Hverdags sminke
Viva La Diva \\ Elf.

Max factor \\ Essence

Essence ♥

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?

 


2 kommentarer

Fun in the sun

Heihei! 

Endelig helg, folkens! ♥ Virkelig dæilig! Og det har til og med vært masse sol idag. Oss sluttet skulen kl 1 , det gjør oss hver fredag. Egil skal kjøre meg til jobben til mamma, også skal oss til på Moa (Byen) Etter jobben hennes. Så sann ca. kl 6 skal jeg til pappa og være der hele helgen! Håper såå masse at det blir sol i helga også.

På skulen hadde oss sporløp rett etter maten kl 12, oss var delt inn i 6 grupper med 3 personer i hver gruppe. Også skulle oss gå en sti og finne sånne ark der det stod spørsmål på. De som greier mest, for en hemmelig premie. Jeg trur gruppen min greide det veldig bra! :)

Har også fått meg nytt design, hva syns dere?


Hahaha.Hva syns dere?

Hva skal dere i helga?

 


4 kommentarer

Tivoliiii

Heihei! Nå har jeg, Natalia, Rikke, Per Johann, Ingebrigt, Anna, Julie, Marie og Malin vært på Thomas tivoli ♥ Det var kjempee gøy og kjeempe kjekt! Hadde Vip Armeband som kostet 300kr. Så jeg kunne ta alle karusellene jeg ville, hele dagen! Oss tok Joker, Jump, Extreme, Dragen, Free Style, Radiobiler og en Mini Karusell. Første gongen idag jeg tok Extreme, først var det litt skummelt , men så ble det kjempe gøy! Jeg tok den 8gonger idag, hehe. Ble litt kvalm på slutten men spydde ikke ;) Savner alle karusellene nå! Skulle ønske at Thomas tivoliet var her for alltid! Men men, det kommer tilbake neste år, da skal jeg også sikkert fare. Her er noen bilder . Har dessverre ikke bilder av alt, men har noen.
Hva syns dere?

Har dere tatt Extreme?


Én kommentar

Dagens Outfit - Summer!

Heihei! Tenkte jeg skulle bare lage eit innlegg før jeg gikk på skulen. Skulen begynner kl 8.15, så jeg bruker å gå kl 8. Idag skal oss ha Mat&Helse på skulen vår og lage pizzahorn, naam! ♥ No har jeg sminket meg og spist. Etter skulen skal jeg, Natalia, Maria, Malin, Anna, Per johann og maange andre i fra klassa vår på Thomas tivoli i byen ♥ Oss tar bussen rett etter skulen, så blir ikke noe blogging før jeg kommer hjem ca. kl halv 7 :) Men skal ha med meg kameraet, så det kommer bilder fra tivoliet.

hvit topp cubus \\ svart topp cubus \\ dongeri jakke H&M \\ shorts wow \\ strømpebukse (?)

Har dere noe av dette?

Har dere vært på tivoli?

 


4 kommentarer

GrillingHei, nå har jeg, mamma og Egil grillet uti hagen. Jeg spiste to pølse med brød, er ikke særlig glad i grillkjøtt, hamburger osv.. Også solte jeg meg litt ut i sola, og jeg sovnet selvfølgelig. Mamma prøvde å vekke meg fordi jeg skulle hjelpe hun med noe. Men jeg sa bare ,,Jada la meg sove'' ,,5min da?'' Hahahah ? Men jeg voknet til slutt, skulle rake litt gress, siden oss hadde klippt pleen så skulle jeg rake alt det som var klippt. Nå sitter jeg bare her å blogger, kjenner virkelig at det har vært en fin dag! Masse sol! Og har til og med fått solt meg :) Ble litt brun da. For se hva jeg finner på resten av dagen, har igrunn ikke peiling.


Mamma i bakgrunnen vettu.


Hahah skikkerlig faila neglelakk, men må lakke neglene på nytt:)


DÆILIG MED SOL! ♥♥ MÅ BARE NYTE DET!

Hva syns dere?

Hva har dere gjort på idag?


2 kommentarer

Summer it's backHeiii ! Nå er endelig sommeren kommet til øya igjen. Jeg gikk faktisk med shorts på skulen idag og svettet , som en gris!

På skulen idag i Kunst&Handtverken skulle oss opp til skogen og lage kunst av natur. Også en time etter skulle oss opp på fjellet med klassa i gymmen, det var glovarmt! Jeg hadde bare shorts og topp men svettet forde om. Men jeg og noen til gikk bare halvveis fordi gymlæreren vår sa oss kunne gå ned. Og timen etter hadde oss fritime ute. Oss spiste også mat ute ? Digg uke , med maasse sol! I love it! ♥ Og no holder oss på å fyre opp grillen, og oss skal grille. Det kommer bilder av grillingen senere:)
No ice no summer!

Hva syns dere?

Skal dere grille idag?

 


2 kommentarer

Cheer style

Heihei søtinger!

Nå er jeg og Natalia på valderøya hos pappan hennes, oss er klar for cheerleading trening:) Treninga begynner om ei halv time, så oss blir kjørt om 15min. Oss spiste pizza og var litt på trampolina. Jeg tok feil når jeg skulle ta med meg treningsklær til Natalia. Tok heller med meg en hvit topp enn en hvit trening shorts. Hahah min feil! Men har lånt en trenings tights til Natalia. Så nå må oss igrunn bare fare på trening, slutter trening kl 19. Kommer kanskje eit til innlegg etter trening!Hva sport går dere på?

Hva skal dere gjøre idag? 


4 kommentarer

Favorite shoes

Hei, nå vil jeg vise dere favoritt skoene mine som jeg går med nesten hver dag! Det er selvfølgelig de nydelige conversa mine. De er hvite og lave , og de er ekte. Vet ikke helt hvor mye de kostet. Kanskje rundt 600kr? Jeg fikk dem sist sommer, og er stoor fornøyd! Det er ikke skinn, men vanlig stoff. Og passer til nesten alle slags anntrekk. Skal få meg nye i sommer i år, men skal aldri glemme de jeg har nå uansett. HahahxP

Veldig lange lisser på bildet, men bruker å ta dem inn i skoen igrunn.Skittene , iknow. Men de skal til vask :)

Har dere converse?

Hva slags converse har dere?


2 kommentarer

Sun +++

Heihei søte lesere!

Idag ble Natalia med meg hjem fra skulen og det er kjempe fint vær ute, oss har vært litt på trampolina. Istad hadde oss en liten sommer photoshoot. Og no har oss akuratt grillet pølse med brød og masse anna sånn kjøtt:) Jeg og Natalia har tenkt å lage en cheervideo neste gong oss er atmed hverandre, siden oss har laga ei rutine som oss øver på i noen uker no. Så kanskje det kommer en cheervideo om noen dager? Snart må jeg jo også gjøre lekser, som IKKE er noe gøy. Engelsk prøve i morra. Men men, det kommer et til innlegg senere:)

 

La ikke ut Natalia sine bilder, men de kan dere se HER

Hva syns dere?

Har dere fint vær der dere bor? Ingen kommentarer

Dagens outfit


Heihei!

Nå vil jeg vise dere dagens outfit♥

Alt er fra cubus, hahah dongeri buksa, genseren og vesten!

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?

 


Ingen kommentarer

Fjellstua

Heihei folkens!

Fikk dessverre ikke blogget før nå, fordi jeg mamma, Karolina og Julian var på fjellstua på kafe kl 2. skulle igrunn legge ut dagens outfit før oss dro, men rakk ikke. Ja oss var på fjellstua på en kafe, jeg spiste svele , eplekake og drakk varm chokolade:)) Julian begynnte seff å gråte , så han måtte skiftes på osv.. Men oss hadde det kjekt uansett:) Tok noen bilder av utsikta.


Outfit bilder kommer senere.

Hva syns dere?

Har dere vært på fjellstua før?


4 kommentarer

Header

Hei, jeg har tenkt på å få meg ny header. Men jeg er så elendig på å lage header, så jeg lurer på om noen vil lage meg en header? Kontakt meg på e-mail: Natalia.brygida@live.no eller facebook: Natalia Pirates Kusy. Så sender jeg deg noen bilder du kan bruke. Etter du har laget headeren så lager jeg et innlegg om at du har laget headeren, vist det er mer enn 1 som vil lage meg header så tar jeg den headeren jeg liker mest. Tuusen takk vist du vil lage meg en header!♥ Poster eit random bilde jeg tok på mandag.

10 kommentarer

Kveldstur!

Heihei!

Istad var jeg pa en liten kveldstur med Kiara og Mamma, det var litt varmt ute og nydelii solnedgang! Turen tok ca. ei halv time, og no er jeg sliten og skal kanskje se en serie eller noe. Har takk noen fiine solnedgang bilder til dere. Mamma skulle ta eit bilde av meg og Kiara, men seff akuratt da hun tok eit bilde ble kameraet utlada. Ikke verdens fineste bilde av meg da, men for leve med det:) Var ihvertfall godt og ta seg en tur ut! Bildet oppafor tok jeg av hagen til naboen, syns det var veldig fint da oss gikk forbi.
Hva syns du?

Hvordan har dagen deres vert?♥

 


2 kommentarer

Tanteungen min

Heihei!

Dere har sikkert ikke fatt vite at jeg har blitt tante til worlds cutest Julian 9.Mai ♥ Han er bare noen uker, og er kjempe CUTE! Karolina bruker og vere her ganske ofte atmed han Julian, og da bruker jeg og trille han. Han er kjeempe liten og veger heller ikke noe stort. Her kan dere se noen bilder av han, siden jeg knipser bilder av han nesten hele tiden! Hahha.

Karolina og Julian ♥Julian og Emil, gutten til veninna til mamma.Aaahh, gjesp!


HAHAHAHA, det deer var bare eid! Begynnte og hylflire av det! So cute ♥

Kanskje litt mange bilder? Men hadde so mange fine bilder av han som jeg ville vise dere.

Hva syns dere?

Har dere blitt tante\onkel?


2 kommentarer

Weekend start

Heihei!

Idag er det lørdag! Ikke bare jeg som er klar for helg vell? Men det er ikke helt sommer ute .. 10 grader ute og skyer, for bare lyst å krølle meg sammen i kosegenseren min! Jeg og mamma har holdt på å vaske en sykkel jeg skal få. Og har vært på bensinstasjonen og fyllt på luft i hjula osv.. Igår fikk oss igjen matteprøva på skulen, jeg hadde øvd masse og håpte på at jeg skulle få god karakter. Skal ikke si at jeg gjor det kjempebra, men jeg er fornøyd! Idag skal jeg bare chille, chille og chille!:)
Søteste Kiara!♥

Hva syns dere?

Håper at dere for en fantastisk helg!♥ 


4 kommentarer

Dagens outfit, white jacket

Hei, for en time siden spiste jeg middag og var litt på trampolina. Skal se en film etterpå:) Men nå vil jeg vise dere dagens outfit.
White skin jacket H&M // Grønn militærfarge topp cubus // Dongeri bukse cubus

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?


6 kommentarer

Weekend people!

 

Weekend!

Heii, sweethearts!♥ Har savnet dere sykt! Så har tenkt leenge på om jeg skal begynne å blogge igjen, og det skal jeg! Så idag sluttet oss skulen kl 1, det gjør oss alltid på fredagane. Også vet jeg igrunn ikke hva mer jeg skal finne på idag. Skal kanskje ha overnatting i helga eller overnatte med noen. Alltid når jeg har besøk og gjør masse osv.. da blogger jeg ikke, haha. For kanskje 2 uker siden eller mer badet jeg på Giskestranda atmed Natalia, Madeleine og Julie. Første bad i år ♥ Jeg og Natalia gikk faktisk nedi vannet med hele kroppen , men Madde og Julie bare vasset. Og sist helg har det jo vært over 20grader! Men i denne uken har det jo kanskje bare vært 12? Og regn.. Så håper på at det blir fiint vært i helga sånn jeg kan ta fine bilder til dere.Hva syns dere?

 

Hva har dere gjort på idag? 

 

Kommer flere innlegg etterpå ♥


7 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits