Blogging.

Hei, jeg begynner kanskje å blogge neste uke på mandag, siden kameraet mitt ligger med pappa og skal være der i helga. Glømte det der.. Og da skal jeg kanskje begynne å blogge neste mandag, sorry sorry sorry for så mange pauser osv... Men jeg er veldig usikker på om jeg skal begynne å blogge. Har trening hver tirsdag, da er jeg med Natalia på valderøya etter skulen og til kl 8 etter cheer trening. Også er det ikke alltid jeg for tid til å blogge pga, venner , lekser osv.. Men skal prøver å begynne å blogge igjen! Siden jeg savner dere fælt, når jeg ser på andre som blogger osv.. ♥

Hva syns dere?

Elsker alle leserne mine!


3 kommentarer

Sunny day / Dagens outfit

Hei, idag når jeg kom hjem fra skulen så spiste jeg, og nå hører jeg litt på musikk. Nå har Fride komt og oss sitter å spiser potetgull, vet ikke helt hva mer oss finner på. 

 


Hva syns dere?

Hvordan har dagen deres vært?


9 kommentarer

1&2?

Hei, om noen uker har jeg tenkt å ha en konkuranse til dere på bloggen. Og jeg greier ikke å bestemme meg mellom to ting. Så skriv på kommentar hva dere vil ha i konkurransen, så den tingen som har flest stemmer vinner, og da har jeg den tingen i konkuransen. Så skriv på kommentar om dere velger 1 eller 2.

1. Et selvdesigna mobildeksel fra CASEAPP til Iphone 5\4\4S\3G\3GS og Samsung. Altså vist jeg skulle hatt en konkuranse om det, og du hadde vunnet så skulle du sagt til meg om hvordan du vil at dekselet ditt skal se ut, og hva skrift osv.. Så sender jeg det til deg i posten.

 

2. En giveaway der du kan vinne sminker, og det blir noen skikkerlige sminker å ikke lipgloss og neglelakker osv.. Men vet ikke helt hva slags sminker det kunne ha blitt da. Her er bare et random bilde.

 

STEM STEM PÅ KOMMENTAR FOLKENS! Tar det som er mest stemmer på.

Hva syns dere?


 


13 kommentarer

Prøve er digg..

Hei, som dere vet så har jeg vært hos søstra til Egil atmed mamma og Egil, ho har fått seg den skjønne lille gutten for en uke siden sånn ca. Han var kjempe skjønn må jeg bare fortelle dere! Jeg fortalte dere at jeg komt hjem sånn ca. kl 5 ja, hehehe... Det var da oss var på Mac dondalds å spiste faktisk. Fordi jeg glømte at oss måtte fare noen steder før oss kjørte til søsta hans. Så da kom oss heller hjem halv 8 elns.. Nå må jeg øve på den dritt engelsk prøva oss skal ha i morra. KJEMPE DIGG! Ja liksom, haha. Så ja, håper jeg for et godt resultat i morra på prøve da :-) Så må bare gå å øve no.

 
Hva syns dere?

Har dere prøve i morra?

Har dere lyst å bli linket? Trykk HER


2 kommentarer

Første vår tegn

Hei, nå har jeg komt hjem fra skulen, og på skulen gikk oss tur i gymmen. Og oss såg noen kjempe fine blomster, så da tenkte jeg. Yes! Endelig kommer våren, og det er kjempe fint vær idag! Og no kl 3 skal jeg, mamma og Egil til søstra til Egil for å besøke ho, siden ho har fått seg en nydelig baby. Verdens skjønneste Emil. Gleder meg til å få se han :-) Og det er jo kjempe diigg å få begynne å blogge igjen idag med det fine solskinnsværet, var jo heldig der for i heile helga har det bare snødd og snødd.... Her kommer noen bilder.

Haha kleine bilder...

Kommer et nytt innlegg når jeg har komt hjem igjen, kanskje i 5 tida?

Hva syns dere?

Har dere funnet noen vår tegn?


7 kommentarer

Tusen takk!

Hei, det er veldig mange som har skrevet til meg, håper du begynner å blogge igjen for fullt. Jeg elsker bloggen din, og at de forstår hvorfor jeg ikke alltid kan blogge for fullt. Og jeg er kjempe glad for at dere liker bloggen min uansett om jeg av og til må ha noen bloggpauser! Og at dere forstår meg! Dere er verdens beste lesere! Jeg vet at det er skikkerlig kleint med kanskje 3 innlegg med bare tekst, men sitter her og er kjempe glad for at jeg har de fantastiske lesere. Så jeg må bare skrive noe til dere :-) Haha, men det er jo kleint med 3 innlegg med bare tekst, men det var bare for å gi dere litt info osv.. Men ja. Jeg begynner å blogge igjen fullt i morra, og da LOVER jeg å skjerpe meg. Da kommer det ihvertfall 2 innlegg med bilder hver dag.

Hva syns dere?


2 kommentarer

Et kort innlegg

Hei, jeg har ikke begynnt å blogge helt skikkerlig men kommer til å begynne å blogge kanskje over helgen. Ville bare si det :-) Vil du være med på linkrunda mi? Trykk HER ♥ Har du noen forslag til hva jeg, Natalia&Madde kan gjøre på må gjøre videoen? Trykk HER

Linkrunda trekkes kanskje over helgen på mandag eller på onsdag, men jeg vet ikke helt hvor tid må gjøre videoen skal bli laga. Kanskje på tirsdag? For da er både jeg og Natalia på valderøya så da kan oss sikkert være atmed Madeleine ♥

Gleder dere, dere til at jeg begynner på igjen å blogge?

 


6 kommentarer

Bloggpause

Hei, nå skal jeg ha en bloggpause. Vet ikke hvor tid jeg starter på igjen, men jeg har ikke noe blogglyst... Jeg har ikke så mange lesere, og for ikke så kjempe mange kommentarer og når jeg ikke blogger men  en 1 inlegg om dagen så for jeg enda mindre lesere,, dere må forstå at jeg ikke kan blogge 4 eller 3 innlegg om dagen når det er skule og jeg er med venner. Men det gjor jeg jo i helgene å sånn. Så vist dere gir meg mer innspirasjon til å blogge å sånn, foreksempel fine kommentarer og sånn, så starter jeg å blogge igjen :-) Håper dere forstår meg!

Hva syns dere? 

Er du fast leser på bloggen min?

 


3 kommentarer

Sorry!

Sorry for nesten ingen blogging men har ikke hatt tiden. Natalia kom bort til meg og ho gadd ikke og ta bilder, men skal skjerpe meg. lover!!


2 kommentarer

Let's Go Pirates!

Let's Go PIRATES, Blue and Gold, Let's Go PIRATES, Blue and Gold, Let's Go PIRATES, Blue and Gold, Let's Go PIRATES, Blue and Gold, Let's Go PIRATES, Blue and Gold, Let's Go PIRATES, Blue and Gold/

Elska Pirates!! Hehe, tok noen bilder med maska oss lagde på skulen for litt lenge siden. Det er en Pirates maske.

 
Haha, smile!


Hva syns dere?

Går dere på Pirates?


Ingen kommentarer

Cruls

Hei, idag stod jeg og Natalia opp kl 1 og spiste frokost, og låg igrunn bare i senga og chatta med folk på facebook. Istad krølla oss, oss ♥ Jeg blei veldig fornøyd med krøllene. I morra er det skule, buuhuu. Men oss var heldige som hadde fri idag da. Etterpå skal oss på cheer trening kl 5. Kommer kanskje eit innlegg før oss går, men bare kanskje!

 
Hva syns dere?

Har dere krøllet dere?

Har dere forslag til hva oss kan gjør på må gjøre video? Trykk HER

Vil du være med på linkrunda? Trykk HER


11 kommentarer

Friend Request (Svar)

Hei, no er venne spørsmålsrunda redigert, her er videoen. Håper dere likte den!

 

I morra skal jeg Natalia&Madde ha må gjøre video!

Har dere forslag til hva oss kan gjøre på ma gjøre videoen? Trykk HER

Fikk dere svar på det dere lurte på?


2 kommentarer

Forslag til må gjøre video?

Hei, jeg Madde&Natalia har tenkt å ha må gjøre video senere, så det er bare å skrive noen forslag på kommentar. Hahah det blir morsomt! ♥ Og etterpå så kommer venne spørsmålsrunde videoen, der oss svarer på spørsmåla oss fekk.

Hva syns dere?

Har dere forslag til hva oss kan gjør på må gjøre videoen?

 


8 kommentarer

Bildedryss fra idag

Hei, idag så har oss besøk som jeg sa i innlegget før, det er ei veninne som har med seg 4 barn, to jenter og to gutter. Jeg og jentene, Diana og Daria var på skulen, bort på hinderløypene men ho minste Diana datt og blei våt, så oss måtte følge ho hjem igjen. Stakkars lita! Men så var jeg og Daria ute på hinderløyepene å leika oss litt, haha. Og no har oss komt inn igjen og spist middag, så skal jeg snart til Natalia å overnatte.

Her er noen bildedryss fra dagen.

Haha, så fiint bilde syns jeg. Tenk at jeg fekk til å ta det. Er virkelig stolt, haha.

Hva syns dere?

Skal dere overnatte med noen idag?


Ingen kommentarer

Ikke så lenge igjen til .....

Hei, det er ikke noe lenge igjen til påskeferien er slutt:( Men heldigvis har oss 6.dag i morgen på skulen, så oss har fri! Så det blir ikke skule før onsdag. Men nå sier jeg bare til meg selv ''du må nyte desse 2 dagene'' haha.. For alltid når det er søndag kveld og det er skule i morra foreksempel, så tenker jeg.. Kunne jeg ikke gjort på noe assa sånn helgen ikke gikk så fort fra meg?

Idag etter middag kl 4 skal jeg bort til Natalia på valderøya og overnatte. Gleder meg! Da må jeg virkelig nyte det og ikke at putselig woops så er jeg hjemme igjen og det er skule. haha. Snart skal oss få besøk av veninna til mamma som har ed seg 4 barn, de skulle igrunn komme kl 12? Men men, oss for se hvor tid de kommer :-) Det blir uansett masse bloggings med Natalia, så oss kommer til å kose oss og chille max!

 

Hva syns dere?

Skal dere overnatte med noen idag eller ha besøk?


5 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits