Innkjøp - Wiii!!

Hei! Sorry for dårlig blogging i det siste. Men ihvertfall, er jeg hjemme der bestemor bor nå. 

Tidligere idag tok oss en tur ned på kjøpesenteret. Jeg fikk en tidlig bursdagsgave av bestemor, det var et kamerastativ. Jeg har ønsket meg det leenge! Nå blir det skikkerlige og fine bilder. Looveit!♥ Det kostet 99zl, altså 200kr. I morra skal jeg overnatte med tante, skal dit kl 16. Gleder meg syykt, siden sist gang jeg var der såg oss på en 3D film! Kjempe kjekt! Kommer sikkert til å bli blogging, ihvertfall før jeg drar. Været er veldig fint idag, men vind er det. Vet ikke hva mer jeg skal gjøre enn å se en serie ;)

Hva syns dere?

Har dere stativ? 


Ingen kommentarer

Swimming pool


Heii, siden jeg vil være en flink blogger så tenkte jeg å blogge nå! Har altid savnet å bare sitte ved bassenget å ta meg en Coca cola på solstolen, så idag ble oss bare ved bassenget. Sykt irriterendes med kjempe masse sand på stranda, så jeg maaset om å bare bli ved hotellet i bassenget hahahah. Ble også kjent med Ania, hun er 12 år og har lyst hår. Hun var også i bassenget med foreldrene sine og lillebroren. Vannet er ikke noe varmet, så det var iiskaldt. Føltes ut som kaldere enn i havet på stranda. Men ble uansett myye dukking og svømming på meg :) Dere ser Ania i bakgrunnen på det siste bilde hahah. 

Men ja. må igrunn nyte sola EKSTREMT MYE siden oss drar om 2 dager :(

Hva syns dere?


 


4 kommentarer

Pus med støvler

Heiia!

Ja, som dere heelt sikker vet så har jeg bare vært på stranda å slappa heelt av idag.  Begynner å bli litt kjedelig siden oss har gjort det hver dag i nesten to uker. Så blir dæilig å få komt inn til byen der bestemor bor om 3 dager, i morra blir det 2. Begynner faktisk å av og til bli veldig slapp av sola! En dag ble jeg så slapp, at jeg bare ville gå tilbake på hotellet å slappe av i senga! 

For 4 dager siden ble jeg kjent med Lila. Hun er 11 år, å har brunt og kort hår. Hun er kjeempe snill og koselii å være atmed! Så de siste 4 dagene sammen med Lila på stranda har ikke vært noe kjedelig! Oss bestemte oss for å bestille en drikk som oss også bestilte i går, nemmelig ''Pus med støvler'' Hahaha eid navn. Det er fordi at pynten på glasset skal forestille hatten til pusn, hahaha. Det var en blanding av ripsbær, og banan. Driit god!


Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Dagens antrekk - Jeans shorte

Heihei søtinger! Idag var oss ikke på stranda, siden det bare var skyer ute. Men så tilslutt kom sola fram, men jeg og bestemor tenkte bare å holde oss i byen. Før idag var oss på en butikk, å handla inn litt snax , liker å ha godteri på hotell rommet tilfelle jeg putselig får lyst på! Hahahha. Oss kjøpte også inn, en stor Coca Cola flaske og en stor flaske med vann som var med jordbær smak. Elska virkelig det vannet, men det finnes ikke in the country Norway. Hahh. 

Jeg har foresten også kjøpt feriegave til snuppene mine: Natalia og Madeleine! Det er hemmelig hva jeg kjøpte, men de kommer sikkert til å ta bilde av det, så legger jeg det ut på bloggen elns.. 

 


Shorte cubus \\ bukse cubus \\ converse zalando.no \\ solbrille en butikk på gata i polen 1 år siden \\ deadem en butikk på gata som heter Matex

Det er bestemor som har tatt bildene mine nå, og når oss har vært på stranda osv.. Siden jeg ikke har stativ, og heller ikke med meg knapp. Kjempe flink fotograf vettu ;) Den dongeri shorten jeg har på meg, kjøpte jeg når jeg var på kjøpesenteret med mamma for nesten to uke rsiden. Jeg er kjempe fornøyd med den!

Hva syns dere?


6 kommentarer

Rose hair band

Kjøpte dette hår deademet, som er i fargen hvit, rød , blå og grønn. Jeg er sykt fornøyd med det! Det er veldig behagelig å gå med, bare for å få opp luggen f.eks på stranda. Eller så kann den også passe til mer festlige anntrekk! Den kostet fantastiske 7zl , hahahha en helt latterlig pris. Kjøpte den på en butikk når oss gikk i gata, som trur jeg heter Matex. 
Hva syns dere?

Har dere et sånnt deadem?


Ingen kommentarer

Sunset

Heihei! Ville bare oppdatere dere litt søte lesere! Idag kl halv 9 var oss å såg solnedgangen. Som sagt så var sola kjeempe fiin!! Var kanskje på stranda i 1 time, så gikk oss å spiste noe som heter ''pierogi'' på en resturang, også ble det heelt mørkt. Så da måtte oss på opp på hotellet. Viser også dagens outfit, det er en grå, hvit, svart, brun og lyse rosa jump suit eller hvordan det skrivest. Det er blomster over hele den. Men den er mest grå. 

Den er kjempe deilig å gå med på stranda osv.. Bare å hive på seg, og gå. Trenger ikke å knappe igjenn eller knyte elns :) Det er det jeg elsker med jump suit!

 


Der var sola neesten... Helt nede ;)Sorry for sein oppdatering, men dere skjønner nok at jeg ikke kan oppdatere dere kl 3 f.eks, siden jeg er på stranda og slapper av! ♥

Hva syns dere?


4 kommentarer

Gårsdagen's bildedryss

Heii, igår tilbringte jeg bare hele dagen på stranda. Helt fra kl 11 til kl 19. Dæilig å bare slappe av i sola å spise chips, pannekaker og drikke Coca Cola! Hadde tenkt å blogge når jeg kom hjem, men internetten funka dessverre ikke... Nå funker internetten så vidt, så jeg prøver å blogge til dere! Når jeg laster opp et bilde tar det ca. 20min før det blir lasta opp! Men vist internetten ikke funker noen ganger, kan jeg ikke love at jeg blogger hver dag. Men skal prøve blogge så ofte som mulig :) 

Idag er det ikke så fint vær, det er skyer og litt vind. Så jeg og bestemor har ikke tenkt oss noe på stranda idag. Har vell tenkt å bare gå litt rundt i byen, og kanskje kjøpe noe? Når oss var i ''Miedzyzdroje'' for noen dager siden, fannt jeg den driit fine pengeveska (?) eller hva det heter. Den var lyse rosa, og hadde noen diamanter på seg! Den kostet rundt 40zl. Men da hadde jeg seff ikke penger til å kjøpe den, og oss måtte kjappe oss litt for å rekke noe. Men har tenk å kjøpe en lignende her, siden jeg har 200zl nå :) 

Idag skal jeg og bestemor kanskje, bare kanskje på stranda å se solnedgangen. Så vist internetten funker, og vist oss skal på stranda så kommer jeg til å legge ut kjempe fine solnedgang bilder! Jeg lover dere , i polen er det nesten verdens fineste solnedgang! Her er ihvertfall noen bilder fra igår.

For ikke til å laste opp de andre bildene :\

Hva syns dere?


2 kommentarer

2. dag i paradis!

Heii, dæilig å bare sitte inne på hotellet i Polen etter å ha vært på stranden i hele dag! Syykt dæilig å våkne med sol uttafor vinduet, og ikke regn og skyer som er sikkert der i Norge. Dagen idag har vi bare slappet av 100%. Noen venner av mamma og Egil, ble med på stranda i 11 tiden.De har en gutt på 7år, og ei jente på 11år. Siden det var litt vind på stranda hadde oss to vindbeskyttera (?) Bølgene var sykt sterke, jeg badet med ei veninne som heter Silje. Vannet var sykt kaldt på begynnelsen, men etter hvert veldig varmt. Det var litt rart, for når oss gikk veldig langt uti vannet var det knappt vann opp til magen, hahha. Må faktisk si at bølgene var høgere enn oss, haha, bølgene slo oss ned sånn jeg trudde jeg skulle drukne! Men det var grunnt der oss gikk, så der var kjempe kjekt. Så holdte oss på med en leik, der oss hadde to baller. Så kastet oss en hvit liten ball å det var om å gjøre å treffe den hvite ballen! 

Rett oppafor der oss slo oss ned på stranda, var det en kafe der oss spiste is og drakk brus. Syykt hærlig å bare slappe heelt av menst sola skinner ute! ♥

 Igår var oss også i en by i Polen som heter ''Miedzyzdroje'', det er ca. 30 min ifra hotellet her. Det gøyeste der var når oss var på 7D kino MAX som det heite. Oss velgte å se en film som varte i 15min, og heite ''Alibaba'' på filmen så kjørte oss inn i en tunell, så putselig gikk oss rett ned, og det kjentes sykt virkelig ut siden stolene rørte på seg! Så kom det fram en slange, og jeg kjente lukt og det kom vann på oss. Mamma ble til og med litt redd fordi stolene oss satt på gikk fram og tilbake. Hahha. Jeg og Silje syns det var kjempe kjekt! Den beste kinoen er så klart 7D kino. Så var oss på mange resturanger, og kjørte gokard. Når vi var nede på stranda der, så var det litt kaldt siden det var kveld, så jeg og Silje fikk varm kakao med krem og en kjeks. Men har dessverre ikke bilder fra igår, hadde ikke med meg kameraet. DUMME MEG XD ....

Hva syns dere?


4 kommentarer

Polen

Heihei!

Nå har jeg lenge strevd med å finne på en overskrift, men endelig har jeg funnet på en litt random overskrift! Som sagt så kom jeg hjem fra Danmark på fredag. Har hatt det virkelig kjempe gøy der, så jeg savner det syykt mye! På lørsdags kvelden var oss å grilla hos tanta mi, oss ble der til utover natta. Jeg ble kjørt hjem i 12 tiden hjem til bestemor, menst mamma og Egil overnattet der til neste dag! Igår var jeg og mamma på shopping , sykt mye utvalg der. Så jeg kjøpte meg noen ting, har tenkt å lage innkjøpsvidoe senere idag. Nå kom mamma nettopp hjem med pizza, så blir godt å få spist pizza!♥

I morra kl 9 om morningen,  reiser oss til Pustkowo, det er en plass ca. 1 og en halv time ifra her. Oss skal ligge på hotell i 2 uker, der er noe med 25grader nå. Så oss kommer til å være på stranda every day ! Der blir det nok også blogging. Sykt dæilig å ligge på stranda å kose seg eller være i bassenget hver dag. Og ihvertfall vist været er perfekt :) 

Her viser jeg dagens outfit, noe av det jeg har på meg kjøpte jeg på kjøpesenteret sammen med mamma. Men ikke alt.

Hva syns dere?

Har dere noen gang vært i Polen? 


12 kommentarer

Djurs Sommerland - Skandinavias største sommerland!


Heihei! Hele dagen har oss tilbringt på Djurs sommerland! Helt fra klokka halv 12 til kl 8. Det var helt FANTASTISK GØY der!! Først så tok oss et lite tog å såg rundt på plassen oss var. Så bestemte jeg og mamma oss for å ta Skandinavias største berg-og-dal-bane , omg!! Den var helt super! Berg-og-dal-banen kjørte kjempe langt opp, så kjørte den rett ned i kjempe stor fart og svinget med en gong den var nede! Det var den BESTE berg-og-dal-banen jeg noen gang har tatt. Så tok oss mange flere berg-og-dal-banen , jeg og Egil tok Juvelen. Altså den nye berg-og-dal-banen. Juvelen kjørte kjempe fort, ihvertgfall på begynnelsen. Da suuste den rett fram. Elsker sånne berg-og-dal-baner ! Men ihvertfall her er noen bilder :)

Hahahha legg merke til dama som står nede i bildet , wæ. Hahha la ikke merke til det før nå >.< haha!Så tenkte oss å spise noe. Så jeg spiste pannekaker, en hamburger, fish&chips og seff Coca Cola. Men ikke på en gong altså! Oss tok også noen flere berg-og-dal-baner. På collagene over så var oss på en ''safari tur'' der det var mange morsomme dyr som bor i jungelen osv.. Det var også et badeland der, det var veldig mange sklier der osv.. Så oss badet og solte oss. Sykt hærlig i det nydelige sommerværet! Det var en karusell jeg ble spesiellt våt på! Det var på en måte noen små runde ''gummi båter'' som kunne sitte 5 personer i. Den gikk rundt og rundt , menst oss var ute på vann. Der var mange fosser som ble laget til, så gummi båten gikk fortere å fortere. Så putselig kom det kjempe masse vann oppi håret mitt, på annsiktet mitt og oppi nakken min hahaha. Ble kliss våt! 

 

Meg og den ''fiinee'' badedrakta mi! *Ironi*

Det var et show der, det var noen manner som hoppet fra en kjempe lang stige og tok salto&skrusalto osv.. Rett oppi et basseng!! Det var en mann som hadde på seg svart drakt som gikk nesten helt oppå toppen av stigen, så putselig brannt han.. Da tenkte jeg OMG:O hvordan får de til at han ikke for vondt? Så hopppet han oppi bassenget, og det ble sykt mye røyk. hahaha.

Tok også en tatovering som heter ''Devil heart'' Ble ganske så fornøyd med den. Den kommer til å vare i over en uke, som hun dama sa! Drit fin !! ♥

Syns dette bildet ble kjempe fint! Solnedgang ♥ Tok dessverre ikke bilder av absolutt ALLE berg-og-dal-banene oss tok, men for leve med det. Jeg viser ihvertfall mesteparten av dem oss tok. ANBEFALER SYKT Å FARE PÅ DJURS! ♥

Likte dere bildene?

Har dere vært i Djurs Sommerland før?

 


9 kommentarer

Hei Danmark!! :)


Denne parken er rett vedsiden av hotellet vårt, den er nyydelig!

Heii søtnoser! Dæilig å være framme i Danmark, etter 10 timers biltur der man ikke for sove...Men endelig kl 3 idag var oss framme i Danmark i luksus hotellet vårt Radisson!! Oss har nettopp vært i byen i Danmark, sentrum er 5min unna hotellet vårt. Oss satt på noen resturanger å spiste, jeg drakk en stoor Coca cola med sitron og is, naam♥ Hele dagen har det heldigvis vært sol her, og over 20 grader.

Tuusen takk til Madeleine som blogget på bloggen min menst jeg var borte. Det var til stor hjelp! I morra har jeg kanskje tenkt å vise hotellrommet vårt for de som er inntrisert! ;)

Hva syns dere?

Er dere i Danmark?

 


6 kommentarer

Outfit ++

Heia! Nå kom jeg nettopp hjemme fra pappa jeg var der og spiste forkost med han. Og nå har jeg tenkt og vise dagens outfit. Jeg var borte med Natalia o i sta for og si hade siden hun skulle reise til hunderforssen , så jeg syklet bort får å si hade . Nå hører jeg på musikk , og jeg er hjemme alene , mne mamma og gutene kommer snat hjem. På Fredag skal jeg til pappa igjenn , så det blir vel blogging de også. Jeg har litt dårlig til til blogging nå f.e.s. jeg var trillepike for noen uger som jeg fortalte om ! Men jeg skla blogge det låver jeg ♥ :) 

Genser fra Cubus . Shorte fra BikBok

Bokse fra Cubus

3 kommentarer

Opsiii gjestebloggærn !

Hehei , jeg skal nå vere gjestebloggen for Natalia når hun er i Danmark , jeg skal også vere gjesteblogger for Natalia o . Jeg håper hun koser seg i Danmark. Jeg kom foresten hjem fra Natalia o . Vi har akkuratt spist egg og bacon. Det er skikkelig regnvær :( men jeg sitter inne nå , jeg er hjemme alene :) , sitter og hører på musikk.  Etterpå skla jeg sikker dra en tur ut og det blir sikkert flere innlegg i dag også . Jeg elsker og gjesteblogge , men jeg liker sefølgeli g blogge på min blogg også da . Jeg og har forresten vært i Danmark , jeg og mamma , pappa , William og Victor dro sammen med m´Michelle og de , vi leigde en leilighet , men det var sykt gøy og vere der vertfall så jeg håper at Natalia koser seg . Natalia o skal reise til hunderfossen i morra så jeg lager ett innlegg på bloggen hennes også så jeg håper at dere vil lese min blogg og Natalia og Natalia sin blogg . 

 


Ingen kommentarer

Danmark here i come!Heihei! Nå er jeg akuratt ferdig å pakke, oss drar sikkert kl 5. Så Madeleine kommer til å blogge menst jeg er borte. Men gleder meg sykt til oss er framme i Danmark, da kommer det til å bli blogging og koos. Men ikke tru at jeg kommer til å legge ut 3 innlegg daglig assa, for det kommer jeg ikke til å gjøre! Har pakket med meg syykt mye, siden jeg kommer ikke hjem til Norge igjen før sommerferien er over. Men det blir sykt dæilig å være i Danmark og i Polen. Siden etter oss er i Danmark, skal oss til Polen :) Det blir sykt hærlig, og være på hotell og fare på stranda å bade hver dag lizzm. Hahha.

Men da snakkes oss i Danmark!

Hva syns dere?


4 kommentarer

New in - Innkjøpsvideo!

Sett på 720p for myye bedre kvalitet!

Heihei! Her er innkjøpsvideoen fra Moa med mamma på torsdag , og Sunndalen med Natalia og Madeleine. I morra kommer siste innlegget før jeg drar til Danmark, og menst oss reiser skal Madeleine være gjesteblogger som dere vet! Men det blir blogging når jeg kommer fram til Danmark. Håper dere likte innkjøpsvideoen!

Hva syns dere?

Har dere noe av det jeg kjøpte?

 


4 kommentarer

Gjesteblogger&Chill ferie!

Heihei!

Siste dagen før jeg reiser på ferie! Har funnet en gjesteblogger som kan blogge for meg på tirsdag, onsdag og kanskje torsdag. Da kan jeg ikke blogge siden , oss skal kjøre til Danmark. Men kommer kanskje til å blogge litt i morra. Gjestebloggeren er: MADELEINE , skjekk bloggen hennes HERHERHER. Håper dere tar hun godt imot når hun skal blogge. Har akuratt passet Julian litt, men hadde også litt tid til å gå ut å ta bilder. Idag har jeg på meg den hærlige og dæilige USA  flagget genseren, den er syykt dæilig å ha på seg! Armene er helt ok i lengde, men den er nesten helt ned til knerne mine.. Hahha , men det er meningen :) Jeg lover at når jeg kommer hjem skal eg lage innkjøps video, og kanskje en pakke vide!!!Siden dere elsker bilder av småe unger ''babyer'' så la jeg også ut noen bilder av den søteste Julian, med verdens hærligste smiil!♥

Hva syns dere?7 kommentarer

Kveldstur \\ Overnatting

Heihei!

Nå sitter jeg inne med Karolina, siden jeg og pappa var her å spiste middag så tenkte vi at jeg kanskje ville overnatte her. Første gangen jeg overnatter med Karolina, når Julian er her. Så selvfølgelig vil jeg! Før idag, var oss på en liten kveldstur med Julian. Det var så koselig, og det var sykt mye sol ute at vi gikk i ca. 2 timer , hahaha. Turen gikk fort. Så det var dæilig å få spist lasagne etter det. Nå sitter jeg bare å blogger, og er på facebook. 

Ble sykt rørt når jeg logget innpå faceobook for noen minutter siden, det var en gutt som heter Simon som skrev at jeg var ekstremt nydelig:o Har aldri snakket med han, så ble noe sykt rørt! Han er sykt snill da! :) Så resten av kvelden skal jeg igrunn bare tilbringe med å se tv, pc og selvfølgelig kose med søtnosen miin Julian♥ Her er noen bilder fra kveldsturen!


Hva syns dere?

Skal dere overnatte med noen idag?


Ingen kommentarer

Outfit:USA

Heihei!

Idag er det ikke lenge igjen til jeg skal ut å reise, på tirsdag skal oss til Danmark&Polen. Vist dere ser på noen innlegg under så har jeg laga et innlegg om sommerplanene mine. Når jeg kommer hjem, skal jeg begynne å pakke. Kommer helt sikkert til å pakke med meg syykt mye, siden jeg blir borte en måned. Jeg gleder meg noe sykt til jeg skal til Danmark, det blir så gøy å være på Djurs sommerland og Lego land. Idag skal det bare bli en rolig dag, Karolina og Julian kom bort til pappa. Snart skal oss gå en liten tur å trille han søtnosen min! Senere idag har jeg tenkt å lage Innkjøps video fra torsdag når jeg var på Moa med mamma. Men heldigvis så blir det blogging På ferie!! Det er jeg glad for! Det er så kjekt å kunne dele ting jeg gjør i ferien med dere! :) Nå tenkte jeg å dele dagens outfit, før oss skal ut på tur med Julian!
Hva syns dere?

Hvor skal dere i sommer?


2 kommentarer

Svara på spørsmålsrunden!

Sett på 420p i tannhjulet for bedre kvalitet!

Hei, idag strevde jeg med spørsmålsrunde videoen og endelig er den ute! Sorry for at den ikke kom ut før nå, men den ville ikke laste seg ned på youtube.. Men ihvertfall, her er den :) Håper dere fikk svar på det dere lurte på, kommer sikkert til å ha flere spørsmålsrunder fremover og sikkert flere enn jeg bruker å ha! 

Hva syns dere?

Fikk dere svar på det dere lurte på?


Ingen kommentarer

Sommer planer!

Heihei!

Nå skal jeg skrive et innlegg om sommerplanene for i år. Gleder meg syykt mye!

Djurs sommerland:

På tirsdag drar oss med bil til Danmark og overnatte der noen dager, så skal oss være på Djurs Sommerland! Som jeg har hørt så er det en blanding av gerg-og-dal-bane&badeland, åå det ser så gøøy ut der!! Gleder meg sykt! Snakket med ei som hadde vært der før, og ho rakk ikke å gå gjennom heile Djurs Sommerland på en dag! Oss har skjekket på været i Danmark når oss er der, og det skal være 15-21 grader å sool, hærlig!


Legoland:

I Danmark skal oss mest sannsyneligvis også på Legoland! Har hørt st det er syykt gøy der, jeg har aldri vært der før, ahahha. Men gleder meg noe sinnsykt! :D
Polen Pustkowo:

Etter Danmark turen, skal jeg være med bestemor i Polen en plass som heter Pustkowo. Oss skal være der i 2 uker, der skal oss være på et veldig fint hotell som oss altid bruker å være på når oss er der! Så skal jeg seff bade i bassenget , og på stranda og håper på å få ihvertfall litt brunfarge på kroppen! Jeg har ei veninne der som jeg har sett 3 gonger på rad jeg er der, hun heter Viktoria og er kjeempe snill. Skal sikkert være atmed hun. Har ikke sett hun på et år nå, siden jeg og bestemor bruker bare å være der hvert år på sommerferien. Viktoria bor på hotellet rett vedsiden av oss. 


Sorry for små bilder.. Fant dem på google!

Hva syns dere?

Skal dere noen av de samme plassene?

 

 


2 kommentarer

Back on track \\ Outfit:USA

Heihei!

Sorry for at jeg ikke har blogget siden tirsdag, men jeg fannt ikke minnekortet mitt til kameraet mitt i Sundalen. Så måtte reise hjem uten noe minnekort.. Og det var veldig synd, for jeg hadde filmet inn mange videoer fra reisen til Sundalen, altså når oss reiste. Så jeg tenkte å få det redigert til en koselig og morsom video, når oss reiste. Men men, besteforeldrene til Natalia skulle sende minnekortet vist de fant det. Men nå har jeg bare kjøpt et random 4 GB minnekort til kameraet, sånn det blir blogging :) Når jeg er i Polen, skal jeg kjøpe meg 16 GB minnekort. Siden der er så billig!

På torsdag var jeg og mamma på moa å kjøpte inn litt klær jeg trengte osv.. Så jeg har tenkt å filme inn både innkjøpsvideoen og svara på spørsmålsrunden idag! Litt av det oss kjøpte viser jeg på bildene her. Veeldig varmt ute idag, så jeg angret syykt at jeg ikke tok med meg shorts til pappa. Det regnet jo igår, haha. Har også tenkt å lage et innlegg om sommer planer etterpå, der jeg skriver om hvor jeg skal i sommer osv.. Her er dagens outfit :)

 

USA topp wow \\ Bukse cubus \\ converse zalando.no ♥

Hva syns dere?Ingen kommentarer

Siste dagen

Heihei!

Idag litt før idag, var oss ute å spiste is og blåste opp ballonger, og holdte på med forskjellige leiker. Det er veldig varmt idag også, men jeg hadde ikke på meg shorts idag ;) Idag er det siste dagen i Sundalen, i morra skal oss reise. Oss skulle igrunn reise hjem på søndag men oss ville bli her litt lenger, siden det var så gøy. Snart skal oss spise middag, det blir fiskepinner bare at de er mye tykkere og større. Naam! Vet ikke hva mer oss skal finne på idag. Skal kanskje være litt mer ute, siden det er så fint vær! ♥♥ Her er noen bilder

.

Hahaha lol.

Hva syns dere?

Har dere det kjekt med vennene deres?


7 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits