Unblogged

Hei! Sorry for en lang bloggpause, men nå har jeg tenkt å opdatere dere litt! Ble ingen skulestart på meg idag, hehhe. Kommer ikke hjem til Norge før 27.August. Siden det er pappa sin tur å ha meg på sommerferie, så er oss no i Janikowo (en liten by i landet her) Jeg har blitt kjent med Weronika, ei ganske hyggelig jente:) I morga har oss vært her 1 uke, da er det å reise tilbake igjen til Szczecin. Må innrømme at det er sykt kjekt å overnatte med ei veninne 6 daga! 


Idag tok oss turen til Inowrocław. Der var det en stoor park, og rundt er det store murer rundt (laga av tre) Der inne er det frisk luft, mange bruker å komme dit vist de er syke elns.. Oss spiste også is, og bare kosa oss :) Forteller kanskje litt mer om hvordan det er her i Janikowo osv litt senere.

Ble en ridetur på den cuute hesten <333 Beautiful ;*

Sykt søtt ekorn, som kom bort! Fikk takk et fint bilde av den faktisk! Stolte meg faktisk, hahaha.

Hva syns dere?

Hvordan var 1.skuledag?


3 kommentarer

Noe nytt, som jeg elsker!

Heii!

I går ble jeg og mamma på leit etter noen nye sko til meg, siden conversa mine er helt hemma! Vet dere hva? Jeg fannt de PERFEKTE skoa! Jeg elsker de noe sykt, man blir jo forelsket i dem! Det er på en måte Toms-lignende sko, men Toms er det ikke :) Det er verdens hærligeste og dæiligeste sko å gå i. Myye dæiligere enn converse og alle skoa jeg har hatt! Jeg kjøpte skoa på Ccc. 

Prisen var helt VILL sånn serr, skulle igrunn bare kjøpe ett par, altså de svarte. Men så viste det seg at det kosta 15zl for ett par:o De var på tilbud! Jeg ble helt sjokert, hahaha. I Norge kan oss kjøpe en lipsyl for 15kr. 

ER HEELT FORNØYD! SÅ ANBEFALER ♥♥♥
Poster også dagens antrekk med det samme. Idag ble bildene veldig vellykket må jeg si. Ikke alltid jeg har så mye flaks vettu :) Senere idag kl 21 skal jeg, mamma, bestefar og noen andre sikkert kjøre til byen, og se en fyrverkeri konkuranse! Det er om å gjøre å ha best fyrverkeri og alt det der. Jeg gleder meg veeldig, siden det er finale idag. Blir kooos til tuusen vet jeg. Har også sett på nyhetene litt, og fyrverkeria der var helt ville! Så ja, kommer til å ta bilder, så dere for se litt :)


 

Svarte og røde sko CCC , 15zl per par \\ Topp WOW \\ Bukse Cubus

Har dere prøvd de skoa før eller har dere Toms?

Har dere vært på fyrverkeri konkuranse før?


8 kommentarer

Heele dagen

Hei

Ja, heele dagen ble oss på en plass som heter Okole. Veninnene til mamma hadde en hytte der, så det ble nok så koselig :) Tok meg også et bad i vanner der. Det var varmere enn jeg trodde. Varmere enn et basseng til og med.. Men når jeg gikk litt uti, så ble det ganske høyt. Så ble det grillkos, og igrunn bare å slappe av. Mamma var i Okole når jeg var 2 år gammel, husker igrunn ingenting. Men det var virkelig kjempe koselig å komme tilbake. Ble mye jenteprat ja, siden det var 4 jenter ved bordet og bare en gutt. Hahahha. 

Ååå, jeg kan bare ikke glemme de søte kattene som var der, det var noen svarte og hvite katter og kanskje 10 kattunger! Awww, så søte♥♥♥ Kan bare ikke motstå, de søøte små skjønningene! 

Her er noen bilder:))Hva syns dere?


2 kommentarer

Opole

I dag, altså nå drar jeg til Opole. Vennene til mamma har en hytte der, så oss skal koose oss hele dagen idag. Blir kanskje bading der også.. Nå lynte det putselig, så vet ikke om det blir noe av badinga. Orker ikke tanken på at det putselig kan begynne å PØSREGNE siden himmelen ikke er så særlig blå. Men for vell håpe på det beste! Skal ha med kameraet, så det kommer forhåpentligvis finere bilder enn det kommer nå. Har alltid tenkt å gå ut å ta bilder men så ser jeg at det regner litt, og da forsvinner tanken. Så jeg håper virkelig at det ikke regner imorra.. 

Men men, skulle igrunn bare oppdatere dere litt:) Kommer kanskje ikke hjem før kvelden, oss for se.

Å nå kom jeg på det, innkjøpsvideo fra hele sommerferien kommer kanskje idag! Hva syns dere?

 


Ingen kommentarer

Random videoblogg - Tordenvær !

Hei

I går lagde jeg en litt random video pga jeg kjedet meg, men tenkte uansett å legge den ut. Så her er den. Kommer en til video senere idag, eller i morra. Så bare å gled dere :DD

Sett på 1080p for myyee bedre kvalitet!

Hva syns dere?

Er det samme vær i Norge eller?


8 kommentarer

God morgen

Hei

Nå holder jeg på å redigere en litt random video til dere, som ble filmet igår. Den skulle igrunn komme ut i går men, så forsvant internetten   >.< Det var sykt skuffendes... Men nå må jeg bare gjøre noen endringer i videoen, så er den ferdig. Igår tordnet det veeldig mye. Spesielt på kvelden! Da lynte det, tordnet og pøsregnet. Elska å se når det tordnet og lyner, må jeg si. Hahahha. 

Idag skal det bare bli en slappeavdag. Har igrunn ingen planer idag, utenom å besøke oldemor:)) Da er det bare å gle dere til video! Elska å lage video! ♥♥♥

Kanskje det kommer TO videoer i dag, skal tru? :DD

 

 

Gler du deg til video?


2 kommentarer

Colorado

Hei!

Sorry for ingen blogging igår, men har vært nok så opptatt. Helt fra kl 11, har jeg vært med mamma i byen, og hos veninna henens og masse sånn. Kl 20, kjørte oss på en resturang som heter colorado. Der satt oss med ei veninne og en kompis til mamma og Egil. De kommer også fra Polen. Rett nedenfor resturangen var hele båtfestivalen, som er slutt idag. Når det ble mørkt, var det sykt kult når oss såg alle lysa fra konserten som var der, og alle karusellene!

Etter en Coca Cola til meg, og noen øl til de andre, hahah. Da gikk oss ned til alle båtene. Der var det en Mexicansk båt, den var veldig stor, må jeg si. Oss gikk inn, og seff tok noen bilder :) Kapteinene var veldig hyggelige, så ble et bilde med en av de, hahaha. Det var mye høy musikk når oss gikk, så tida gikk nokså veldig fort :( Ble at mamma kjørte meg hjem, og etter det gikk hun og de andre på disco. VOKSENE ER VELDIG HELDIGE, SOM KAN FESTE NATTA LANG! NOEN ANDRE SOM OGSÅ ER ENIGE?

Oss snakka også med noen som eigde en Norsk båt som var her, han kom helt fra Riga til Szczecin (her vi er nå) Det var selveste 140menn som jobber på båten:O Mennene kom fra Bergen :D

Kult å ta bilde med en kaptein fra en Mexico båt, vettu ^^

See ka hærlig bakgrunn! Tivoli å alt vettu! :D

Bildet over, var et bilde av den Mexicanske båten.

Har dere besøkt en Mexicans båt før?

Har dere vært på en båtfestival med 3200 båter før?

 


Ingen kommentarer

KaosHeihei! Nettopp komt hjem fra verdens værste kaos på båt festivalen! Det var mye mer folk enn i norge, når det er båtfestival. Hahahha. Ble vell å prøve noen karuseller, ehe... Må si at jeg gruer meg sykt til å ta den karusellen på øverste bilde, det gikk jo høyere enn kjøpesenteret. Men det viste seg at den var kjempe gøy! Må si at jeg ikke har sett så stort kaos før i mitt liv! Måtte vente i kø ca. 30min, og karusellen varte 3min. Det var veldig gøy, helt til jeg fikk hodepine -.- og det var også veldig varmt, så jeg ble svimmel. HATER virkelig når jeg skal få vondt i hode, når det virkelig skjer noe gøy.

Men må jo si at det var gøy før hodepinen kom :) Så gikk oss å spiste pizza, siden oss skrubb sultene. Så sitter jeg her på sofaen, å blogger.

Ikke noe mer å gjør idag vettu:))

Har dere tatt noen av desse karusellene før?


8 kommentarer

Dagens outfit

 

Hei! Sorry for så seint innlegg, men har ikke hatt så særlig blogglyst idag. Men idag skal det bli en kjekk og koselig dag! Oss har tenkt oss på en båt festival, der det er 3200 båter. Det er helt sykt, men sant siden de sa det på nyhetene. Kommer sikkert til å ta masse bilder der, og legge ut. Senere på kvelden, er det en konsert der. Det er mange polske artister som skal være med der. Så oss har også tenkt å være der, gleeder meg! 

Kanskje om natta idag kommer mamma og Egil hjem fra Tunisia, savner ho mamma så det blir godt å få se henne igjen :) Men nå må jeg igrunn bare stikke! Var nesten ingen vellykett bilder fra dagens outfit, så jeg bare legger inn to bilder idag.

Topp cubus \\ shorts WOW

Hva syns dere?


6 kommentarer

Håårvideo!

Hei! Her er en hårvideo, jeg laget til dere :) Håper dere likte videoen.

Sett på 720p for myyeee bedre kvalitet!

Hva syns dere?

Kan dere denne frisyren?


Ingen kommentarer

Summer time

Hei! Nå sitter jeg bare å koser meg med potetgull&cola å ser på tv. Været er utrolig nok flott idag og! Det er sykt HOT ute, jaa. Kanskje 35 grader? Men jeg holder meg inne for en gangs skyld. Det er 0 vind ute, det føles ut som man går i en badstu, så jeg holder virkelig ikke ut ute. Men måtte jo uansett gå å spise middag i byen, og være med bestemor til butikken istad. 

For en gangs skyld laget jeg meg en kul nok frisyre. Den er veldig lett å lage! Kan sikkert lage en hårvideo, om hvordan man lager den. Siden det er litt vanskelig å forklare. Den er veldig bra å bruke når det er varmt, da trenger ikke håret å bli mer fettete, og slenge. Hahhaha ♥ 


Prøvde også en Angry bird drikk idag! Den smakte veldig godt, litt som iste med kulsyre og sitron smak. Men den var på en måte litt spesiell! ;)

Hva syns dere om den nye frisyren? Bør jeg lage en hårvideo om den?

Har dere smakt Angry Bird drikken før?


4 kommentarer

Kos dag med tante

Hei! Igår så var jeg og tante på kino, den filmen oss såg var veldig bra må jeg innrømme! Etter filmen så kiket oss litt rundt på kjpesenteret, og jeg såg noen kjeempe fine sommersko! Da må jeg dra mamma ut på en liiten shopping når hun har kommet hjem fra Tunisia på søndag. Har faktisk vært på 3 shoppingturer i sommer, kommer innkjøpsvideo når jeg er hjemme i Norge igjen. Når oss kom hjem lagde verdens beste tante pisket krem med blåbær og bringebær smootie! Kremmen var sykt god, men jeg likte ikke så godt smootien.. Jupp, typiske meg! Liker ikke så godt det meste... Ellers så satt oss bare å storkoste oss plantet i sofaen, å såg en kim serie. loovee ♥ 

Nå som sagt er jeg hjemme hos bestemor. Snart er det tid å late seg på straanda, ja siden det koker ute gidder oss ikke å sitte inne i leiligheta å kjede livet av oss, haha. Her er noen bilder fra kosen igår.

 

Hva syns dere?


Ingen kommentarer

Glajenta

Heihei gladjenta her! Er sykt glad siden jeg for bruke stativet mitt for første gong. Det var såå vert det , å kjøpe! Måtte justere på høyden masse, men det gikk bra til slutt. Trenger ihvertfall ikke å finne en høy nok plass å sette kameraet på osv.. Det er syykt mye styr, må jeg si. Men nå er jeg endelig glaad IIK ♥ 


Som sagt skal jeg overnatte med tante idag, skal ta buss til henne kl 15. Kl 16 skal oss på kino, å se en film. Vet ikke hva slags, men sikkert en bra en! Det er altid kjekt når jeg overnatter hos tante, så gleeder meg ;)) Kommer kanskje til å bli blogging hos tante, oss for se! NÅ MÅ JEG NYTE FERIEN , JRRRJRJRJGEKJGENGKJ !! DET ER UNDER EN MÅNED TIL DET ER SKUULE :((( Men vet ikke hva mer oss finner på, blogges da!

Hahahhaha tre jenta ... :P

Hva syns dere?


4 kommentarer
Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din handler om.

+ Legg meg til som venn

hits