Strawberry

Heihei!

Hele dagen idag har vært veeldig varm! Det har kanskje vært 18 grader idag, og det er kjempe dæilig! Oss våknet veldig seint, kl 1. Oss satt ute på verandaen å spiste jordbær med sukker og vaniljesaus! Naamm ♥ Kl halv 5 gikk oss en liten tur, oss møtte på noen kjempe søte hester. En brun og en hvit. Den hvite hadde bare et øye, på den andre var det ikke øyeeple, og den var gravid. Så søøt. Oss kalte hestene Luna og Brownie. Hehhe. Oss kom hjem kl halv 8.

For en time siden var oss ute på verandaen å spiste popcorn og drakk brus, hærlig!! ♥ Sorry for lite blogging, siden jeg ikke blogget igår. Men det er veldig kjekt her, og jeg vil heller kose meg med vennene mine, være ute og nyte været enn å sitte inne å blogge f.eks 3 innlegg hver dag ;) Håper dere forstår det. Her er noen bilder.Hva syns dere?

Har dere noen gang vært i Sundalen?

Ingen kommentarer

Summer day - Sundalen

Heihei! ♥

Dagen idag har vært veeldig varm, oss kom fram til Sundalen kl halv 5. Det var veldig varmt der, kanskje 18 grader ute? Når oss kom fram, så kjørte oss på butikker og kjøpte maange poser med godteri! Små godt, pizza, og masse anna. Også spiste oss Oreo is. Kl 7 skiftet oss til kjole for det var veldig varmt ute. Så tok oss noen bilder ute :) Besteforeldra til Natalia har en brun puddel som heter Emiley. Ho er kjeempe søøt! Nå sitter oss å ser på Final Destination på Netflix og kooser oss! Snart skal oss spise pizza, og godis ♥

 

Min kjole cubus \\ Natalia's kjole bikbok \\ Madeleine's kjole cubus ♥♥

Glad i dokke Nati og Madde ♥♥ 

Hva syns dere?

Har dere vært i Sundalen?2 kommentarer

Jentetur NEXT !

Heihei!

Det blir dæilig å være en hel helg, med verdens beste jentene mine! Natalia og Madeleine (♥!!) Oss skal være på Grøa i Sundalen hele helgen og bo i kjelleren til besteforeldra til Natalia. Jeg blir heltet kl 8 av Natalia, også skal oss på valderøya. Kl halv 1 blir oss kjørt innpå Moa å tar bussen inn til molde , så tar oss ferge. Det tar sånn ca. 4 timer å reise dit. Men det blir kjeempe kjekt. Har aldri reist alene med noen veninner før! 

Været skal være veldig bra der, skulle være 18 grader. Jeg skal ha med meg pcn og kameraet, så det blir blogging. Sundalen er en veldig fin plass som jeg har hørt. Så oss kommer til å ta masse bilder av alt oss gjør på osv..  og kanskje lage en video :) Så det kommer til å bli kjempe kjekt. Oss er på Sundalen sånn ca. kl 17-18, så det blir ikke noe blogging før da. Nå må jeg igrunn stikke, håper dere lesere skal kose dere ♥ Her slenger jeg inn dagens outfit.
Alt er fra cubus, hahah.

PS: Har laga video om svara på spørsmålsrunden igår, men fikk ikke redigert den. Så svara på spørsmålsrunden kommer når jeg kommer hjem, kanskje på mandag.

Hva syns dere?

Skal dere på jentetur i helga?2 kommentarer

Wants from Sheinside

Heihei! Akuratt nå stakk jeg innom Sheinside.com <--- Trykk der. Drømmer meg heelt bort der! Der er kjeempe fine sommerklær! Har kanskje tenkt å bestille noe der, men det er bare kanskje. I morra skal jeg, Natalia og Madeleine på en jentetur i hele helgen. Men det forteller jeg litt mer om i morra før jeg drar. Her er ihvertfall alle de kjeeempe fiine tingene jeg har lyst på fra sheinside! De fargerike toppene er bare helt til å for!! De er såå fiine. Også elsket jeg også alle kjolene og shortsene, og igrunn alt på bildene :) Kjempe mye bra utvalg der assa. 

Idag er været veldig fint, var sånn ca. 15 grader og sol ute. Og det er jeg veldig fornøyd med, i morra skal det være 18 grader og sol ute. Og da trur jeg virkelig at sommeren kommer! Håper ihvertfall på det.

 

 

Så ja, i morra sier jeg litt mer om jenteturen til meg, Natalia og Madde. Men jeg vet det kommer til å bli kjeempe koselig! ♥

Hva syns dere?

Ønsker du deg noe av dette?


8 kommentarer

Hvordan lage Oreo kake? (Video)

Ta på 720p for myyee bedre kvalitet!

Heii, igår lagde jeg og Madeleine Oreo kake. Skulle igrunn legge ut videoen igår, men den ville ikke laste seg ned på youtube, Så endelig har jeg fått lagd den ut! :) Håper dere liker videoen, og fikk hjelp de som ikke kan lage Oreo kake ♥♥

Hva syns dere?

Kan dere lage Oreo kake?


2 kommentarer

Sommer frokost !

Heihei!

Dagen startet med at jeg og Madde voknet kl 12, og lagde oss en liten sommer frokost og pyntet den litt ♥ Det var veeldig dæilig å se at sola skinner litt ute! Oss voknet veldig sent igrunn, siden oss la oss veldig seint. Også gikk oss ut å tok noen fine bilder. Hadde planer om å lage Oreo kaka no, men oss glømte seff å kjøpe kremfløte på butikken. Så oss må ned på butikken å kjøpe det. Typiske meg.. Nå sitter oss bare her ser på videoer, hører på spotify og blogger. Kommer bilder eller en liten video når oss lager Oreo kaka. Den blir forhåpentligvis vellykket!

 

Genser cubus \\ bukse cubus \\ converse zalando.no (?)

Har dere noe av dette?

Skal dere lage oreo kake?

4 kommentarer

Girl's night

Heihei! 

Dagen har gått kjeempe fort! Jeg og Madde var på butikken, og handlet inn alt oss trenger til å lage Oreo kake i morra, smågodt, jordbær og sjokolade. Oss smeltet sjokolade og dyppet i jordbær :D Det var kjempe godt! Kommer sikkert en video når oss lager Oreo kaka i morra, og oppskrifta. Oss lagde det på skulen noen uker siden, så jeg vet litt hvordan man lager den. Nå sitter oss bare i senga med hver vår laptop, og ser på Norges Beste Vines på facebook ♥ Hahha annbefaler å se på det, så for man latterkrampe! Oss sitter her å hylflirer. Resten av kvelden skal oss sikekrt bare ligge i sengen og kose oss!

 

Hva syns dere?

Koser du deg idag? 


4 kommentarer

Pancakes

Hei hei!

Istad lagde jeg og Madeleine oss pannekaker ♥ Naam, kjempe godt. Noen ble brennt, haha. Men men. Nå skal oss på butikken å kjøpe inn inngridienser til ei kake oss skal lage i morra. Oss skal lage Oreo kakee, nammis! Oss har også filmet inn noen klipp til Unblogged video, så jeg har mange klipp nå. Når oss kommer hjem skal oss sikkert ta noen bilder eller noe, og koose oss med jordbær og sjokolade ♥ Er kjeempe koselig når Madde overnatter! Lenge siden hun har overnattet, så blir det gøøy å være at med hun. 


Hva syns dere?

Har dere laget pannekake?


7 kommentarer

Bestfriends Cup song !

Sett på 1080p for myyee bedre kvalitet!

Heiii, her gjør jeg og Madeleine cup song ♥ Hva syns dere? ♥

Hva syns dere?

Kan dere cup song?


2 kommentarer

Dagens anntrekk: XoXo

Heihei!

Dagen idag skal sikkert bli gøy, siden søteste Madde HER skal overnatte idag ♥ Vet ikke helt hvor tid hun kommer, kanskje kl 4? Da kommer det til å være myee blogging. Å ihvertfall noe å blogge om. Jeg gleder meg sykt, siden det er litt lenge siden hun har overnattet, og oss finner sikkert på noe kjekt. Jeg hadde tenkt å bake noe idag, så da kommer jeg sikkert til å gjøre det når hun kommer! Det bruker å bli mye finere vær utover dagen, så da for jeg håpe på det. Nå sitter jeg bare å hører på spotify, og har tenkt å kanskje lage en video med svara på spørsmålsrunden snart. Så oss for se :) 

Håper dere søøte lesere for en fin og gøy dag idag da ♥!!Topp bikbok \\ høy shorts wow \\ smykke kappahl

Hva syns dere?

Skal dere ha overnatting idag?


2 kommentarer

Summerlooks - 2013 (Video)

Sett på 1080px på tannhjulet for myyye bedre kvalitet!

 Her er en video der jeg viser noen sommer anntrekker ♥ Dette er den hemmelige videoen jeg lovte dere. Hva anntrekk likte dere best?

Hva syns dere?

Har dere noen favoritt anntrekk?


8 kommentarer

As always

Heihei!

Dagen min har startet med at jeg ble irritert, såg ut av vinduet og det regnet! Sluttet å regne nå da, men fortsatt mye skyer. Håper det tar slutt å regne en gong! Idag skal jeg ikke gjøre så mye mer enn å være hjemme, blogge, se tv og filme inn noen klipp til en video jeg skal lage. Så idag blir det bare en chill dag :) Har noen flere innlegg på lur, så de kommer nok senere. Håper at dere lesere har fiint vær, og ikke dritt vær som er her nesten hver dag! ♥♥♥Har tenkt å lage video om svara på spørsmålsrunden senere idag :) Så bare gle dere!

Hva syns dere?

Hva slags vær er det med dere?


6 kommentarer

New inFikk denne av søsteren min, det er øyenskygger og rought der. Den koster 199,- 

Hva syns dere?


2 kommentarer

Sunday Funday

Heihei søtinger ♥

Har vært kjeempe koselig å være på dåp, men det som var kjedelig var å høre all preiken i ei time.. Så kjørte oss på en resturang å spise der, og var der igrunn å kosa oss til kl 4 :) Det var kjempe koselig! Oss tok masse bilder ilag osv.. Men ikke med mitt kamera, så jeg for se om jeg legger inn bilder fra resturangen senere. Der var masse god mat, fra shive helt til deser og middag! Spiste daim kake, det må jeg anbefale dere! Den var kjeempe god. Kom hjem for noen minutter siden, også skal mamma bare skifte så skal oss en tur til Karolina og Julian. Tok heldigvis noen bilder i kirka, når Emil skulle døypest. Så her er de. 

Så nå må jeg bare gå, hadee.

Hva syns dere?

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!


Ingen kommentarer

Dåp - Blue loop dress

Heihei!

Nå er jeg klar for å fare på barnedåp. Emil, gutten til søstra til Egil skal døpest i ei kirke i Ålesund. Oss skal være der seinest kl halv 11, så oss må fare kl 10. Stod opp litt tidligere idag, kl 8 for å ikke stresse med bloggingen osv.. Jeg skal ha på meg en mørkeblå kjole med sløyfe på. Den er såå fiin! Jeg bestilte den på Zalando.no for ikke så lenge siden. Der er veeldig mye utvalg! Vet ikke hva som skal skje etter at oss har vært i kirka. Skal ha med meg kameraet, så jeg oppdaterer dere litt når jeg kommer hjem :) Det blir sikkert kjekt og koselig i barnedåp. Men det blir litt stas, siden det er 11 babyer som skal døpest idag. Hahhaa. så ja, her for dere se kjolen jeg skal ha på meg ♥ Hadde den også på Karolina sitt bryllup.

kjole zalando \\ hvit jakke polen \\ sko (?)

Hva syns dere?

Skal dere på dåp?

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!

 


4 kommentarer

Dagens

Heihei!

Idag var jeg på resturang med Egil og mamma på resturang i byen. Det var på en måte et familie møte, så mange av familien var der. Det var sånn ca. 18stk der. Oss var på Egon hotell i byen og koosa oss masse! ♥ Jeg bestilte pizza, coca cola og oreo milkshake. Jeg ble kvalm av milkshaken, fordi det var oreo kjeks strødd oppe også kjeks biter inni. Men den var god fordet om! Jeg var også atmed ei som heite Silje, gøy å være atmed noen og ikke bare sitte med de voksene. Hahah. Oss kom hjem i halv 10 tiden, seinere enn jeg trodde. Jeg trodde at oss kom hjem kl 7, men det var da oss var på resturangenn.

Nå sitter jeg bare hjemme, og har tenkt å kose meg å se en serie, kanskje? Hadde tenkt å vise dere kveldens antrekk eller skal jeg si resturangens anntrekk når jeg kom hjem, haha. Men det ble det ikke noe av, siden det bare regner, regner og regner hele tiden. Hååper så mye at det ikke regner i morra, siden jeg skal jo lage en video til dere ;) Men for vell bare håpe da. For nå skal jeg bare kose meg å se en serie, så hadee ♥ Gooood kveld alle søte lesere! Håper dere har fått en fin dag, uten regn! Hva har dere søte lesere gjort idag?

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!

 


8 kommentarer

Byen straks \\ Dagens anntrekk

Heihei!

Straks skal jeg til byen med mamma og Egil, oss skal spise på resturang. Også skal jeg og mamma bare gå rundt å kike litt på moa. På tirsdag eller mandag, skal jeg og mamma også på moa men da skal ho kjøpe meg nye ting jeg trenger. Trenger virkelig noe nytt i klesskapet ;) Blir dæilig å kjøre til byen, siden det regner her.. Åhh! Vet ikke om det blir noe sommer her i Ålesund, det regner jo nesten hver dag! Men men, for se da. Turte ikke å gå ut å ta bilder idag, da hadde jeg sikkert blitt helt klissvåt, haha. Senere idag eller i morra kommer det en video! Men det er en litt annerledes video enn det bruker å være. Så dere bør gle dere ♥ Kommer ikke hjem før 7.tida idag sånn ca. Så det blir mer blogging når jeg kommer hjem.

 

Topp bikbok \\ shorts wow

                                                                                       Ha en goood dag alle lesere!! ♥♥♥♥

Hva skal dere idag?

Har dere noe av dette?

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!

               


2 kommentarer

Go gutt'n min!

Heihei!

Som jeg sa i det første innlegget så var jeg med Julian idag! Han er steike meg kjeempe skjønne. Jeg fikk trillet han idag, trillet han i kanskje 30min? Også passet jeg han litt, og lekte med han. Men jeg blir selv veldig lei meg når han gråter :( Han gråter ganske ofte igrunn, fordi at han har vondt i magen.. Det er såå trist å se han gråte! Men har fått tatt noen glad bilder av glad gutten miin. Etter helga har jeg og Karolina tenkt oss på Moa å bade med han! Det blir spennende å se hvordan han oppfører seg i vannet. Håper han ikke gråter, da for han sikkert all oppmerksomheta. Hahahha. Skulle ønske jeg kunne tatt flere bilder av han når han smilte, men kameraet ble utlada..

 

Det er litt rart å si at jeg er tante, for det føles så voksent ut.. Hahaha.

Er dere tante\onkel?

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!

 


Ingen kommentarer

Hvordan få faste lesere?

Hei! Nå har jeg tenkt å lage eit innlegg der jeg skriver noen punkt en blogg ha for at jeg skal bli fast leser på den.

  • Ha en fin og lys header med stor skrift på.
  • Ha et ryddig design, kanskje litt rosa eller grått? Og det må være gratisdesign! Jeg krysser ut bloggen med en gong vist jeg ser at designet er f.eks med hjerter, glitter, ponnier og sterke farger som lilla f.eks..
  • Ha stor og inntresang overskrift på bildene dine, jeg liker ikke sånn små løkkeskrift som overskrift.
  • Ha store og lyse bilder , f.eks i størrelse 800px og oppover, jeg bruker 900px for da for jeg stoor og fine bilder.
  • Ha minst 1 bilde i hvert innlegg, ihvertfall når du forteller hva du har gjort på idag osv..
  • Du bør ha litt tekst i eit innlegg vist du skal fortelle hva du har gjort på idag, ikke bare idag var jeg atmed blablabla og her er noen bilder. Det blir for lite å skrive om.
  • Ikke ha så mye skrivefeil i innleggene dine.
  • Ta gjerne bilder ute, da blir bildene lysere og finere. Du trenger ikke å ta bilder ute hele tiden, men det kan bli litt kjedelig å se f.eks outfit bilder med en hvit vegg hele tiden :)
  • Du bør ha et kamera når du tar bilder, og gjerne et bra et. Ikke bruk mobilen hele tiden!

 

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!

Hva syns dere?

Kommenter bloggen deres på kommentar, kanskje jeg blir fast leser?

 


Ingen kommentarer

Good moorgen!

Heihei!

Det følest faktisk ut som det er helg, men det er ikke det. Hahha, det er fredag ♥ Idag har jeg bare hatt på meg chill klær og spist pannekaker fram til nå. Dæilig å vokne å tenke, NO SCHOOL! Så det skal bli masse blogging i sommerferien skal jeg love dere! Det er den tida jeg for mest tid og inspirasjon til å blogge. Skal snart ut, jeg og mamam skal besøke Karolina og Julian. Julian ble 1 måned og 2 uker igår, wii! Han er steike meg så skjønne, nå siden han har blitt litt større. Kanskje jeg tar noen bilder av han? Idag er det litt sol ute, men mest skyer. Så jeg lengter etter soola noe syykt. Men blir dæilig når oss skal reise bort til sola i sommerferien ♥♥♥ Men nå må jeg bare stikke. Her er noen bilder.

 

Hva syns dere?

STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDA HERHERHER!


2 kommentarer

Spørsmålsrunde

Heihei!

Nå har jeg tenkt å ha spørsmålsrunde, da er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg på dem om kanskje en uke? Vil først få minst 30 spørsmål før jeg svarer på dem. Du kan spørr om ALT du vil, spørr i vei! Svarer seff på video ;)Har dere noen spørsmål?


23 kommentarer

Cup song (When i'm gone)

Trykk på 1080p på tannhjulet for myyee bedre kvalitet!

Heii, nå har jeg laget en Cup song video til dere :) Håper dere liker den. Er ikke så særlig flink da men, tenkte det hadde vært greit å legge den ut. Jeg, Malene og Fride har tenkt å lage en Cup song video en dag, kanskje det ikke blir så lenge til? Da skal jeg legge ut videoen på bloggen. Jeg har også tenkt å lage en video der jeg viser hvordan man gjør Cup song, for de som ikke greier det. Skriv gjerne på kommentar hva du syns om videoen!

Hva syns dere?

Kan dere Cup song?

 


8 kommentarer

Sommerferie \\ Pakke

Heihei!

NÅ ER DET SOMMERFERIE PÅ MEG! På skulen så såg oss film , spiste godteri og holdte på med leiker. Som jeg sa så fremførte jeg, Malene og Fride Cupsong. Fride sang :) Læreren og de i klassen ble innponert, og det ble oss glad for. Var veeldig nervøs og hadde veldig rar magefølelse, siden når oss øvde så gjekk det enten noe galt med syngingen eller at oss glapp koppen. Men alt gikk perfekt på framføringa! Og ei i klassen sa oss gjor det heelt likt. Det er jeg veldig glad for ♥ 

Idag kom en pakke i posten fra www.Lightinthebox.com <---- klikk her,  pakken bestilte jeg for ca. 1 og en halv uke! En Nikon Fjernkontroll, har ønsket meg det leenge sånn jeg kan gå veeldig langt bak og bildene blir ikke uklare! Kjempe fornøyd!! Den kostet 18,- kr for den var på salg. Igrunn kostet den 38,- . Mange trur at det er svindel siden det koster så lite osv.. Men jeg bir bare litt lei av folk som trur at billige ting er svindel elns.. Jeg har heller ikke bestilt der før, men pakken kom etter 11 dager. Den funker heelt perfekt, og den er helt lik de som er på lkjøp osv... Så anbefaler å bestille der, masse billigere og helt lik! Ignorer neglene mine >.<Hahah mange bilder, måtte prøve ut fjernkontrollen :D

Hva syns dere?

Har dere fjernkontroll?9 kommentarer

Vet dere hva?

Vet dere hva?

Jeg kom på 1.Plass på Giskekommune idag!! Er så kjempe stolt over alle leserne mine! Uten dere kunne jeg definitivt ikke ha klart meg, og heller ikke klart å blogge! Når jeg kom på 1.Plass hadde jeg 74 lesere. Ble veldig sjokert da jeg såg at jeg putselig hadde 74, siden dagen før hadde jeg kanskje noe med 30? Så håper virkelig at leser anntallet stiger, fordi dere lesere inspirerer meg noe sinnsykt! Hver kommentar gjør meg glad, og varmet hjerte mitt.

Så håper at jeg kommer på 1.Plass noen ganger til, det er en utrolig god følelse å tenke at man endelig har lykkes med noe man har hatt lyst på lenge. Så håper virkelig at dere leser bloggen min, det gjør meg KJEMPE GLAD! Jeg legger ut bilder hver dag, og prøver å blogge mest mulig! Så det er bare å kommentere om dere har tips til hva jeg kan blogge om :) Glad i dere søte lesere!


Har dere komt på 1.Plass før?

Er dere fast leser på bloggen min?6 kommentarer

Omtale: Final Destination

Heei!

Nå har jeg nettopp spist taco til middag! Naam. Mange har spørt meg om hva min favoritt skrekkfilm er, og hva den handler om osv.. Så favoritt skrekkfilmen min er definitivt Final Destiation. Anbefaler den det sterkeste! Den er for de som ikke blir redde av skumle filmer og som liker litt blodige filmer, heheh. Her er en beskrivelse om hva filmen handler om, fannt denne på en side der man kan se filmen :)

Wendy Christensen (Winstead) har synske evner og en dag får hun et forvarsel om en forferdelig ulykke med en berg-og-dal-bane hvor hun og hennes venner er med. Hun får varslet vennene sine og hindret at de er med i dødsulykken. Men mørkets skjulte krefter gir ikke opp kampen for å innhente de "overlevende", som egentlig skulle blitt drept i fornøyelsesparken. Wendy og vennene hennes tar opp kampen mot kreftene og forhåpentlig klarer de å lure døden denne gangen.

Her er en trailer.

Det er 1-5 filmer av Final Destination. Denne er Final Destination 3. Men det skjer helt ulike ting på de andre filmene ;) Se gjerne filmene! ANBEFALES!

Har dere sett filmen før?

Vil dere se filmen?

Høres filmen spennende ut?

 

 


Ingen kommentarer

Happy girl!

Heihei!

Idag er jeg suuperglad ♥ Da er det bare en dag igjen til sommerferien, omg hva dæilig! På skulen så jobbet oss med eit prosjekt oss skal fremføre i morra. Jeg og Elina har ein lakat om Polen. Håper det går bra når oss skal fremføre den! :D Så reiv oss av papir fra bøkene, som er det beste jeg vet om hahaha. Føles ut som det var idag læreren vår maset om å ha papir på bøkene! 

I morra skal oss ha en kose dag på skulen, oss kan ha med oss godteri. Oss skal ha noen leiker og kanskje se film elns..? Jeg, Malene og Fride har tenkt å vise fram Cup song foran hele klassen :) Fride skal synge, siden hun er kjempe flink! Det blir litt flaut, men jaja. Oss slutter ihvertfall kl 12 i morra, dæilig. Her er noen bilder til dere.Hahahha søte Kiara jenta mii ♥ HA EN GOD DAG VIDERE ALLE SØTE LESERE! ♥

Hva syns dere? 

 


Ingen kommentarer

Trening trengs

Heihei søtinger!

Tok meg en tur ut, å treenet. Ja kjeempe masse. Hahaha, bare utpå trampolina. Øvde meg på stiften, som jeg klarer nesten og flikflak. Men når jeg skal gjøre flikflak bare lander jeg på hodet. Som vanlig.. Men men, som mange sier: Øving gjør mester! Så skal bare øve massee. Ble ganske sliten og sulten, så jeg kom inn og spiste kjempe god middag. Så la jeg meg på sofaen å sov i kanskje 1 time? Dæilig å få seg en liten blunn! Nå vet jeg ikke hva mer jeg skal gjøre, kanskje dra ut på trampolina igjen eller noe sånn?  Håper dere har hatt en god dag idag ♥
Hva syns dere?

Hva har dere gjort på idag?


4 kommentarer

Glitter lips ++ Dagens anntrekk

Heihei!

Dagen idag har vært ganske fin! Det har vært sånn okei vær, vært skyer og sol. Nå ser jeg at det kommer mer sol :) 2 dager igjen til SOMMERFERIE!!! Can't believe it, haha. Nå sitter jeg å slapper av, ser tv, spiser bløt kake med jordbær, bringebær, blåbær og krem, så drikker jeg Coca Cola, yndlings brusa mii ♥ Koos vettu. Snart skal jeg se en film Final Destination. Anbefaler på det sterkeste!! Mange har spørt om hva film som er yndlings filmen min og hva den handler om osv.. Så da har jeg tenkt å lage et innlegg om Final Destination senere. For dere som ikke har sett den. Her har dere dagens outfit:))

Topp wow \\ skinnjakke H&M 

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?


2 kommentarer

Red lips

Heihei!

Idag er det mandag, første dagen i uka. Dæilig å slippe lekser, siden det bare er 3 dager igjen til sommerferie! Har igrunn ikke noe sommerfeeling enda... I dag tidlig regnet det, og har igrunn bare vært skyer hele dagen. So baad! Men snart måå sommeren komme!! Nå sitter jeg her med Fride, og tenker ut en Unblogged video! Så ja, min første unblogged video hehe. Oss har filmet inn noen klipp nå idag, men resten filmer oss inn kanskje om noen dager? Har tenkt å ha en spørsmålsrunde senere. Så da for dere stille meg spørsmål når det kommer ut et spørsmålsrunde innlegg :) Her er noen bilder søøte Fride tok av meg. Hahaha, hun er proff ass!


Hva syns dere?

Ha en fiin dag videre alle sammen!


6 kommentarer

Bruun til sommeren

Heihei!

Hele dagen min ble basert på å gjøre meg selv litt brun, heheh. Vil jo bli litt brun til sommerferien ihvertfall :) Snart blir det bare å spise good middag, jeg er kjempe sulten. Også skal jeg vell bare fortsette å sole meg. Sitter i hagen til pappa på eit teppe med pcn, og hører på spotify. Har fått meg en sooleklart ny favoritt sang! Har blitt helt hekta på den, dæilig å sitte ute å sole seg og høre på full guffe musikk! Sangen heter Isac Elliot - New Way Home ♥♥ Kl 6 eller 7 skal jeg hjem til mamma igjen, men ihvertfall til da skal jeg kose meg :) Håper alle dere søte lesere har fiint vær og nyter det!!
Hva syns dere?

Har dere sol der dere bor?

STEM PÅ FINEST HEADER HERHER!

 


2 kommentarer

Søøndag

Heihei!

Idag er det søndag, siste dagen i helga. Dritt assa... Men men, idag hadde jeg null niks i skapet å ha på meg, og siden det var så varmt så slengte jeg bare på meg en topp&shorts :) Like greit det vettu. 

Nesten varmere idag enn det var igår, kjeempe diiigg! Og det beste er at det bare er mindre enn en uke igjen til sommerferie, bare 4 dager! HOOOOOLY kan ikke vente. Idag vet jeg ikke noe jeg skal finne på. For vell oppdatere dere senere også da!

Topp kappahl \\ shorts wow

Har dere noen spesielle planer idag?

STEM PÅ FINEST HEADER HERHER!

 


4 kommentarer

Sunset
Heii, idag har dagen gått veeldig fort. Har sittet å chillet hjemme og vært på moa. Men kjøpte meg igrunn ikke noe på moa ;) Bare gikk rundt å kiket litt. Så fikk jeg kjeempe lyst på Mac donalds, så da ble det det også. Hahah. Må nesten alltid stikke innom der når jeg er i byen. Veeldig usunt iknow! Og nå skal jeg bare sitte plantet i sofaen å se en film som heter Final Destinasion elns.. Det er en Horror en skrekk film, og i love it! ♥ Istad kiket jeg ut av ytterdøra å såg den fiiiine solnedgangen. Så da ble det seff noen bilder av den, hehe. De bildene som er tatt av månen, og der sola er gigantisk og det er laange solstråler er tatt med Iso High2, det er veeldig nyttig når du skal ta bilder av f.eks sol, eller når det er mørkt osv.. For da for du skikkerlig nydelig effekt på bildene :) Så siden jeg har skrevet deen lange teksten så har dere også fått mange bilder.

Hva syns dere om bildene?

STEM PÅ FINEST HEADER HERHERHER!

2 kommentarer

Hvilken header?

Heihei!

Jeg har ingen header som dere ser , så jeg sendte inn ønske om header til Headerplease HERHER , jeg fikk inn en kjempe fin header der! Også har jeg også sendt mail til noen og fått inn nydelige headere ♥  Alle headerne var nydelige!! Elsket dem. Men greier ikke å bestemme meg hva header jeg skal bruke. Stem på hvilken header du likte best, som jeg burde bruke. Vil du lage meg en header? Da er det bare å kommentere. STEM STEM STEM FOR FINEST HEADER SOM JEG BØR BRUKE!

Nr.1 Zatarina på Headerplease og bloggen hennes HERHERHER ♥ Veldig fiin, skogslig header med stor fin skrift!

Nr.2 Mayelife HERHERHER ♥ Kjempe fin header med striper og løkkeskrift! Tuusen takk for headeren.

Nr.3 Line Ross Holmen, e-mail: Lineroho@gmail.com. Kjeempe fiin lys header med stor løkkeskrift ♥ Ble veeldig fornøyd med headeren.

Vil dere lage meg en header? Send meg mail: Nataliakbslife.blogg.no , eller kommenter :)

Hva syns dere?

Hvilken header syns dere jeg bør bruke?


16 kommentarer

Need need you sun!Heihei!

ENDELIG HELG! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Utrolig hærlig med helg, her og nå! Det er dæilig å få spist nydelige pannekaker til frokost siden jeg var dødssulten! Nå skal jeg snart ut i byen , å igrunn bare kike litt. Vet ikke om jeg skal kjøpe meg noe siden neste helg skal jeg og mamma til byen og kjøpe meg alt jeg trenger til sommer :) Været idag er perfekt, sool ♥ Sola gir meg virkelig masse inspirasjon sånn jeg for lyst til å ta tak i kameraet gå ut å ta bilder, og etterpå skrive til dere. Dere lesere gir meg også myee inspirasjon, uten dere hadde det ikke vært noe blogging!

Så vist det blir noe innkjøp ifra byen, så oppdaterer jeg dere senere. Så igrunn ville jeg bare oppdatere dere litt om hva jeg skal gjøre idag. Kommer flere innlegg etter byenturen, så idag skal det bare være en kooos dag med masse sol, skal jeg love dere! :)
Hahaha, kleint. Men måtte bare laste inn dette bilde xD
Genser cubus \\ shorts cubus \\ strømpebukse (?)

Hva syns dere?

Good helg alle søte lesere!♥


 

 

 


2 kommentarer

Null blogge dag

Heihei! Idag har jeg ikke blogget fordi jeg var på regnmakerdag med hele klassa. Jeg kom hjem sånn ca. kl 5 :) Det var kjempe gøy på regnmakerdagen, oss hadde kjempe mange aktiviteter. F.eks: Klatring, sånn flåte greie og maange ting jeg ikke vet navnet på. Så spiste oss også mat der! Det var en konsert, det var noen kjente artister der. En mann fra Ålesund som vannt Idol, og en til mann som er halv afrikansk og bor i Oslo og ei dame som fekk platekontrtakt når ho var 11 år! Jeg og Natalia stod ilag under konserten, eller halve konserten. Oss var ikke så langt framme, men så ble jeg pressa lenger fram. Så jeg var nesten helt fremst med scena, menst Natalia ble der oss var. På koserten var det bra musikk også danset oss regnmaker dansen osv.. :) Så var en veeldig vellykket dag idag! Så dere forstår vell hvorfor jeg ikke fikk blogget før nå?Hva syns dere?

Var dere på regnmaker dagen idag?


4 kommentarer

How to make cruls with streightener?

Hei, her er videoen jeg lovte deg om hvordan lage krøller med rettetaang. Jeg brukte laang tid på å redigere den, så håper dere liker den! Er det noen spørsmål, så bare spørr i kommentarfaltet :)

 

I morra blir det Regnmaker dag på skulen, så da begynner skulen blog halv 10! Også skal oss skal ta buss til byen med klassa på tuneset , så skal oss se konsert å danse og ha maange aktiviteter. Så kommer hjem fra skolen kanskje rundt kl 5. Så det kan være det ikke blir blogging før kl 6 eller eventuelt 7 i morra.

Hva syns dere?

Likte dere videoen?


2 kommentarer

Grilling anntrekk

Heihei!

Nå har jeg vært på sommer avsluttning med Pirates. Oss var på volsdalsberg stranda å grilla. Jeg, Natalia, Mora henna satt ilag å hadde engangsgrill å grilla ♥ Det var veeldig koselig. Så var oss atmed noen andre fra Peewee laget vårt , og stunta litt. Såg også på noen fra Junior\Senior som stuna, de var veldig flinke! :) Sånn kl halv 8 kjørte oss hjem. Og var veldig heldig med været, var litt vind. Men mesteparten av tida var det sol.

Nå sitter jeg bare å gjafser i meg vannmelon og jordbær og ser på tv. Hahahha kos ♥ Her er anntrekket jeg hadde på når oss grilla!Dongeri jakke H&M \\ Topp oslo (?) \\ Høy shorts cubus \\ Brun strømpebukse (?)

Har dere noe av dette?

Har dere grillet idag?


Ingen kommentarer

Day today ++ sneak peekHeihei!

Idag har det vært en heelt vanlig onsdag. Oss fekk fri litt tidligere idag fra skulen. Oss sluttet kvart på 2 , og ikke ti over to :) Nå har jeg spist middag, senere skal jeg ut på sommer avslutning med Pirates på voldsdalsberga. Det blir sikkert kjeempe koselig! Da skal heele Pirates laget møtest. Skal bli henta av Natalia kl 5, og kommer hjem ca. litt over 8. Håper på det beste været, skulle være litt regn idag. Men ble ikke noe av, braa. Er veldig bra vær idag, sol med skyer men passe varmt. Så da for jeg snart dra på avslutning da! Her er sneek peak på dagens outfit, men skal skifte når jeg skal på avslutning.

Jb genser ebay \\ vest cubus

Hva syns dere?

Hva skal dere gjør idag?
5 kommentarer

Klassebilde

Heei, igår tok oss klassebilde på skulen. Jeg syns det ble veldig vellykket igrunn, bedre enn i fjor ihvertfall! Fotografen hadde en ape blits på kameraet, haha. Når han trykkte på handa hans så bevegde den seg og flirte. Den var morsom, haha. Når oss tok alene bilder da fekk oss løv å gjøre hjerte! Har tenkt å vise dere bildene oss tok, her er dem :)

 Hva syns dere?

Har dere tatt klassebilder på skulen?

 


4 kommentarer

Summer time

Heihei!

På skulen idag hadde oss engelsk prøve, kjiipt. Men jaja gikk ko bra den ! :) I dag er det fiint vær jippi! Endelig vettu, men i morra skal det kanskje bli småregn igjen. Nå er jeg atmed Fride, oss har vært på trampolina og kooost oss med sjokolade. Oss tok en liten photoshoot. PS: Fride er kjeempe flink til å ta bilder! ♥ Vet ikke hva mer oss skal finne på, sikkert være ute å nyte sola. 

 

 


Hva syns dere?


6 kommentarer

Cheer is my drug!

Hva syns dere?

Går dere på cheerleading?


5 kommentarer

Sammen med beste

Heihei!

Idag var skoledagen helt vanlig :) I morra skal oss ta skolebilde på skulen, håper bildene blir fine hahaha. Sist år såg jeg ut som en nerd, helt sant! Nå er jeg hos Natalia, oss sitter bare å chiller. Idag er det endelig fint vær ute, yees. Oss har igrunn bare vært ute, og hatt en liten photoshoot hehe. Vet ikke hva mer oss finner på , etterpå sånn ca. kl 5 skal jeg hjem å lage til hårvideoen til dere. Nå er det vell bare å gå ut å nyyte sola , skal være ute meste parten av dagen ♥
Hahaha kleint bilde, men men..Hva syns dere?

Ingen kommentarer

Regnfull dag

Heihei!

Idag har det bare regnet, og vært stygt vær! Som sagt har jeg vært atmed Marie. Gjerne skjekk ut bloggen hennes HERHERHER, Oss såg film og koste oss med sjokoladekake og vanilje is. Nam nam! Oss gjor igrunn ikke på noe, oss hadde det igrunn så kjekt att tida gikk veldig fort, og da glømte jeg seff å ta bilder. Jeg ble kjørt til Marie kl halv 6 også kl halv 9 måtte jeg gå gjem igjen. Jeg hater at det regner, omg.. Det er jo en sommer måned nå! Også regner det, jeg kan ikke tro det. Måtte gå gjennom mye gress når jeg skulle hjem igjen, så ble våt. Haha :D Savner sola fæælt! Har igrunn ikke gjort så mye annet idag. I morra skal jeg bli med Natalia hjem rett etter skulen. Da skal jeg ha med meg kamera, så kommer det bilder forhåpentligvis :)Hva syns dere?

Har dere sol eller regn der du bor?


Ingen kommentarer

Fancy Cruls

Heihei søtinger ♥

Idag er det søndag, siste dagen i helga. Dritt ass! Idag prøvde jeg ut noen fancy krøller med rettetang, jeg skal vise dere hvordan man lager de på hårvideoen. Men seff hadde oss ikke hårspray, hahaha. Aldri gløm hårspray! Da detter de ut veldig fort. Men men. Nå sitter jeg og hører på spotify, og etter middag skal jeg til Marie HER ♥ Vet ikke hva oss skal finne på, men det kommer sikkert bilder :)

Hva syns dere om krøllene?


2 kommentarer

Jordbær


Heei, nå sitter jeg bare plantet oppi sofaen med jordbær og ser på tv. Har tenkt å lage en hårvideo til dere, der jeg viser noen frisyrer man kan ha på hverdagen :) Den kommer sikkert i morra.

Gleder du deg til videoen?

Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Chillin

Heihei! Idag skal jeg bare chille løs! Det er endelig heeelg, dæilig! Idag stod jeg opp kl 10, og kl 11 dusjet jeg og stellte meg. Hadde bare på meg en chill stil idag, gadd ikke å finne på noe stort. Bare en topp og ei bukse. Snart skal jeg ringe til Andrea å spørr om ho vil komme opp, ho skal kanskje overnatte idag ;) Vist ho overnatter skal oss kose oss kjempee masse. Sist gong hun overnattet var jo veeldig lenge siden, kan jo hende det var nesten 1 år siden. Da døgnet oss og hørte musikk osv.. Hahaha, da hadde jeg rom nede. Helt i kjelleren, så mamma hørte ikke bråket. Bildet oppafor var det ei jente som heiter Elise som redigerte bildet! Tuusen takk til deg, syykt fint bilde ♥ Her er noen bilder jeg tok til dere.
Topp bikbok \\ bukse cubus

Hva syns dere?

Har dere noe av dette?
 


2 kommentarer

Outfit - Black

Heihei 

Idag har det vært en helt vanlig dag. Oss hadde kartleggingsprøve Del 1 i Matte på skolen idag, men den var veeldig enkel ;) Idag vet jeg ikke hva jeg skal finne på, skal kanskje være atmed Andrea senere. Hun skal kanskje overnatte i helga. Blir koselig det! Skal ihvertfall ha masse å blogge om i helgen vist hun overnatter. Nå hører jeg igrunn bare på spotify og chiller. Har tenkt å kjøpe\bestille meg en fjernkontroll\knapp til Nikon D5100 kameraet mitt. Men på elkjøp, lefdal, expert osv.. Koster det jo 200 eller 300kr.. Har funnet ei side som selger en helt vanlig grå og hvit Nikon fjernkontroll som koster bare 36 kr! Men finner ikke denne siden igjen, så vist dere vet hvor man kjøper\bestiller billige Nikon fjernkontroller hversåsnill si ifra! Nå sitter jeg og spiser, så må spise fra meg fær maten blir helt kald. Snakkes! ❤ Her er dagens outfit.

Hva syns dere?

Hva skal dere i helga?Ingen kommentarer

Photoshoot - With my best friends

Heihei!


Idag hadde oss prøve på skulen, planprøve jepp.. Vet ikke helt hvordan det gikk, ikke så bra egentlig. Men men. Skal øve litt mer til neste planprøve! Oss hadde Mat&Helse på skulen, oss fikk bestemme hva oss skulle lage. Jeg, Malin og Elina lagde Oreo kake, og noen andre lagde Brennende Kjærleik. Naam! Oreo kaka ble veldig vellykket igrunn ;) Etter skulen tok jeg og Natalia buss til Madde på valderøya, oss har vært atmed Mathea. Nå sitter oss bare å chiller og koser oss. Har sett en film istad ♥ Tenkte å oppdatere dere litt, så oss tok en liten photoshoot til dere. For se hva mer oss finner på senere.

Hva syns dere?

Har dere kost dere med bestevennene deres idag?

 


Ingen kommentarer

Piknik kos

Hei! Som jeg sa skulle jeg og Madde HER  ha piknik ute, og det hadde oss! Det var kjempe gøy og koselig ♥ Oss satt på eit teppe ute i hagen, hadde med oss pølse m brød og marsmelows. Også fikk oss lov å grille i grillen vår, og mamma kom med dæilig og god taco. Naam! Så det ble grilla pølse m brød, marsmelows og taco. Det var kjempe godt. Oss filma en liten video der oss viser når oss griller og koser oss, videoen skal jeg redigere i morra. Videoen kan komme i morra eller i over i morra :) Savner virkelig å grille, det var så koselig. Også holdte oss på med ding og spring med naboene, hahaha. Det var artig. Ja, skal ikke skrive så mye mer. Her har dere bilder.

Hva syns dere?

Har dere grillet idag?


2 kommentarer

Kose dag med Madde

Heihei!

Nå er jeg atmed Madeleine HER ♥ Hun kom for ikke så lenge siden, oss har vært ute å tatt noen bilder og vært på trampolina. Nå skal oss snart ut å ha piknik, og kose oss veeldig. Vet ikke hva mer oss finner på, men oss for se. Oss har nettopp tatt noen bilder til dere, haha twins vettu. Tok på meg noe annet enn jeg hadde på de siste bildene.

 


Jb genser ebay \\ vest cubus \\ dongeribukse cubus

Hva syns dere?

Har dere besøk?

 


2 kommentarer

The nature is beautiful.

Heihei!

Idag grillet oss på stranda med klassen, var ikke så fint vær når oss skulle grille. Det begynnte å regne litt, men var koselig å sitte ved bålet. Oss fikk komme hjem kl 12, så jeg har ryddet litt på stua og gått tur med Kiara♥ Putselig ble det glo varmt ute, men når oss skulle grille var det jo regn.. Men må også rydde rommet mitt idag, ser jo helt boomba ut! Mamma har mast på meg i mange dager no, haha. Her er noen bilder jeg tok til dere :)
Hva syns dere? 


4 kommentarer

Litt av hvert

Heihei!

Idag blogget jeg ikke fordi jeg var med Natalia på valderøya , også kl 5 skulle oss på cheer trening. Det var ganske gøy på trening. Men veeldig leit at det er siste treningen i år, og noen går over til Junior. No har jeg gjort lekser, og sitter nydusjet i senga å chiller.

I morra er det veeldig DIGG dag på skulen. Ungdomms trinnet skal ha muntlig eksamen, så hele skulen unntatt de som skal ha eksamen må vekk! Så klassa vår bestemte seg for å fare på Alnes på Sanvdika (stranda) å grille og kose oss masse! Oss kunne kanskje bade, men skal i hvertfall vasse. For vell ha på meg dongeribukse i det første. Det er veeldig skiftendes ver :\ Men skal ha med meg shorts i tillfelle det blir sol! Dere for se hva jeg skal ha med meg når jeg griller i morra. Har tenkt å vokne litt tidligere å lage ett innlegg til dere før skulen :) Der viser jeg dagens outfit, og hva jeg skal ha med meg. Slenger bare inn noen bilder. PS: Ser helt gørr ut ja GØRR når jeg har dusjet og sminken min ikke er helt borte.

 


Hva syns dere?

Hva har dere gjort idag?

 


2 kommentarer

Cake time

Heihei!

Var så heldig at jeg fikk hjelpt mamma å lage verdens beste bløtkake eller hva det nå heter. Den er kjeempe god! Spiste den etter middag idag kl 6 sånn ca. Den tar kjapp tid å lage kanskje 30min (?) På skulen på torsdag for oss velge hva oss vil lage i Mat&Helse, siden det er siste gang i år oss for lage mat. Jeg og Fride hadde ikke peiling på hva oss skulle lage, så oss tok gullrotkake. Vist jeg kom på den kaka mamma lagde, hadde jeg selvfølegelig foreslått den! Men men, gjort er gjort! Nå skal jeg bare øve til engelsk prøven som er i morra og sikkert bare chille løs, siden Natalia gikk hjem igjen for ikke så lenge siden. Har hørt at mange har eksamen, lykke til alle som skal ha eksamen!!

Naam, blir sulten av å se på bildene!

Hva syns dere?

Har dere smakt sånn kake før?


2 kommentarer

Monday again

Heihei!

Idag er det mandag igjen, ja uff. I morra skal oss ha engelsk prøve osv.. Men det er dæilig å komme hjem fra skulen. Oss begynnte kl 9 idag, så fikk sove litt mer idag :) Nå er Natalia her, oss skal sikkert finne på noe ute snart siden det er så fiint vær ute. Det er finere vær idag enn i helga, men fortsatt ikke så varmt. I morra skal det begynne å bli enda varmere, og jeg håper at det blir mer sommer vær da. Vet ikke hva mer oss skal finne på idag, oss skal ut nå. Så skal bare legge inn noen bilder til dere :)

 Hva syns dere?8 kommentarer

Pussy

Heihei!

Det er en svart og hvit liten katt som bruker å komme ut i hagen til pappa. Den var så skjønn at jeg tenkte å ta en liten photoshoot av den på fredag. Hahha, ble jo noen fine bilder da. Siden han var i bevegelse hele tiden. Katten bruker å komme på besøk til pappa nesten hver gang jeg er med han. Han er bare så søte! Men vet ikke om det er jente eller gutt. :D

 

Hva syns dere?

Bruker det å komme ukjente katter til dere?


9 kommentarer

Godtekos

Heihei!

Idag regner det selvfølgelig. Så jeg sitter plantet i sofaen, hører på spotify og ser litt på favoritt serien min. Og stoor koser meg med litt godis, sjokoladekjeks, is , cola osv..  Hahha, ikke så sunnt men man for jo lov i helgene da ;) Senere idag skal jeg til Karolina og Julian. Kommer hjem kanskje i 7tida. Skal vell ikke gjør så mye anna idag , siden det er drittvær. Men oss for se! ♥Hva syns dere?

Hva skal dere gjør idag?

 


2 kommentarer

Dagens innkjøp
grønn stram bukse cubus 249kr // høy dongeri shorts cubus 179kr.

Dette var innkjøpa mine fra idag, hadde med meg 450kr trur jeg. Ps; Høy shortsen ser masse bedre ut i virkeligheten:)

Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Regn, regn, regn

Heihei!

Idag voknet jeg kl 10, såg ut av vinduet og det regnet! Ååå.. Er så lei av at det må regne. Det er jo første sommer dagen idag , og den kommer det til å regne på. Så det blir vell ikke noen fine bilder ute i sola i helga da.. Istad dusjet jeg, og om ikke så lenge skal jeg på Moa (byen) å kjøpe meg noe. Men har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe enda. Innkjøpene kommer idag:)

 


Hva syns dere?

Hva skal dere i dag?

 


6 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits