rutebilstasjonen i Ålesund. Her kommer dagens outfit :-)


vest cubus \\ genser cubus \\ bukse wow

Etterpå eller i morra kommer noen videoer, da er det bare å gle dere :-)

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?Ingen kommentarer

Takk for meg

Heei. Tusen takk til alle som har lest bloggen til Natalia i menst jeg har blogget. ? Jeg har fått med meg at laget til Natalia ikke fikk fullføre hele opptreden for lydmannen skrudde den av for tidlig. Hurricanes exsclusive kom på 4.plass av 20 lag i NM.

DAGEN MIN:
Idag, så selgte jeg aviser som vanlig. Etter det for vi på dinna messa. Der va en sann konkurnse der du kunne vinne en 24-36 timers cruis skip. Og gjett pappa vant!! Men det va berre for 2 personer så det blir mamma og pappa. Men e håpe no at jeg vinner i den konkurransen jeg var med på :) Men e ville bare si takk for meg og takk til dere som har tatt dere tida til å lese bloggen selv om det ikke har vert Natalia som har blogget.


Ingen kommentarer

Busy and Funny day :)

Heei. Har hatt en kjeeeeempe travel dag. Stod opp kl 07:50.Gjorde meg klar. ''jeg'' selger dagbladet på lørdager og søndager. Vi for på Joker Roald for å hente avisene. Men avisene kom ikke føVr etter 1 og en halv time..... Vi brukte 1-2 timer på å få selgt ut alle avisene. Jeg hjelper søstra mi med de altså ( link ). Når vi kom hjem skifta vi klede og spiste litt. Vi for til byen på fotball kamp. Aafk-Haugesund. Men vi kjørte 2 timer før, broren min skulle ver ballhenter. Vi gadd ikke å sitte der i 2 timer så vi for bort til sparebankenmørearena på ferie og fritid messe.Der va veldig mye fint og sant. Der var sann greie der du kunne ta lappen i bilkjøring og masse anna rart. Jeg skal dit imorga også kanskje har en lapp jeg må levere. ( konkuranse ) :) Så var det fotball kamp.Aafk scoret etter bare 8 MINUTTER.1-0 Så gjikk det noen minutter til neste mål. 2-0.Så gikk det ei lita stund til det siste målet. 3-0. Aafk i mitt hjerte. Så for vi på flyplassen, pappa hadde noe han måtte gjøre. Etter det for vi på Rema 1000 og kjøpte litt kose mat. Har nettopp spist det, så nå sitter jeg med datan,brus, potetegul og ser på tv. 

Vigra G-14 var ballhentere

 


Aafk hymna


Konfekt.

Alexandra♥

-hva har dere gjort idag?

-var dere på messen ?


2 kommentarer

Kozy day

Heei. Sorry for null blogging idag....
Har ryddet og vært ute med storesøstra og lillebroren min:) No sitter jeg i sofan og ser på idol og spise pizza og drikke coca cola. Har igrunn ingen planer for helga. Håper at Pirates pee wee kommer videre i nm. Lykke til til alle i Pirates og Hurricanes!?
( slenger inn et bilde av ei kjeeeempe god klubbe ) haha kjempe fin informasjon ??
Alexandra ?


2 kommentarer

Friends spørsmålsrunde

Hei!

Nå har jeg, Madde ( Link ) og Natalia ( Link ) tenkt å ha en spørsmålsrunde ilag, så da er det bare å stille oss så mange spørsmål dere vil ♥♥


Hva vil du spørr oss om?


3 kommentarer

Gjesteblogger i boks!

Hei!

I helga skaffet jeg bloggen en gjesteblogger som skal blogge i helga når jeg skal til NM. Ho heiter Alexandra! Trykk HER for å komme til bloggen hennes. Håper dere ønsker henne velkommen ♥ Og legger gjerne igjen en kommentar på bloggen hennes! Her for dere se et bilde av hun.

 

♥♥♥♥♥

Hva syns dere?


2 kommentarer

Siste dag før NM

Heei!

Når jeg kom hjem fra skulen kom Natalia, oss har bare spist, chilla, sittet på pcn og ikke noe stort. Oss skal sikkert gå ut elns.. etterpå. Pappa er på foreldremøte no, og det har begynnt for 15min siden, åå vet ikke hva læreren sier om meg, haha :-) Men oss trengte ikke å bli med. No er jeg nesten ferdig å pakke til NM. GLEDA MEG SYYKT! Fram til NM skal jeg sitte med Natalia og tilbake skal jeg sitte med kapteinen på laget vårt Noor ♥ Her er noen bilder oss tok!


Hva syns du?

Hva har dere gjort på idag?
 

 


3 kommentarer

Tar natta

Hei.

Nå ligger jeg oppi senga å chatter med Natalia på fb, har tenkt å legge meg om noen minutter. Har begynnt å pakket til NM idag siden oss reiser på fredag ♥♥♥ Har jo en mellom stor koffert halvfull med klær, eheh. Greier virkelig ikke å bestemme meg, så for vell bare ta med meg så mye da! Men skal pakke ferdig i morra. Jeg har også skaffet bloggen en gjesteblogger, men det er hemmelig hvem det blir. Det er en overaskelse dere for vite det i morra :-)

 

Godnatt søtiser, glaidokke :))

Har dere lagt dere?
Ingen kommentarer

Ny header

Hei!

No har jeg endelig fått meg en header som Veronika ( Link ) trykk på linken for å komme til bloggen hennes! Hun har en kjempe fin blogg og hun er 19år. Jeg er kjempe glad for headeren, TUUSEN TAKK VERONIKA! Kanskje vist du spørr ho så lager ho en header til deg?

Hva syns dere?

Skjekk gjerne bloggen hennes og legg gjerne igjen en kommentar :-)

 


10 kommentarer

Funny videoes!

Hei!

Jeg og Malene fannt noen kjempe morsome videoer, haha. Dere for bare se dem. Oss begynnte å hyl flire haha!

 

 

 

Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Sammen med Malene

Heei!

På skulen gikk det veldig greit, helt vanlig igrunn. Det var veldig gøy med gym. Så ble Malene med meg hjem fra skulen og oss spiste en kake Karolina laga, den var kjempe good! Oss skal sikkert bare chille idag :-) Og no har oss vært ute å tatt noen bilder.

 Hva syns dere?

Har dere besøk?


Ingen kommentarer

Coozy day after school

Heei!

Når jeg stod opp idag var det putselig veldig lyst ute og det hadde komt masse snø! Og idag ble jeg, Natalia, Malene, Julie og Malin igjen på skulen å gjor lekser å sang litt osv... haha! Så jeg kom hjem litt seinere, klokka 3 og ikke 2. Så spiste jeg kjeempe god kake når jeg kom hjem igjen, og lekte litt med Kiara ute. Men ho ville seff ikke bli tatt bilder med meg -_- No kommer snart ho Natalia, og oss skal se Prison Break. Verdens beste serie!! Ja men, her er noen bilder jeg tok ute.

 


Kommer kanskje outfit bilder etterpå!

Hva syns dere?

Har dere snø der dere bor?


4 kommentarer

Vil du bli gjesteblogger?

Hei!

Som overskrifta sier så lurer jeg på om noen vil være gjesteblogger på bloggen min neste helg altså 17-15Mars? Siden da drar jeg på NM med cheer laget mit, har med meg kameraet så blir kanskje bare blogging på kveldene. Vist du vil være gjesteblogger så må du skrive på kommentar hvor jeg kan kontakte deg og hvor gammel du er. Og du bør skrive rett og bør skrive litt lange innlegg og ikke bare her er noen bilder fra igår elns... :-)

Har du lyst å bli gjesteblogger på bloggen min?

Håper det er noen som vil ♥

HUSK Å LES DET SOM STÅR OPPAFOR!


5 kommentarer

Blue collection

Heei!

No vil jeg vise dere en blue sminke collection jeg fikk i posten fra ho tante på onsdag. Jeg ble skikkerlig glad for det :-) Blå neglelakk, to parfyme prøver som dufter dæilig! Super shinny lipgloss, 1pk med øyenskygge koster, lyseblå, svart, mørkeblå og hvit øyenskygge og en blå eyeliner.

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?


4 kommentarer

Funny sunday

Hei!

No er det søndag.. Den kjedeligste dagen i helga som mange sei siden det er skule i morra. Men nei, det er faktisk litt gøy på søndager. For no sitter jeg her med ingen planer for dagen bare musikk, data og har nettopp hoppa trampoline i fine veret ♥ Det er fint ver med sol uansett om det er -1 grade ute. No slenger jeg bare inn noen funny photos jeg tok istad! PS: Det er en header på vei.. :D

 

Ha en FIIN søndag videre alle sammen!

Hva syns dere?

Hva skal dere gjøre idag?

 

 


2 kommentarer

Header til Ingrid - Ingom.blogg.noHei, her er en header jeg laget til Ingvild hun har bloggen Ingom, Trykk HER for å komme til bloggen hennes. Håper du liker den! :-) Vil dere at jeg skal lage en header til dere? Da er det bare å kommentere på kommentarfeltet.

Hva syns dere?

Hva syns dere?


10 kommentarer

Chillday

Hei!

Idag har det bare vært en chillday, har bare vært hjemme med pappa. Og no sitter jeg igrunn bare å snakker med folks på facebook og spiser godis. Det er hærlig med helg, ihvertfall lørdag

 Hva syns dere?

Hva har dere gjort på idag?


2 kommentarer

Wow - konkurranse!

Hei!

Nå har WOW en konkurranse om at en blogger som er medlem i sponsetblogg.no  kan vinne 1000kr som de kan shoppe WOW-klær for, og i tillegg kan en leser av bloggen også vinne et gavekort! PS: Leseren må være under 18år for å kunne vinne gavekortet. Konkurransen er HELT 100% gratis, og alt du trenger å gjøre er å lese all info'en som står >HER<, lage et innlegg om WOW-konkurransen på bloggen din, og fylle ut et skjema som står under all info'en. PS: Det er et begrenset antall med bloggere som kan være med, så FORT DEG! Jeg er med i konkurransen og håper virkelig jeg og en heldig leser av bloggen min vinner den ♥ Hadde vært virkelig takknemmlig!

wow

Er du med eller skal du være med i konkurransen?


Ingen kommentarer

Dagens outfit; sunshine

Hei!

Her er dagens outfit, det jeg skal gå med idag :-)

 

Denna jakka jeg har på meg kjøpte jeg igår, den kosta 249kr, den er suuper deilig å gå i! Og er kjempe fiin♥

Jakke H&M \\ kvit topp cubus \\ svart opp cubus \\ svarte jeans wow

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?


6 kommentarer

I'm Back - Photoshoot

Heei!

No er jeg tilbake igjen ♥ Har savnet dere skikkerlig! No sitter jeg her med kosedressen på, og skal snart spise pølse. Før idag var jeg på svømmehallen med Karolina og etter det Mac Donalds ♥♥Love it♥♥ Haha sikkert veldig usunnt å bli stappmett på Mac Donalds.. Har også vært på moa med mamma og Karolina, så det kommer et bilde av innkjøpet jeg gjor. No slenger jeg bare inn noen bilder av Photoshooten jeg og Natalia hadde på tirsdag(:

Hva syns dere?


2 kommentarer

Bloggpausa er snart over!

Heiia!!

Bloggpausa er snart over alle sammen!! Jeg fikk tilbake kameraet mitt igår kveld, så blogginga begynner i morra! Gleder meg sykt mye til å begynne å blogge igjen, savna dokke søtnoser! Nå eller idag har jeg filmet en hverdagsvideo om hva jeg gjør hele dagen eller i hverdagen min fra morgen til kveld, men skal filme kvelden når jeg kommer hjem fra Natalia siden jeg er med hun nå :) Så videoen kommer etter redigering om noen dager sikkert, den kommer sikkert til å bli bra. Så gled dere! Okei, da snakkes oss imorra! Håper leserene mine kommer tilbake haha, sorry for et langt innlegg no. Men gidder ikke å ta bilder siden jeg er med Natalia. Kommer til å til å bli full bloggings i morra og fremover, hade♥

Gleder dere, dokke til videoen som kommer ut?

Gleder dere, dokke til bloggpause er heilt ferdig?


4 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits